Čaute ludia ako ste natom s prilbami? Je niaký zásadný rozdiel v druhoch a tvare? Alebo keď mi sedí tak je dobre?!
Inak máte niaké skúsenosti s policajtmi - keďže prilba má byť zo zákona povinná!
A používate ŠILT alebo OKULIARE???????
no mne sa na bicykli zabil brat pri zrazke s autobusom ....s prilbou by mal aspon najaku sancu...aj ja sama som prezila jeden horsi padik a hned na druhy den som si sla kupit prilbu... nepotrebujem sa zabit...samozrejme som si nadavala aka som blba... toto by si mal kazdy uvedomit skor ako ide na bicykel...
Vďaka prilbe som ešte tu, a tiež som si ju kúpil až po páde (v malej rýchlosti sa mi na asfalte pri pribrzďovaní "kúsla" predná brzda) - parádička cez rajdy - natrhnuté ucho, vyhodené pravé rameno ...
o 3 mesiace - už s prilbou som hodil ďaťľa (ako sa skloňuje "ďateľ"???) a prilba praskla ako kokosový orech, bez nej by som mal zuby v chodníku a nos v mozgu, alebo naopak (?)
bez prilby nejdem na biku ani do obchodu v susednej ulici.
už si na mňa zvykli, že miesto pozdravu udriem prilbou na hlave do zárubne a húknem : kúúúrrrr...nik
dcéra nosí prilbu a chrániče aj na inline, a už jej to ani nemusím hovoriť, vie, že bez toho von nejde a hotovo, o biku ani nepíšem, prilba je u nás doma povinná!
... najlepší bol sused (týždenne najazdí tak 40 km), že jemu je prilba zbytočná, on toľko nejazdí, no nie je "podarený"...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prevzate od zapadnych susedov:
www.onboard.ru/content/picture/helmet_stupid_01.jpg
www.onboard.ru/content/picture/helmet_stupid_02.jpg
www.onboard.ru/content/picture/helmet_stupid_03.jpg
no tak ked to bolo po pade na bike ta je to riadne huste
o 3 mesiace - už s prilbou som hodil ďaťľa (ako sa skloňuje "ďateľ"???) a prilba praskla ako kokosový orech, bez nej by som mal zuby v chodníku a nos v mozgu, alebo naopak (?)
bez prilby nejdem na biku ani do obchodu v susednej ulici.
už si na mňa zvykli, že miesto pozdravu udriem prilbou na hlave do zárubne a húknem : kúúúrrrr...nik
dcéra nosí prilbu a chrániče aj na inline, a už jej to ani nemusím hovoriť, vie, že bez toho von nejde a hotovo, o biku ani nepíšem, prilba je u nás doma povinná!
... najlepší bol sused (týždenne najazdí tak 40 km), že jemu je prilba zbytočná, on toľko nejazdí, no nie je "podarený"...
Jasné, veď načo
si ty vobec zdravy
no comment
mal by si si ju kúpiť ak sa máš rád.........
no comment
lenže ja som to myslel ironicky na predošlí príspevok od BikerMarca
bóóóže
Tak, či tak, prilby budú povinné aj pre dospelých, ktorí pôjdu mimo obce.
Jááj, tak to už by si nemal ***** na hlavu, to je iné
Kolko nas bude neviem, ale prilbu vraj dostane coskoro na narodeniny.
Kolko nas bude neviem, ale prilbu vraj dostane coskoro na narodeniny.
no a co??
nastastie Ta zatial ospravedlnuje Tvoj vek, ked nieco take napises...casom zmudries...