Ja si myslím, že si to myslel na zaklade bodu č. 3.

Body sa Ti automaticky pripočítavajú za každú uhradenú (a nevrátenú) objednávku z MTBIKER shopu alebo MTBIKER centra (v pomere 1 bod = 1 euro) a takisto aj za aktivitu na MTBIKER stránke:
Hodnotenia zakúpených produktov v e-shope.
Články zverejnené v Tvojom mene na MTBIKER.sk.
Kvalitné príspevky do fóra a do diskusie pod článkami.
Fotografie nahraté do fóra.
Výjazdy s GPS záznamom pridané do sekcie výjazdy.
28.04.2020 - 10:20:52
01
Tiez som to tak chapal :?:
28.04.2020 - 10:22:41
01
Zopakujem, hodnotenie prispevkov sa nepremieta do vernostnych bodov. Na bod c.3 mame inu metriku.
28.04.2020 - 10:31:07
00
ok, tak som to radsej zmazal, nech to nikoho nepomyli.
ale ako vidis, tak sme to tak pochopili viaceri.
-lebo vlastne potom ani neviem, odkial som mal vzdy take mnozstvo bodov. Myslel som ze z lajkov.
28.04.2020 - 10:34:45
01
cervo napísal:
Stracam volu sem nieco pisat, lebo vy (niektori) vidite len seba.

Srsen ktori provokacni tipkovia su to, s ktorymi nic nerobime? Nahlas ich, alebo mi napis sem alebo do spravy. Tato zmena prave cieli na to, aby sa ich provokacne prispevky nezobrazovali.

Ramon1 z fora sa neodchadza pre to ako "bacujeme", ale pre potycky s konkretnymi ludmi, teba nevynimajuc. Ak si myslis, ze sem ludia chodia pre to, aby citali tvoje prispevky ku koronavirusu, kave a vysnivanej zenskej, tak sa mylis (viem ti to statisticky podlozit). Alebo, ze vsetci cakaju ako konkretne ty ohodnotis niekoho prispevok. Delusions of grandeur.

Optimus nie si. Ale v priemere sme velmi ovplyvnitelni, ci si to prizname ci nie.

iron.hide ty si to zaklincoval uplne. Lajky sa ziadnym sposobom nepremietaju do vernostnej zlavy. Kde si take nieco precital?

PS: toto forum ma byt o pomoci bikerom a bikerkam, najma zacinajucim, tak ako pomohlo viacerym z vas, ked ste zacinali. Vela z ludi, co sa tu posledne strany vyjadruju, toto forum maju primarne ako nastroj na komunikaciu o hocicom s bikermi, ktorych poznaju. Na tom nie je nic zle, pokial to nenaraza na ten prvy princip. Ak nieco menime, tak sa snazime forum zlepsit prave pre novacikov a ocakaval by som od vas trochu viac pochopenia a porozumenia toho co piseme predtym, ako si budete silou pretlacat svoj nazor.


Roky nazad som písal” mocne “ veci týkajúce sa cyklistiky v tej najčistejšiu podobe . Pridaval som fotky , písal recenzie , radil a nielen v bikerskej téme . To , že si sa uchýlil k “vyhodeniu” ťažkých záverov , že posobim len a stále v daných témach je úbohé ... Ale veď nemusíme mať na všetko rovnaký názor , koniec koncov ty si majiteľ a ja len obyčajný forista . No neviem či je to ľudmi ktorymi si sa obklopil alebo si “povyrástol “ z biznisu , no keď som tu začínal bol si rovnejší chlap . Sám vidíš , teda ak chceš vidieť , že tieto nové zmeny väčšina kritizuje . Daj hlasovať a uvidis ... divide et impera
28.04.2020 - 12:20:44
02
Ja som nenapisal ze posobis "len a stale" v tych temach. Kto si pozrie tvoju aktivitu uvidi, v akych temach *primarne* posobis. Reagoval som na tvoje "prirovnal by som to ku kope voyeurov , ktorí sa k ničomu nemajú a len očumuju čo ostatní / tie skalné desiatky / napíšu .". Zopakujem, nepovazujem 99.99% navstevnikov fora za voyerov, ktori len ocumuju a cakaju co ty a skalne desiatky napisu. A nepovazujem to, lebo viem presne kolko contentu skalne desiatky vyprodukuju a v akych temach a ake temy su realne vyhladavane novacikmi.

