Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
Keď tak pozerám na tú fotku tak tá Kostka XXL vyzerá pri mne ako XXS namiesto 26"/20" by som skôr povedal 16"/12" ... vravel som mame že kojiť má do 18-stky bolo asi prehnané 🤣🤣🤣🤣
Nič sa neboj, v tomto usporiadaní aj s tým "reverzom" sa nám o chvíľu stratíš na fotkách a budeš sa nám musieť označovať červeným kolečkom, aby sme Ťa našli.
Dnes som vzal kamaráta na jeho prvú panenskú jazdu. Ani som ho prehovárať nemusel. Bolo to také spontánne, až tak veľmi že šiel v montérkach a na nohách mal baganče 😂😂😂. Cestu si zvolil on... čo bola chyba. Taká lesná skoro asfaltová polo kamenná cesta z nánosmi jemného prachu miestami hlbokými až po stúpatko. Mierne do kopca 3km krásny les, super vzduch a po ch*ja komárov a ovadov.
....kua mne až teraz došlo že on to plánoval za to tie baganče a montérky 🤣🤣🤣 on sa má chcel asi zbaviť a vziať si Maxa.... sviňa jedna 😁😁😁😁
No ale k veci z Cruise Max bol úplne hotový, sadli si dokonale fakt išiel ako PÁN.
Ja som včera do noci laboroval z rajdami a nedopatrením som ich nechal vyššie a dnes v návale eufórie som na to akosi pozabudol a nemal som pri sebe žiaden vercajk, tak som si pekne zaklikoval ... ale ono treba posilniť aj vrch 😉
Na ceste smerom dole som rozmýšľal kto mi nalial do plášťov betón, áno Marathon Racer Plus nafúkaných na 6,5 atm po rovnej ceste krásne odvaľuje ale na šotoline .... ako keby som držal zabíjačku 😖 vole radšej 5 krát hore ako ešte raz dole. Ruky má bolia ešte teraz 😬😬😬 za to Max si to žehlil na tých balónoch 😲 ako keby levitoval kamoš ani nevedel že ide. Krásne plavne ... radosť pozerať. Keď som mu v cieli ukázal ruky v kŕčoch tak len neveriacky krútil hlavou. Dal som mu Tuláka a nechal som ho ísť pár metrov ďalej po ceste zvaldol asi 20m a vzdal to!
Veľmi chce odo mňa Maxa kúpiť! Poviem Vám pravdu ja by som mu ho daroval keby tie 💩 peniaze boli. Lebo takých ľudí ako je on je len veľmi málo. Stále uvažujem ako by som to urobil aby bol aj vlk sýty aj koza celá....
S kolobežkami je to komplikované. Na cestu je ideal 28/28 do terénu možno 26/20 na tučných pneu a do mesta niečo vrtke 20/20. Lenže vraziť finacie do troch kolobežiek je nereálne. Kedže my syn zhabal cesťak tak mi ostala aspoň kolobežka s ktorou to zvladam aj v meste. Nuz a do terenu mam bike. Takze dilema vyriešená. V sobotu dam Kralovku na cestnej.
Akurát som som stál pred autom aj s Tulákom, že ti idem volať či nedáme tvoj povestný 10km okruh, keď sa pristavil kamoš. Netrvalo dlho a už sme boli na kolobežkách v lese. Bolo super.
Takže Hoľa v sobotu? Máš nejaký časový plán odchod, príchod ? A ide ešte niekto?
Ale on netlačil! Sledoval zmiju na ceste. Veď predsa mi Chlapi netlačíme kolobežky! Mi im len dávame vydýchnuť a schladiť ložiská pred ďalším nadľudský výkonom!🙄🙄🙄
BezkaKolotak pre teba sú to len vrecká, ale mňa ide zlomiť, keď to dvíham:)
Ani ja som dnes netlačil, iba som sa šetril, aby som vládal večer s ddemom, teda hore peši a dole zjazd jak hovado. (Banská Bystrica - Urpín)
tirov ako hodnotíš tie esi gripy? Ako sa správajú keď máš spotené dlane a ako za mokra? Pýtam sa lebo na mojich nedokážem udržať spotené dlane a včera na šotoline to bolo o hubu.
tirov ako hodnotíš tie esi gripy? Ako sa správajú keď máš spotené dlane a ako za mokra? Pýtam sa lebo na mojich nedokážem udržať spotené dlane a včera na šotoline to bolo o hubu.
Ja sa moc nepotím, ani dážď som ešte nezažil s nimi a som spokojný až na tú farbu. Myslím si, že by nemali sivé gripy predávať ako čierne. A ani rukavice nemám.
