O.j.e.b.a.b.r.a.t je cenzurovane slovo? :rofl:
09.07.2020 - 14:17:32
01
Ramon1 napísal:
Ktoré konkrétne slovo urazilo tvoj jemnocit ? Vagína , či emotikon hovienka ? Nie som tvoje decko tomu prikazuj , nie mne , tak mi tu nedávaj múdra !!!

Minikin tvoja hlboká anál lýza ma trhliny hlbšie ako dno Marianskej priekopy ... zakomplexovaný z Čechov z čias pred rozdelením ? 😂😂😂😂


Češi sú zlo ... pridrbani, egoisticki, rozlezeni po celom svete a majú prudko všetko ***** . Izolovať pepikov zvonku s okolitými štátmi


A asi ani nevies citat. Ja som ti nic na rozdiel od teba neprikazoval. Vsimni si tvoje vykricniky a moje konstatovanie.
A ked si tu spomenenul to decko, tak tvoje vystupy mi ho teda celkom aj pripominaju.
Jediny, kto tu ma komplex z Cechov si Ty a davas to teda riadne na vedomie. Si uvedom, ze vsetko je o jednotlivych ludoch. Tak ako Ty sa vyjadrujes ako hulvat, tak aj zopar Cechov si vysvetlilo uvolnenie karanteny po svojom.
Najprv sa pozrime do slovenskeho kosiara, pretoze nemam ten pocit, ze sme od nich uvedomelejsi.
09.07.2020 - 14:25:50
09
darebak Ludia co prezili II.sv.vojnu maju celu koronu na salame. Ti zazili ozajstnu nudzu, nie ako tento "tiatr".
09.07.2020 - 14:28:04
05
pri bytovke mi uz 2 tyzdne parkuje auto s macedonskou znackou, cez vikend som obedoval za jednym stolom s polskym a ceskym parom. fabriky v meste mame plne poliakov, ukrajincov a srbov, takze co?
09.07.2020 - 14:36:12
00
fradog No len tu nejde o jednotlivcov, to je ten problem ;) svojou nebojacnostou ohrozuje druhych nie len seba.
09.07.2020 - 14:36:50
01
skorpion napísal:
...Úrad verejného zdravotníctva SR dnes zverejnil analýzu výskytu ochorenia COVID-19 za 27. kalendárny týždeň 2020 (počítaný od 26.6.2020 do 2.6.2020)...

https://korona.gov.sk/koronavirus-na-slovensku-v-cislach/
https://korona.gov.sk/wp-content/uploads/2020/07/anal-za-v-skytu-covid-19-za-27tyzden.pdf
Na stranke uradu maju chybu 27kalendarny tyzden je od 29.6.2020 do 5.7.2020
09.07.2020 - 14:51:18
00
Hosť napísal:
darebak Ludia co prezili II.sv.vojnu maju celu koronu na salame. Ti zazili ozajstnu nudzu, nie ako tento "tiatr".


Tvrdil to aj môj svokor ... tvrdil , no už zopar mesiacov je zalezeny a značne prehodnotil svoj názor . Pochopil že je prvý “ na rade” . Na rozdiel od vojny , keď bude poslúchať , prežije ... všetkého je zatiaľ dostatok . Aj internetových odborníkov na koronu , ako to tu o5 čítam .

Apropo moje názory sa mnohym nepáčia , sú priliz strohé , priamočiare a polarizačno pôsobiace ... suhlasim , no kazdy kto si názor prečíta obsahovo ho jednoznačne pochopí . Žiadne inotaje, mlženie a dvojzmyselné pochopenie čítaneho textu . To čo produkujem je
Jeet Kune Do nie TAI CHI CHUAN pre dôchodcov a ženy v pokročilom stupni tehotenstva ... a hlavne sa treba vyjadrovať k veciam ktorým aspoň trosku rozumiem . V téme korona či sa Vám to páči alebo nie , hrajete pri mne “druhé husle “. Názor Vám nikto neberie , no mnohokrát je to jedine čo Vám odborná verejnosť umožní mať. To ako by som sa dožadoval “pravdy “v téme servis teleskopickych sedloviek , zváranie hliníkovej zadnej stavby alebo v oprave karbónových rámov . Otvorte svoju myseľ a nazrite ďalej ako za špičku svojho nosa / Turbi sorry ? /