Nepovazujem svoj argument za ubohy, ale povazujem za taku tvoju ad hominem reakciu.

Ludia v tejto teme nereprezentuju cele forum, takze hlasovanie ma asi taku vypovednu hodnotu ako ked si da SNS na facebooku hlasovanie ci sa maju zrusit dialnicne znamky. A neviem ci spravne chapes vyznam "divide et impera" (alebo mi uchadza tvoja pointa).
28.04.2020 - 12:39:31
06
marecej napísal:
ked vidim, ze dal niecomu pacik napriklad katko tak viem, ze je to uzitocne
ked vidim, ze dal niecomu pacik napriklad scarinko tak viem, ze je to blbost

Strucne si vyjadril moj nazor (scarinko neber si osobne :D)

Ale rozviniem to. Ak bol nejaky post opacikovany , casto som pozeral, kto dal pacik, alebo aj nepacik. Vela prispevkov moze byt prozivitno/negativny a ked vidim, ze negativne paciky dava urcita skupina o ktorej viem, ake ma nazory, tak to ignorujem. Nemalo takych prispevkov tu bolo. Pre mna je zaujimave vidit 8 + a 2-, nez 6+ .. alebo post, ktory ma +1, ale realne moze mat +10 a -9 .. zrazu to vyzera uplne inak. Cize za mna mi vadi jednak to, ze neviem kolko dostal minus a druhak, ze neviem od koho co. Ano, ak by posty dostavali destiacky pacikov, tam je to uz skoro jedno, ale to je aj teraz.
Za mna teda .. prestal som to davat za a zacinam to ignorovat. Nema to ziadnu vypovednu hodnotu. Namiesto komplikovane vyrabat experimenty skuste cas venovat veciam, ktore zmysel maju. Napr. 2 posty po sebe sa spoja dohromady automaticky (s casovou znackou) , umoznit, aby po nahrati gps tracku mi nepremazalo to, co tam uz mam naeditovane z tachac (na checkbox Y/N) atd.

A potom tie schovane prispevky .. zatial kazdy jeden som rozklikaval. Ak ma niekto vytaca, alebo ma nezaujima, dam si ho do enemies a necitam. Ale toto jaksi je uletene. Uz chcete ist systemom karmy na diskusiach sme.sk ? Omg.

cervo napísal:
Zaujíma ma jedna vec - prečo potrebujete vedieť kto ako hodnotil? Čo s tou informáciou spravíte?

Nikdy by som necakal, ze sa toto spytas :( .. teraz uz chapem mnohe veci.

Ramon1 napísal:
? . Ináč momentalne mám za svoj príspevok týkajúci sa zmeny nicku -3 bodíky ... neviem , síce prečo ale zranuje mi to city .

Ani ja, ale dvihol som to na -2 a uz si viditelny :D
28.04.2020 - 12:49:56
04
Nechcem zbytocne prerusovat tuto debatu, ale aj ja som si vsimol ze mam pri vsetkych inzeratoch hodnotenie -4. Bud je to sakra nahoda :-) alebo sa jedna o nejaky bug. Popripade niektori jedinci vyuzivaju anonymitu a kratia si dlhe chvile...

EDIT: A zatial aj ja som rozklikol kazdy jeden schovany prispevok :lol: Uz len zo zvedavosti co sa tam take pisalo. Takze asi ciel sa mina ucinku...


Naposledy upravil Jaiub dňa 28.04.2020 - 12:57:13, celkovo upravené 1 krát.

28.04.2020 - 12:52:35
05
Nebudem ti tu už vypisovať . Ver , že môj drahocenný čas radsej venujem rodine a pacientom . Zobral som si z tvojho príspevku niečo , porozmýšľam o tom , už teraz viem že máš v mnohých veciach pravdu . No tiež nechápem prečo sa za kazdu cenu snažíš pretlačiť novinky , keď už na “začiatku plavby “ sa vzniesla vlna odporu . A nie od človiečikov s jedným , či desiatimi príspevkami , ale od nás “ starých “ . Či ti skutočne až tak nezáleží na našom názore ? Lebo keď tu nebudú “starí “ ani tej tvojej “ mladej garde “ nebude mať kto radiť ... toto tukanie do telefónu je otrasne 😂 . Niet nad osobný kontakt .
28.04.2020 - 12:56:13
03
Nikdy by som necakal, ze sa toto spytas :( .. teraz uz chapem mnohe veci.