Práve idem vlakom z Banskej Bystrice do Bratislavy a medzi Žarnovicou a Novou Baňou je výluka a treba prestúpiť na autobus. Tak som si povedal, že prejdem po modrej turistickej značke cez horu. Poviem vám, je to paráda. Jediný nedostatok je absentujuce odpruženie vpredu. Musel som sledovať stopu a zišiel som zo značky, tak som potom pokračoval asfaltom. Teraz som už znova vo vlaku.
Nie nepoužívam ale veľmi o nich uvažujem. Musím si nejaké vyskúšať. Hlavne má zaujímajú tie anti- vibračné.
Také obyčajné cyklo som skúšal ale to bolo o ničom.
Nie nepoužívam ale veľmi o nich uvažujem. Musím si nejaké vyskúšať. Hlavne má zaujímajú tie anti- vibračné.
Mam obycajne z Tchibo s gelovou vlozkou na dlani a kombinacii s gripmi ani neviem, ze nejake rajdy drzim. Ale ako som uz pisal predtym, celkom som si dal na zaciatku zalezat na tom, ako ich drzim. Neopieram sa o ne a snazim sa ich ani krcovito nedrzat.
Ja som si vzal túto radu k srdcu a vlastne len udrziavam smer jazdy a neopieram sa o rajdy. K tomu mi veľmi pomohla zmena rajdov aj keď teraz uvažujem nad dlhším predstavcom a zmenou gripov. Trocha sa obávam prechodu na obyčajné valcové gripy lebo tie anatomické sú veľmi pohodlné pre moje ruky ale zasa možno kombinácia valcové gripy plus polstrovane rukavice bude lepšie.
V tomto prípade je však ťažko od stola vyberať gripy, rukavice, rajdy lebo všetko je to vysoko individuálne a jedine osobná skúsenosť napovie ako to celé poskladať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nič sa neboj, v tomto usporiadaní aj s tým "reverzom" sa nám o chvíľu stratíš na fotkách a budeš sa nám musieť označovať červeným kolečkom, aby sme Ťa našli.
....kua mne až teraz došlo že on to plánoval za to tie baganče a montérky 🤣🤣🤣 on sa má chcel asi zbaviť a vziať si Maxa.... sviňa jedna 😁😁😁😁
No ale k veci z Cruise Max bol úplne hotový, sadli si dokonale fakt išiel ako PÁN.
Ja som včera do noci laboroval z rajdami a nedopatrením som ich nechal vyššie a dnes v návale eufórie som na to akosi pozabudol a nemal som pri sebe žiaden vercajk, tak som si pekne zaklikoval ... ale ono treba posilniť aj vrch 😉
Na ceste smerom dole som rozmýšľal kto mi nalial do plášťov betón, áno Marathon Racer Plus nafúkaných na 6,5 atm po rovnej ceste krásne odvaľuje ale na šotoline .... ako keby som držal zabíjačku 😖 vole radšej 5 krát hore ako ešte raz dole. Ruky má bolia ešte teraz 😬😬😬 za to Max si to žehlil na tých balónoch 😲 ako keby levitoval kamoš ani nevedel že ide. Krásne plavne ... radosť pozerať. Keď som mu v cieli ukázal ruky v kŕčoch tak len neveriacky krútil hlavou. Dal som mu Tuláka a nechal som ho ísť pár metrov ďalej po ceste zvaldol asi 20m a vzdal to!
Veľmi chce odo mňa Maxa kúpiť! Poviem Vám pravdu ja by som mu ho daroval keby tie 💩 peniaze boli. Lebo takých ľudí ako je on je len veľmi málo. Stále uvažujem ako by som to urobil aby bol aj vlk sýty aj koza celá....
Takže Hoľa v sobotu? Máš nejaký časový plán odchod, príchod ? A ide ešte niekto?
Ps- Keby vedel že ho fotím ....🤫
Ani ja som dnes netlačil, iba som sa šetril, aby som vládal večer s ddemom, teda hore peši a dole zjazd jak hovado. (Banská Bystrica - Urpín)
Používaš aj rukavice?
Mam obycajne z Tchibo s gelovou vlozkou na dlani a kombinacii s gripmi ani neviem, ze nejake rajdy drzim. Ale ako som uz pisal predtym, celkom som si dal na zaciatku zalezat na tom, ako ich drzim. Neopieram sa o ne a snazim sa ich ani krcovito nedrzat.
V tomto prípade je však ťažko od stola vyberať gripy, rukavice, rajdy lebo všetko je to vysoko individuálne a jedine osobná skúsenosť napovie ako to celé poskladať.
Chce to 2 veci ktoré nemám Čas a Peniaze!
....a ide sa skúšať 😁😁😁😁