Citácie : Turbi
09.07.2020 - 15:02:08
02
Tolko zahranicnych slovakov som v inej skupine na fb este nevidel. Mozno 50%
1 858 000 Slovakov zije v zahranici podla USZZ.
--------------------------------------------------------------------------------
1. Zijuci v zahranici, New York, Shefield, Salzburg, Vieden, Texas, Londyn, Sri Lanka, Mnichov, Holadsko, Bellgicko, Irsko, Australia...

2. Studujuci v zahranici, proste aby z nich nieco bolo a nahonobili si materialny zivot. Pri tom opustaju svoje rodiny a ani pol roka, rok nevidia svoju mamicku, ktora je len jedna nenahraditelna, navstivia ich len na vianoce netelefonuju im, ale akonahle zavru hranice zacnu plakat, ze nemozu za rodinou.

3. Pracujuci vo firme s anglickym nazvom a plno statusov a fotiek maju s anglickym textom.

4. Podnikatelia.

5. Volili Kotlebu vlastenca, ale ziju trvalo v Rakusku.

6. Volili Matovica, maju olano pozadie na starsej profilovke, ale teraz nanho nadavaju

7. Pouzivaju neustaĺe vulgarne slova, alebo zverejnuju monokle politikov a suhlasia s nasilim.

8. Maju 10 fotiek s rodinou s ruskami, pisali ze rusko nieje hanba a teraz ho doporucuju dat okamzite dole.
Lebo podla mna pouzivaju papierovu atrapu, ktora navlhne a nie cyklobufku z nanovlakien a striebra, ktoru mam ja cely den na sebe. Tak isto ako lakovnici a ine ciste profesie (potravinarstvo, elektrovyroba, prasne prostredie) maju respiratory, sa nestazuju. Chirurg ma rusku pri kazdej operacii novu. Predavacka musi s tym jednym papierom sediet 12 hodi za pokladnou, Papier stoji 0.3€, Kvalita 14 az 25€ Nesmie to mat snurky za usi. To reze na usoch a treba to denne prat. Ruska chrani proti virusom druhych a nie seba. Seba chrani respirator.

9. Pisali, ze opustaju taku hlupu skupinu, ale stale tam pisu.

10. Ludia co si daju na profilovku vyplazeny jazyk, svoje male deti, ktore sa ani nemozu branit pred ich zverejnenim, vystrceny prostrednik dietatka, alebo svoj na fotke.

11. Ludia, ktorym ide o materializmus, zucastnit sa koncertu, ist do restauracie niekde na dovolenke, plnej jedalne vsetkych narodnosti a lietadlo ci vlak je uzavreta siricka chorob.

12. Ludia, co nemaju ziadnu historiu nastenky, ani priatelov a pisu komentare, ako dvojity agenti trollovia. Raz tak, raz onak, nech napisu aj nezmysel, len aby zhodili nejakeho emocne labilneho cloveka.. https://www.csfd.cz/film/701388-trolling-na-vzestupu/komentare/

13. Nadavaju hoci komu, aj keby mali oni pravdu, len seba znemoznia, ked sa vyjadria ako v krcme po 5 poharikoch.

14. Na profilovych fotkach maju botox kacacie pery, nafuknute prsia, 4cm nechty, pritom neskor ked z toho vyrastu, ak vyrastu, mozno im to bude neprijemne.

15. Maju exoticke fotky v profile.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Su tam aj logicke slusne komentare, ale niektore treba brat s rezervou.

Presne takto sa zrutili vela krat v histroii cele spolocnosti, ked uz ludia nevedeli co od roztopase a zabavy robit.


Ludia oblizuju wc dosky... Myslite, ze je to normalne?

