Takze vymyslel som si taku vec ze v lete niekedy (alebo skor koncom leta, resp. na jesen) - proste ked bude pekne by som scel vyskusat na biku prejst hrebenom Nizkych Tatier z Certovice povedzme na Chopok (resp. na jeho juznu stranu). Takze otazka je ci je to realne a ci je to na biku zjazdne. Nejak extra daleko to nieje takze ak treba niekde trochu tlacit resp. prenasat tak no problem. Raz som to absolvoval ako pesi turista ale bolo to uz davno a moc si to nepamatam, zda sa mi ale ze by to malo byt ok. Teda dalej ako na chatu pod Dumbierom sme ale vtedy nesli ale odtial je to uz len kusok... Takze nejake podnetne rady privitam, resp. ak to uz niekto skusal tak sem s postrehmi.
06.05.2008 - 18:05:36
00
Ja som to isiel tiez ako turista z Certovice na chatu gen. Stefanika a potom dalej na Chopok juh- Kosodrevina. Bolo to pred par rokmi a nezda sa mi ze je to zjazdne. Navyse je to Narodny part Nizke Tatry, takze s bikom asi budes mat problemy.
06.05.2008 - 18:12:04
00
No ja by som to asi obrátil. Tzn. vytlačiť na Chopok z jasnej(kus na sedačke), potom po hrebeni triálek, traverz Ďumbiera(cez vrchol sa neoplatí), Štefánička, hrebeň na Králičku a asi by som to strihol pred Králičkou doľava na žltú do Bocského sedla a odtiaľ do Boce.
06.05.2008 - 18:22:01
00
Pokial ja viem tak chopok je pre bicykle uplne zakazany. Dost striktne to tam kontroluju.
06.05.2008 - 18:34:56
00
Tak akoze kedze je to NP tak je bikovanie zakazane... No tak ale ruku na srdce kto napr. dodrziava zakon o lesoch podla ktoreho sa moze jazdit len po lesnych cestach a teda nie po chodnikoch :-). Opacnym smerom to tiez nevyzera zle ale mne sa vidi ze od certovice po tom prvotnom vyslapani na hreben je to uz potom pomerne pekny hreben. Co si ja pamatam a aj podla fotiek totiz ten hreben vyzera dost zjazdne, minimalne po stefanicku. Moj zamer bol ist odtial nie uz priamo po hrebeni na chopok (tam uz je to dost skalnate) ale popod hreben po juznom svahu na kosodrevinu (tusim modra znacka) a odtial potom uz dole.
06.05.2008 - 19:49:46
00
keyboard_arrow_up