luper napísal:
;) :D


... aj s dopravou , čo je pri nákupe nad 67€ zdarma , to mám pri 2 kilách rozratane na 250 gramov za 13,25€ !!! 😜😜😜

Teraz ukáž “ kolty “ 😂 ..,
11.03.2020 - 17:32:22
01
Ramon1 Pijem len čerstvú. :lol:
11.03.2020 - 18:06:48
00
Len Roman ma spotrebu ako mala kaviaren, jemu nestihnu tie dve kila zvetrat :)
11.03.2020 - 18:14:07
02
luper napísal:
;) :D

Vdaka, ponizil som pocty na sklade.
11.03.2020 - 18:31:00
01
Tiez som pobral kilecko sweetplum 😀
Doslo mi akurat kinu m47, tak sa idem zabavat na chatu s pavonim. Este nejake vecicky mi k nemu dojdu, tak sa snad s nim niekam posuniem.
Hlavny problem mam s vodou, extremne nizke tds, tak skusim miesat s nejakou magneziou, aby som nameral cca 120.
Ale aspon som odhalil kde je problem, aj ked to trvalo...
11.03.2020 - 20:38:35
01
No to Ti asi odpovie a vysvetli martinovic, ze Kinu M47 a nizke TDS sa prilis neznasaju a treba vodu domineralizovat. Na "normalnom" mlynci som zase ja nezistil rozdiel medzi vodou s nizkym TDS (Korytnica) vs. domineralizovanej (vypoctom na 130ppm, WOC Budapest).

Prílohy:

Korytnica domineralizovana na WOC Budapest.JPG
Korytnica domineralizovana na WOC Budapest.JPG 302.32 KiB thumb_up0thumb_down

Korytnicka neperliva.JPG
Korytnicka neperliva.JPG 365.93 KiB thumb_up0thumb_down

11.03.2020 - 21:07:11
00
Na chate mam 34, dobra voda 93 s rovnakym meracom.
Pouzival som feldgrind a mignon, ale chut rovnaka, preextrahovana, nestalo to za vela..
11.03.2020 - 21:17:44
00
Mal som znatelny rozdiel pri zmene tds (viac Mg a viac buffra) pri pouzivani konickeho kamena (kinu M68) konkretne pri omniroaste z concept kedy kava ktora nema mat aciditu bola kysla a nemal som uz kam posunut extrakciu. Moja domienka je ze konicky kamen ma prilis siroku distribuciu castic, extrakciu priemeruje v tomto pripade najviac robia boulders ktore sa vzdy podextrahuju vo vode s mensim extrakcnym potencialom vyraznejsie ako pri vode s vyssim obsahom Mg a Ca, naproti tomu kvalitny flat produkuje minimum boulders navyse umoznuje mliet vyrazne jemnejsie ako konicky kamen (tmave prazenia z toho neprofituju omniroasty a filter roasty na espresse ano) kvoli tomuto sa nazdavam ze s dobrym flat mlyncekom je mozne extrakcia aj s makkou vodou (jemnejsie mletie, dlhsi cas, vyssia teplota v nejakom pomere) na foto porovnanie 2 mlynceky nastavene na rovnaku kavu rovnaka dlzka extrakcie a br. Nasledne 0.1g kavy v 70g vody aj na takomto primitivnom teste nie je tazke uhadnut ktory je flat a ktory konicky. (v tomto pripade monolith flat ssp high uniformity a kinu m47)

Prílohy:

20200222_211039.jpg
20200222_211039.jpg 971.51 KiB thumb_up0thumb_down

20200222_211046.jpg
20200222_211046.jpg 962.31 KiB thumb_up0thumb_down

11.03.2020 - 21:22:39
02
Dalsia vec je ze na konickom tecie vsetko ukazkovo (naked pf) pri aktualnom concepte viem ist s ssp bud bloom shot 1:1 s extrakciou okolo 1 minuty alebo Ek style shot 1:3 ale s tlakom znizenym na 6 barov. Ani jedena z uvedenych moznosti s m47 nie je mozna ta funguje na 1:2 +- 0.3
11.03.2020 - 21:30:41
00
takze korytnica je znovu dostupna? ja akurat ficim na saguaro z lidlu lebo ani dobru vodu som nemohol zohnat
11.03.2020 - 21:52:27
00
Neviem. Fotky su z januara a su to este stare zasoby.
11.03.2020 - 22:00:02
00
Dalsi SD mlyn s malou retenciou od nasich susedov

12.03.2020 - 12:38:58
00
Dojem vo mne zanechal stojan z vrtacky a tchibo kava :D
12.03.2020 - 13:43:42
01
Multifunkcne zariadenie predsa ... :)
12.03.2020 - 13:50:15
00
kked kukam opatrenia tak to vyzera tak ze zajtra mi uz kava asi nedojde, bude riadne smutne obdobie u mna doma :D
12.03.2020 - 14:54:35
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up