V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Zdá sa mi, že ste kedysi plánovali prerábať vyhľadávanie, ak k zmene ešte nedošlo, myslite na to prosím pri návrhu
CraObs mas nastroje na ignorovanie ludi a prispevkov. Neviem o koho ide, ale pokial neporusuje pravidla, nemozeme mu/jej dat ban.
astro phpBB berie tie "kategorie" na uvodnej stranke fora ako "fora". Cize mame sekciu forum (v hlavnom menu webu) a pod tym su rozne fora (napr. O Hocicom). Takto to je uz 13 rokov
Bolo by mozne upravit kod tak, aby zobrazenie notifikacie o novom prispevku bolo podmiene nielen overovanim pritomnosti temy v zozname sledovanych tem, ale aj to, ci autor pridavaneho prispevku nie je nahodou v zozname ignorovanych?
Pre istotu davam do pozornosti, ak to nahodou uniklo
cervo, vid prosim moj prispevok vyssie.
CraObs mas nastroje na ignorovanie ludi a prispevkov. Neviem o koho ide, ale pokial neporusuje pravidla, nemozeme mu/jej dat ban.
Cervo toto napriklad podla mna pravidla porusuje, konkretne body 1 aj 2. A ani nahodou to u tohto clena nie je prvy krat. Tema Dnesny trening...
cervo tak kolko? ked Ivan zasiera temu dnesny trening, tak to ignorujem, lebo aj ked su tam aj rozumne prispevky, tak tie jeho sa nedaju citat. ale ked svoje mudrosti nosi aj do temy world tour a inych..., tak to uz nas mnohych serie. tak kolko nepacikov v teme musi nazbierat, aby tam uz nemohol prispievat? bude stacit 50?
že pre zopár nejako premotivovaních jedincov, sa to tu celkom do ... áva
a chápem, že to vyžaduje opatrenia, niektoré sa už realizovali ( napr. autocenzúra ) a bude horšie.
proste nová doba
https://www.mtbiker.sk/settings?i=prefs&mode=rides
Vyhladavanie retazca obsahujuceho bodku robi psie kusy.
Hladany retazec: mapy.cz
https://www.mtbiker.sk/forum/search.php?keywords=mapy.cz&terms=all&author=&sf=all&sk=t&sd=d&sr=posts&st=0&ch=300&attachments=1&sc=1&submit=
1. problem:
pri hladani ignoruje bodku a vsetko za nou
Text vyhľadávania: +mapy | vynechané: cz |
2. problem:,
kliknutim na druhu stranu vysledkov hladania zmeni hladany retazec na mapy-15.cz , tretia strana mapy-30 atd.
https://www.mtbiker.sk/forum/search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=mapy-15.cz&attachments=1
Napríklad som dnes pridal príspevok s videom do témy "bajkerské videá" a príspevok tam nie je. A neviem prečo, na video jazdili dvaja bikeri.
“Videa s dvoma bajkermi”
Každopádne presunutý asi nebol, lebo medzi mojimi príspevkami ho nevidím.
A ja ze preco sa ivan odmlcal, nejako som to nechapal, az teraz vidim dovod
No, kazdy mame svoje chvilky, ale druhym nadavat do dementov pre nic za nic .. celkom ma to , priznam sa, prekvapilo.