Prezul som 2.4 ardent na 2.25 ikon vzadu plus ardent race dopredu. Všetko bezduše.
Včera som po veľmi dlhej dobe išiel niečo trošku prašné a brzdil som aj očami. Zase tie ardenty boli oproti kombinácii ardent race plus ikon výrazne pomalšie.
Určite bude ardent race vpredu lepšie držať ako ikon, prípadne sa dá ísť smerom x-king čo je niekde medzi race a Mountain kingom
Osobne jazdím a som celkom spokojný. Samozrejme na veľmi klzkom povrchu nič moc, síce v zákrute drží dobre, ale brzdenie s ním je slabšie. No väčšinou jazdím suchý podklad, pripadne hrabanku a tam je v pohode. Na to ho mám radšej ako napríklad DHR2 alebo DHF.
Ja ho jazdim, prevazne MK, ale minuly weekend prezil Vtacnik a Jarabu, dalsi ide niekam do Ziliny alebo na Martinky. Bocny naklon drzi super, brzdenie nic moc, ale pri nizkom tlaku cca 1.5-1.7 to staci.
Urcite by som skor siel do aktualnych FT Gripton 2.3, pripadne aj S-works ak to teren dovoli. Na XC bohate staci aj dopredu a to aj na mokry povrch. Je to vyborny velmi pohodlny plastik s poddajnymi bocnicami a prilnavou zmesou.
ma 120 kg,hladam plaste pre svoj ht,29 kolesa,potrebujem hlavne vydrz a dobry grip,jazdim po polnych,strkovych,kamenistych,rozbitych cestach hlavne za sucha,
Mesto: Bratislava Založený: 15.01.2014 Príspevky: 46
Ahojte, je tu niekto kto vie porovnat Maxxis DHF vs. Assegai pri pouziti na predom kolese? Zmes MaxTerra, bocnice EXO. Ide mi hlavne porovnanie brzdenia a zatacania, valivy odpor nie je podstatny.