tak pri Telgárte nie je sa čo čudovať, vzhľadom na komunitu čo tam žije...raz som sa tam nechtiac ocitol...ale tie čierne skládky okolo BA mi nejdú do hlavy, ako keby aj tu žila podobná komunita...
fuuu tak tam je to mega problem teraz po zime cely meander zadzubany uz to zacali cistit snad 100 vriec a este dalsich xy tam je Route 66 ale ze katastrofa....ta osada v Tepgarte to je ekologicka katastrofa
Neviem prečo nepremeesu zodpovednosť za odpady na predaj u /výrobcu. Keď je za to zodpovedný spotrebiteľ tak to takto dopadlo. Väčšinou vidno plasty, sklo a kartón. Sranda je tiež chladnička v strede lesa, kam sa nedá ani autom prísť, to už neviem nijako pochopit vôbec
luky , ked vidim taketo kopy ide ma z toho roztrhnut...stale sa snazim pochopit co sa odohrava v hlave ludi , ktori su schopni zacuvat s autom do lesa a vyhadzat bordel. Nechapem ako vobec nieco take cloveka napadne..a nieto este nieco take zrealizovat bez nejakych vycitiek. Je to druh psychickej poruchy,... je to nejaka forma demencie, je to totalna hlupost cloveka alebo len zahorknutost voci vsetkym a vsetkemu a snaha sa pomstit takto okoliu...?
Tito ludia vyrastali v domacnostiach kde mali nas°rane v obyvacke, alebo maju nas°rane v hlave...?? Nerozumiem...
No ale, ja som našiel také skládky v lesoch kde sa autom nedá dostať. Ani traktorom. A chladnička tam, alebo niečo podobné. Akože fakt. Zberný dvor, na Záhorí keď som ešte býval, tam sa všetko prehadzovalo cez plot, tam bol kontajner. Teraz kde bývam, majú bránu ale dá sa postrčiť alebo necháš pred bránou. Teda, keď je zavreté. Keď je otvorené tak podľa druhu odpadu, buď grátis alebo platíš niečo (stavebný sa tuším len platí) a môžeš pohodlne autom cúvnuť až ku kontajneru, ešte ti aj pomôže. Nie! Dám chladničku na chrbát ako šerpa a idem hlboko do lesa s ňou.
ddemovolodaj
Presne tieto otazky si kladiem aj ja. Ale nenachádzam na ne odpoveď. Asi bude problém niekde v mentálnej urovni niektorých jedincov...
ja mam taku skusenost, pokazila sa nam ladnicka nalozil som ju do auta a rano som siel do prace do okresneho mesta, a teda poobede ked pojdem domov ladnicku vylozim v zbernom dvore ved recyklacny poplatok som zaplatil pri nakupe, ale ako som tam prisiel panko sa ma pyta kde byvam a ked som mu povedal ze 10km od okresneho mesta tak mi povedal, ze on nemoze mi zobrat ladnicku lebo nemam trvaly pobyt tam kde chcem odovzdat ladnicku, cize ja sa ani necudujem ze to ludia hadzu po jarkoch ked cely tento system je chory na hlavu
No to je tiež pravda. V Taliansku zas majú na ulici vyhradené miesta kde proste urobia kopu a smetiari keď idú po ulici a vidia to tak zastanu, nalozia a idú ďalej. To som sa čudoval. Dva krát. Došlo auto, ujko vyhodil vrece z auta na kopu, hovorím si, to je kok. A asi za hodinu išlo smetiarske auto a celú kopu naložili. Ale tak Taliansko je ako veľké smetisko, zas...
ja mam taku skusenost, pokazila sa nam ladnicka nalozil som ju do auta a rano som siel do prace do okresneho mesta, a teda poobede ked pojdem domov ladnicku vylozim v zbernom dvore ved recyklacny poplatok som zaplatil pri nakupe, ale ako som tam prisiel panko sa ma pyta kde byvam a ked som mu povedal ze 10km od okresneho mesta tak mi povedal, ze on nemoze mi zobrat ladnicku lebo nemam trvaly pobyt tam kde chcem odovzdat ladnicku, cize ja sa ani necudujem ze to ludia hadzu po jarkoch ked cely tento system je chory na hlavu
chápem, určite je veľa vecí ešte nevychytaných, to čo spomínaš môže byť problém v menších mestách , ale prečo tu okolo BA toto ľudia robia, je xy možnosti ako sa civilizovaným a pritom pohodlným spôsobom (zberné dvory, zelené taxíky, a pod.) zbaviť odpadu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
robí to ten istý živočíšny druh
fuuu tak tam je to mega problem teraz po zime cely meander zadzubany
luky , ked vidim taketo kopy ide ma z toho roztrhnut...stale sa snazim pochopit co sa odohrava v hlave ludi , ktori su schopni zacuvat s autom do lesa a vyhadzat bordel. Nechapem ako vobec nieco take cloveka napadne..a nieto este nieco take zrealizovat bez nejakych vycitiek. Je to druh psychickej poruchy,... je to nejaka forma demencie, je to totalna hlupost cloveka alebo len zahorknutost voci vsetkym a vsetkemu a snaha sa pomstit takto okoliu...?
Tito ludia vyrastali v domacnostiach kde mali nas°rane v obyvacke, alebo maju nas°rane v hlave...?? Nerozumiem...
Presne tieto otazky si kladiem aj ja. Ale nenachádzam na ne odpoveď. Asi bude problém niekde v mentálnej urovni niektorých jedincov...
https://m.youtube.com/watch?v=MtObrnaovrI
chápem, určite je veľa vecí ešte nevychytaných, to čo spomínaš môže byť problém v menších mestách , ale prečo tu okolo BA toto ľudia robia, je xy možnosti ako sa civilizovaným a pritom pohodlným spôsobom (zberné dvory, zelené taxíky, a pod.) zbaviť odpadu...