Drevo sem , drevo tam ... krva , šak to nie je nábytok . Keď moderna tak jedine dať to do skla ...
05.02.2020 - 23:03:56
01
Drevo je drevo, Slayer v dreve sa mi paci (okrem tvaru pak, ktore su velmi archaicke a neriesia ani ergonomiu), ale on uz je tak dizajnovany. U DC by to chcelo iny tvar krabice (hranaty vzadu) a doplnky zboku, aby trochu "rozbili" monolyticke drevo (krasne vidno u Slayera, ako to treba). U DC to supluju velke hlavy skrutiek po bokoch ...
05.02.2020 - 23:14:38
00
Ramon1 napísal:
Drevo sem , drevo tam ... krva , šak to nie je nábytok . Keď moderna tak jedine dať to do skla ...

Hmmm ... ked moderna, tak takto ...

Príloha:
IMG_6734.JPG
IMG_6734.JPG 657.97 KiB thumb_up1thumb_down



... bez skla, naco fejkovat, ze tam je stena ...
05.02.2020 - 23:17:18
00
DC ti nie je dosť hranatá ? “ rozbiť monolitické drevo “ ... no bratm , pokročila nočná hodina , som v práci od rana a nejak už mi modzog neberie 🧐 , čo tým myslis ...
05.02.2020 - 23:20:09
00
... no ze Studiu ma bocne steny zaoblene dozadu a plynulo prechadzajuce do zadneho panela, co v dreve by nebolo ono (aj tazsie realizovatelne). Mina je v tomto smere "hranata", preto moze mat aj sklo ako bocny panel.
A ak by bol cely bok len z masivneho dreva (monolyt), tak to nevyzera dobre, chce to nejake dalsie kontrasne prvky z ineho materialu alebo rozbit tvar.

Daj si za poharik rumu a chod spat. To prve uz robim ... :D
05.02.2020 - 23:29:01
00
https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-7915769/Grinding-fewer-coarser-beans-creates-cheaper-consistent-espresso.html
Trosku sa potrapte s anglictinou :)
05.02.2020 - 23:47:28
00
S anglictinou sa trapim, aj teraz, aj pred tym, aj este chvilu budem ... ale publikacne, do H-B ...
05.02.2020 - 23:53:11
00
Hosť napísal:

Tento vedecko matematický postup prípravy kávy tu už bol spomenutý pár strán dozadu aj s odkazom. A nie raz. :D
Tento projekt bol v prvom rade zameraný na finančnú úsporu znížením gramáže kávy a skráteníe času jej prípravy. Takže lepšie zisky pre kaviarne, horšie pre farmárov a distribútorov kávy. ;)
Zabudol som, že dnes frčí aj ekológia, tak potom ešte aj zameranie na zníženie kávového odpadu. :D
06.02.2020 - 06:22:38
01
Kávový odpad vraj nezaťažuje zemeguľu ...
06.02.2020 - 09:58:29
00
Tak tak ani zrnko nazmar, ani shot nazmar a treba šetriť vodu, tak už žiadne "presso" do 2 decového pohára. To by mali zakázať ako plastové slamky tiež to škodí zdraviu :D
06.02.2020 - 10:04:10
00
Akurát som naďabil na recylovanie gruntu,robia z toho pelety a používajú od hnojív až po vykurovanie...
06.02.2020 - 11:00:50
00
“ ... a čo si predstavuje taký vojin Kefalin pod pojmom ‘ grunt’ “ ? 🤔
06.02.2020 - 11:13:32
00
Ramon1 napísal:
Chlopi dobrý je ten Concept ?

Moze byt. Vyskusal som Panama bonita springs zatial, chut (prilis) velmi vyvazena, zaobalena, gulata, nic nevycnieva, ako ked je muzika namixovana pre repracik mobilu a nie pre pre velke bedne, pre niekoho plus, pre ineho minus - ako povedala moja manzelka po ochutnani, chyba je tam nieco vyrazne. Skusal som standardne pri 93, potom aj 92.5 a 92°C, bez preinfuzie aj s dlhou PI. O nieco lepsia je s dlhou PI ako bez, v chuti citim marcipan (na obale jahoda, čučoriedka, vinova acidita :) ). Robi viac kremy, ako G., zrejme o nieco tmavsie prazenie.
Zaver: sme uz zvyknuti na acidne bomby od G., preto taketo (prisne) hodnotenie, ale s nadhladom musim povedat, ze velmi dobra kava a som zvedavy na Kenyu.
06.02.2020 - 11:32:16
00
Ramon1 napísal:
“ ... a čo si predstavuje taký vojin Kefalin pod pojmom ‘ grunt’ “ ? 🤔

Vytazok pri vyrobe nescafe ... :)
06.02.2020 - 11:33:21
00
Porovnanie 58mm vs. 54 (55)mm a tiez cerstva oliva vs. starsia oliva (stmavnutie, lesk-patina)

Na zaver obrazok, ako vyzerala ta starsia rucka ked bola este nova (r. 2015).

Prílohy:

IMG_6876.JPG
IMG_6876.JPG 1.22 MiB thumb_up0thumb_down

IMG_6877.JPG
IMG_6877.JPG 1.22 MiB thumb_up0thumb_down

IMG_4313.JPG
IMG_4313.JPG 636.27 KiB thumb_up0thumb_down

06.02.2020 - 11:41:39
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up