Lto, ja sa pytam mnohe veci, na ktore mam nazor, prave preto aby som pocul nazory inych a mohol si svoj nazor poopravit. Mohol by si to niekedy skusit.

Jaiub nejde o bug, ale o konkretnych ludi, co to robia, ktori si teraz myslia, ze ich nevidiet. Anonymne hlasovanie nam jasnejsie ukazuje niektore javy. Uz s Rachela pripravujeme riesenia.

To schovavanie ako je nastavene teraz evidentne nerobi vsade dobrotu. To sme ale pisali hned na zaciatku, ze to nastavenie budeme menit, aby to robilo to, co to ma. Na to ale potrebujeme nazbierat nejake data a spatnu vazbu.

Ramon1 to je presne ten problem, ze pre teba su ti "cloviecikovia" menejcenni a zalezi ti len na tych "starych". Pre mna nie su menejcenni. Ty si tiez bol niekedy taky cloviecik. Ja pocuvam tvoj nazor; kazdeho nazor v tejto teme. Ale je to len vas nazor a my ho musime dat do kontextu inych nazorov, dat, studii, priorit. A tiez by som sa rad venoval dolezitejsim veciam ako neustalej defenzive v tejto teme. Nick si mozes zmenit kedykolvek v nastaveniach.
28.04.2020 - 13:07:29
011
cervo v konečnom dôsledku je to Tvoj web a Ty rozhodneš čo tam bude a čo nie. My sa prispôsobíme podľa toho či nám to bude vyhovovať, alebo nie.
Tento web je iný ako bol pred piatimi, desiatimi rokmi. Myslím hlavne obsahom a aj zameraním článkov. Či je to lepšie, alebo horšie záleží na nás čo si to pamätáme a môžeme porovnávať.
Keď to presiahne určitú hranicu, "starí" prispievatelia prestanú prispievať lebo to začne strácať zmysel.
príklad: Dával som výjazdy do TRM-ka potom sem. Každý výjazd som editoval aby bol korektný. Po výpadku stravy som naťahal výjazdy ručne. Po nahodení komunikácie so stravou sa natihli výjazdy opäť. Po vymazaní opäť. Tak som tu výjazdy prestal sledovať, stratilo to pre mňa zmysel.
Podobne to môže dopadnúť s príspevkami, keď budeš za každú cenu "vylepšovať"
28.04.2020 - 13:15:10
04
milsu plne s tebou suhlasim a sme si toho plne vedomi. Kazdy web sa vyvija a kazda zmena niekomu vadi. Nasa uloha je aby zmeny prilakali a zaktivizovali viac ludi, ako odlakaju. Nehovorim, ze to vzdy trafime na prvykrat a kazdy kto je to uz nejaku dobu vie, ze vsetko postupne ladime k spokojnosti vacsiny.

Strava je v rieseni. Strava API zmenila sposob autorizacie pre tretie strany a spravila to (schvalne) tazsie cerpat z nej data. Do tej zmeny to fungovalo fajn, odvtedy je s tym problem.
28.04.2020 - 13:25:57
00
Ja by som najradšej vylepšila nejak to, aby sa automaticky rušilo citovanie posledného príspevku. Ak ma niečo vyslovene irituje, tak toto. Príspevok na 10cm v mobile a niekto ho hneď ocituje a okomentuje, dvomi slovami a zas tam mám 10cm toho istého... nervy mám :)
28.04.2020 - 13:29:12
08
Nikto pre mna nie je menejcenný ! Ale vážnosť si obyčajný , začínajúci člen musí vybudovať sám . Na základe vlastnej prezentácie a schopnosti . A to trvá roky , než získa jeho slovo vahu . Sa mi zdá , že sa to snažíš obísť a “uľahčiť “ im to . Ale tak to ani v prírode ani v žiadnom zamestnaní nefunguje ... takze si to vyhodnocujte s rachelom a som zvedavy ci ten Váš rezult bude k osohu komunity nie obchodu .
28.04.2020 - 13:38:41
02
Ooo ďakujem Ramon1 za info o váhe slová. Koľko príspevkom musím denne vyplodiť aby som mohol byť brány vážne a byť členom komunity ?.
Tvojim prístupom tu bude ako vždy prispievať 15 "starych" ľudí dookola v každej téme. 🤔
28.04.2020 - 13:58:19
05

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up