Egoizmus, sebectvo, zabava, luxus, limuzina, bazen, nerozmyslat co kolko stoji, vidiet len tak ajfelovku, s ktorej pohladu sa nenajedia a pritom vyhodene peniaze na ten vyhlad by zachranil niekoho co si nemoze dovolit lieky a este roznesu nejaku chorobu.
Opatrovatelka z Rakuska prisla do DSS, zatajila to a vykosilo tam niekolkych klientov. Pritom mohli este rok zit a my by sme sa im skladali na dochodky. Tiez chceli zit a tiez mali niekoho blizkeho, kto za nimi plakal.



Budu sa hadat, ze jej kamaratka zije v Spanielsku, a nemocnica je poloprazdna. Ano je, lebo boli pozastavene operacie a poloprazdna nemocnica je cista, kde nedavaju infekcnych pacientov.
V Taliansku zomrelo za 4 mesiace 150 lekarov, a sestricka, ktorej naraz zomrelo vela ludi sa psychicky zrutila, lebo to este nezazila a ani vela doktorov za 20-30 rokov svojej praxe.

Slovaci sa z toho smeju, lebo je tu toho malo a ziadne umrtia. V krajinach, kde je 100 tisic nakazenych urcite nemaju 28 mrtvych, Belgicko ma 2x viac obyvatelov ako Slovensko a umrti taker 10 000.

Kto vie ako by reagovali, keby stratili chut cuch, nevysli by schody a 3 mesiace by stravili v nemocnici a mali jazvu po trubicke v krku a pod klucnou kostou, alebo by mu zomrela cela rodina ako v USA?.

Ja osobne poznam cloveka co stratil chut a cuch a bol v nemocnici.
Kto by chcel dostat co len beznu chripku zbytocne?
Smial sa z chorob, ze kazdy raz umrieme, ale o 2 roky neskor odpadol pri rakve svojho blizkeho.
09.07.2020 - 17:40:25
00
Konecne ten pravy Vuk🤪
09.07.2020 - 17:46:34
08
recidiva...
09.07.2020 - 19:47:18
00
Tak Matovic nam asi zase chce zavriet vsetko :D .. 56 nakazeny a je z toho hotovy. Sice medzitym zomrelo radovo viac na ine veci, ale sak korona je dobre zaklinadlo. No ale to musi znovu vyhlasit nudzovy, ci aky stav, inak nemoze prakticky nic ... dufam, ze mu to nedovolia.
09.07.2020 - 19:48:02
00
Ved su to vsetko importovane pripady a nasledne ich kontaky. Niektore nemusia byt zatial odhalene. Mohli este nechat karantenu, kontolovat hranice a tu by sa mohlo zit uplne, ako pred virusom. Takto je par ludi v nemocnici a aj na kysliku.. a kto vie kolko bude, ked sa to rozsiri viac. Niekomu zomru rodicia v DSS...
09.07.2020 - 20:42:52
00
lto aj ostatni, na jednej strane vas chapem, na koronu tu dlho nikto nezomrel (na ine choroby sa momentalne zomiera viac), aj sucasny stav vacsiny nakazenych je v pohode. Ale netreba zabudat, ze bez opatreni to mohlo (a stale moze) v nemocniciach vyzerat tak ako v ITA alebo USA. To je to, co nechce nikto dopustit a nechapem, ze to nechapete :-) Urcite to netreba brat na lahku vahu, to, ze je to u nas stale v pohode este neznamena, ze to v pohode bude o tyzden, mesiac alebo dva. Sam sice nepanikarim, vonku rusko nenosim (nenosil som ani v case, ked to bolo aj v lese “povinne”), ale viem, ze ako spolocnost to nemozme brat lahkovazne.
09.07.2020 - 20:47:45
010
prenasaju komare koronu? mame ich tu hrozne vela
09.07.2020 - 22:11:10
00
Neprenasa sa to cez krv ale cez dychacie cesty.
09.07.2020 - 22:22:55
01
keyboard_arrow_up