Paradoxne tie steaky z lidla na ucenie nie su zle v 75% pripadov. Skus od nich ribeye, co najhrubsi, scarinkov recept len pridat sol:)
26.04.2020 - 22:20:04
02
To tie irske? To nedám, to ma mastné kúsky na sebe :)
26.04.2020 - 22:40:58
00
mne sa podarilo urobiť podrazku aj s Lidlackeho. A na druhý pokus žuvačku. Ale treba dodať, že v oboch pripafoch to bolo na grile.
27.04.2020 - 09:22:41
00
Aky stupen prepecenia? Ale preto som napisal 75% niekedy je to maso proste nevhodne
27.04.2020 - 10:13:26
00
Ešte na grile to celkom išlo, dáš na jednu stranu, na druhú, potom na chvíľu zavrieš ten dekel a bol vynikajúci .... podľa mňa to bude chyba v panvici alebo také niečo... keď to hodím na klasickú striebornú ako zepter tak sa to okamžite prilepí že to nejde ani otočiť a všade čítam, že tam netreba dávať veľa oleja, skoro žiaden ..... a keď to dám na teflónku tak sa to začne ako keby dusiť na šťave ... no každopádne musím skúšať, len mi je to ľúto, že to vždy skončí na kúsky a na šťave lebo inak to nezmäkne :)
27.04.2020 - 10:32:38
00
Pečené údené koleno s pečenými zemiakmi so slaninou. :)

Prílohy:

IMG_20200118_145103.jpg
IMG_20200118_145103.jpg 323.28 KiB thumb_up1thumb_down

27.04.2020 - 11:19:19
013
fixska a nedávaš to mäso na panvicu mokré? Treba ho osušiť, potom sa neprilepi.
27.04.2020 - 14:05:58
00
Tiez ma to napadlo, maso nesmie byt mokre od vody. Ak si ho umyla musis osusit. Ale to si myslim ze urcite vies. :)
Nerezove panvice som prestal pouzivat, lepilo sa na to uplne vsetko okrem vody :D
27.04.2020 - 14:14:48
00
Mäso neumyvam tak by nemalo byť mokré... Ale vidíte, je tam plno tipov ako by mali veci byť a nie len, že bachni to na 2+2 😁😁 keď kupim kus mäsa a skúsim, tak sa zas ozvem :) nafotim postup zatiaľ vďaka všetkým za rady
27.04.2020 - 16:40:01
00
Robis to na plyne? Nemusis ho umuvat ale kazde balene maso je mokre.
27.04.2020 - 19:43:17
00
Jasné, keď som raz v realitke povedala, že nekupujem byt lebo tam nie je plyn pozerali na mňa ako na mimozemšťana :D na elektrike to nieje varenie, na tom sa dá povedať, že fakt nevie variť :) Flák mäsa od mäsiara nie je balený, takže ten nie je "mokrý" je v papieri a aj keď kúpim balený, tak steak vybalím, dám to na dosku, nahodím soľ, korenie (čerstvo mleté), ol.olej tak to tam "vmasírujem" a nechám postáť. Mäsiarstvo mám oproti bytu, majú tam fakt čerstvé, fajné mäso. V tom nebude problém, si myslím.
27.04.2020 - 19:58:36
00
Povyjazdove dorazanie zbytkov

Prílohy:

IMG_20200427_200700.jpg
IMG_20200427_200700.jpg 550.04 KiB thumb_up2thumb_down

27.04.2020 - 20:08:45
00
nehovorim ze je to standard, ale niektore lacnejsie/shitnejsie plynove dosky nevedia spravit take teplo. od kedy varim na indukcii tak steaky su ovela lepsie. ale do bytu to samozrejme nie je riesenie
fixska napísal:
Mäsiarstvo mám oproti bytu, majú tam fakt čerstvé, fajné mäso. V tom nebude problém, si myslím.

ak nemas oproti bytu masiara ktory ma zreciu komoru tak tu by som hladal jadro pudla. spravit negumovy steak s cerstveho hovedzieho.. to by si musela byt kuzelnik. presne preto musi maso zriet, ci uz mokro alebo sucho je na inu debatu. mokre zozenies lahsie a je omnoho lacnejsie (lidl pise suche zrenie ale tazko o tom pochybujem, ale netvrdim ze je to zle) suche zrenie uz je ta prava sranda... na SK velmi malo dostupne. take chutovky ako Maso od Romana to maju (maso ale z ciech) a poviem ti stoji to za tie nekrestanske peniaze... najprv vsak treba vyladit pripravu lidlovych steakov inak to nebude mat ten pravy efekt.
27.04.2020 - 21:03:17
01
Tak ale evidentne ludia vedia spraviť aj steak z mäsa, co nestojí majland v domacich podmienkach neni ako podrážka :) toto čo ty píšeš už hraničí s "alchymiou" a nie že bachni to na panvicu ako sa začala debata :).... Tiež som názoru, že to nie je len tak ale evidentne to niekomu ide aj doma s "lacneho" masa :) a mám dosku s tým dvojhorakom
27.04.2020 - 21:18:08
00
Ked ti poviem ze ta vysoka rostenka stala 4€ za kilo tak ta aj rozosmejem :)
27.04.2020 - 21:23:32
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up