Stale sa najde dost ludi, co veria tymto konspiraciam. No, tuzba najst odpoved na palcive otazky, po par precitanych clankoch je mocna.
Asi ako liek na rakovinu:
Jeden z najbohatsich ludi na planete - Steve Jobs - sa k nemu nedostal, ale maly cloviecik je presvedceny, ze to len zle farmafirmy ho nechcu pustit medzi ludi.
Netreba sa tomu čudovať...je to tak hádam od počiatku civilizácie. Bohovia slnka, hromu, príliv, odliv...vznik života... Vymýšľali príbehy o veciach nadprirodzených javoch, ktoré ich mozgová kapacita nepobrala. Napriek pokročilej dobe, dostupným informáciáma evolúcii aj dnes veria ľudia bludom, miesto dostupným vedeckým poznatkom. To preto, že vede nerozumejú...presnejšie nerozumejú jej jazyku. Je jednoduchšie rozumieť hlúposti v rovnakom jazyku ako pravde v odbornom.
s tou ceskou karantenou je to zvlastne, tak maju ju udajne celkovu, no bikeri aj tak jazdia, a to nie len do obchodu a do prace. Jeden napriklad pisal, ze siel na kole k jazeru, a tam plne parkovisko aut a ludi. To o com je takato karantena? Zrejme sa tam bude pritvrdzovat, inak sa nepoucia.
Som fakt zvedavy ake to bude u nas. Netusim co budem robit cely vikend, ak bude zakaz. Budem asi sit rusky alebo dokonca citat knihu
AdMich Ale ved prave toto je pre mna ten pripad vedeckeho poznatku ktoremu zatial najviac verim, kym nepride ine, realnejsie vysvetlenie. Ci radsej treba mat za dovod netopiera, ktory pisali topky, sme, cas a tv..??
Ty považuješ Zem a vek, AC24, či konšpiračné weby za vedecké? Čo písali bulvárne média nečítam, no pravdepodobne nebudú tak hlúpe, aby šírili klamstvá o umelom vytvorení víru.
Mimo toho - koronavírusy sú na svete už nejaký ten piatok. Tak ako sa vyvíjajú ľudia, vyvýjajú sa aj vírusy. Tento je na 90% zhodný so SARS. To sa volá evolúcia. Na svoj vývin potrebujú hostiteľa. Na ňom vírus rastie a množí sa na ďalších hostiteľov. Keďže netopiere žijú vo veľkých kŕdľoch, nakazili sa rýchlo. No a prišiel čínsky osadník, chytil nakazeného netopiera a reťazová reakcia začala....je to úplne "ízy" pochopiteľné, lebo vírusy takto fungujú od nepamäti, akurát čím sú hostitelia odolnejší, tým sú vírusy agresívnejšie.
Spat k vedeckym poznatkom.
Docital sa niekto, preco ten slovensky predpovedny model ma take velke cislo nakazenych - 100 000+?
Aj percento nakazenych prevysuje ine staty?
Ak niekto vie, dakujem za odpoved, kym si vecer precitam cele pdf.
s tou ceskou karantenou je to zvlastne, tak maju ju udajne celkovu, no bikeri aj tak jazdia, a to nie len do obchodu a do prace. Jeden napriklad pisal, ze siel na kole k jazeru, a tam plne parkovisko aut a ludi. To o com je takato karantena? Zrejme sa tam bude pritvrdzovat, inak sa nepoucia.
Som fakt zvedavy ake to bude u nas. Netusim co budem robit cely vikend, ak bude zakaz. Budem asi sit rusky alebo dokonca citat knihu
Spat k vedeckym poznatkom.
Docital sa niekto, preco ten slovensky predpovedny model ma take velke cislo nakazenych - 100 000+?
AdMich Weby ani nie, ale vypoved tej osoby mi prisla doveryhodna. S tym ne-sirenim klamstiev bulvarnymi mediami (vseobecne) by som bol tiez opatrny
S ostatnym, resp. povodom virusu sa stotoznujem, akurat ide oto, akemu "zdroju" veris ze je tych zostavajucich 10%, evolucnemu alebo laboratornemu. Rovnako rozsireniu, nejakym osadnikom alebo nehode/nahode... Kludne by som veril aj teorii od Bajkonura, v podstate to tvrdis aj ty, a nemam problem tomu aj verit, ale to ukaze az cas. Zatial sa priklanam k tomu konspiracnemu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi ako liek na rakovinu:
Jeden z najbohatsich ludi na planete - Steve Jobs - sa k nemu nedostal, ale maly cloviecik je presvedceny, ze to len zle farmafirmy ho nechcu pustit medzi ludi.
OMG...
Mimo toho - koronavírusy sú na svete už nejaký ten piatok. Tak ako sa vyvíjajú ľudia, vyvýjajú sa aj vírusy. Tento je na 90% zhodný so SARS. To sa volá evolúcia. Na svoj vývin potrebujú hostiteľa. Na ňom vírus rastie a množí sa na ďalších hostiteľov. Keďže netopiere žijú vo veľkých kŕdľoch, nakazili sa rýchlo. No a prišiel čínsky osadník, chytil nakazeného netopiera a reťazová reakcia začala....je to úplne "ízy" pochopiteľné, lebo vírusy takto fungujú od nepamäti, akurát čím sú hostitelia odolnejší, tým sú vírusy agresívnejšie.
Rovnako ten vedec z Dúbravky. Nech robí čo robí, stále mu z toho vyjde piko...
Haf & Beyuz: DubravkaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://izp.sk/wp-content/uploads/2020/03/predikcia_koronavirus_17.3.2020_2.pdf
Odpoveď na Tvoju otázku k českej "karanténe"...
https://www.vlada.cz/cz/media-centrum/aktualne/rozhodnuti-vlady-o-zakazu-volneho-pohybu-osob-180358/
bod I. písm. h) - je povolený "pobyt v přírodě nebo parcích"
Takže na bajk do lesa a pod. môžu ísť bez toho, aby niečo porušovali.
https://izp.sk/wp-content/uploads/2020/03/predikcia_koronavirus_17.3.2020_2.pdf
Je to v casovom horizonte dvoch-troch rokov. Navyse len 60% ludi ma vraj priznaky, takze to mozes mat, ani o tom nevies.
https://domov.sme.sk/c/22361329/sef-institutu-koronavirus-dostane-skor-ci-neskor-kazdy-zavisi-ako-sa-s-nim-vyrovna.html
S ostatnym, resp. povodom virusu sa stotoznujem, akurat ide oto, akemu "zdroju" veris ze je tych zostavajucich 10%, evolucnemu alebo laboratornemu. Rovnako rozsireniu, nejakym osadnikom alebo nehode/nahode... Kludne by som veril aj teorii od Bajkonura, v podstate to tvrdis aj ty, a nemam problem tomu aj verit, ale to ukaze az cas. Zatial sa priklanam k tomu konspiracnemu