Mne prišlo preradenie do VIP kategórie do konca roka. Potešilo a ďakujem.
09.07.2020 - 22:52:35
00
Cisto nahodou, nebolo by info k mojej objednavke? Pisal som spravu cez formular v objednavke, ale to vyzera byt slepa vetva. Myslel som, ze objednavam v dostatocnom predstihu pred dovolenkou, ale cas sa krati a potrebujem vediet priblizny termin dodania, aby som sa vedel zariadit. dik
13.07.2020 - 07:39:56
00
Ursus na tvoj mail som práve odpovedala.
13.07.2020 - 07:56:48
01
Bol som prekvapeny ze som nemusel platit postovne aj ked som zasielal cyklo tretry na vymenu. Drzal som sa pravidla ze Shimano tretry treba kupovat o jedno cislo vacsie no v tomto pripade to neplatilo. Este raz dakujem. Je to len okolo 5 eur ,ale potesilo.
13.07.2020 - 09:40:20
00
Dal by sa u Vás objednať tento produkt? http://www.rapidracerproducts.com/products/mudguards/proguard.html
Vraj ste to mali niekedy na eshope..
18.07.2020 - 14:53:24
00
https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/mtb/rrp-proguard-standard-predny-blatnik-cierna.html

https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/mtb/rrp-proguard-max-protection-predny-blatnik-cierny.html?preview

https://www.mtbiker.sk/shop/prislusenstvo/blatniky/mtb/rrp-proguard-zadny-blatnik-cierna.html

    18.07.2020 - 18:28:00
    01
    Zdravím, písal som otázku ku konkrétnemu produktu, ale odpoveď som nedostal, tak skúsim tu. Aké je tepelné rozpätie tohto dresu ?
    https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/dresy/dlhy-rukav/silvini-team-pansky-zatepleny-dres-modra.html?itm_medium=forum#komentare-218513

    A ešte jeden postreh, objednával som 19.07 a dnes prišlo všetko OK, a zrazu mal aj kuriér terminál (konečne žiadna hotovosť?). Big ?

    Zároveň ma prekvapila táto položka : batoh Amplifi Trail 20 stone se je super, ale ja som objednával za 102,90, akonáhle som objednal a aj dnes v momente platby svieti na e shope cena o dosť nižšia - konkrétne 86,90. Tak ma len zaujíma ako je to možné ? To som mal fakt takú smolu, že som objednal/platil za produkt v deň jeho precenenia na nižšiu cenu ?

    https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/batohy-a-prislusenstvo/batohy/amplifi-trail-20-stone-se-batoh.html

    Myslím to v dobrom, mám celkom dosť objednávok u vás, tak ma to zaujíma.

      22.07.2020 - 17:16:21
      00
      Dredd napísal:
      Zároveň ma prekvapila táto položka : batoh Amplifi Trail 20 stone se je super, ale ja som objednával za 102,90, akonáhle som objednal a aj dnes v momente platby svieti na e shope cena o dosť nižšia - konkrétne 86,90. Tak ma len zaujíma ako je to možné ? To som mal fakt takú smolu, že som objednal/platil za produkt v deň jeho precenenia na nižšiu cenu ?

      https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/batohy-a-prislusenstvo/batohy/amplifi-trail-20-stone-se-batoh.html

      Myslím to v dobrom, mám celkom dosť objednávok u vás, tak ma to zaujíma.

      Čím viac v mtbiker.sk nakupuješ, tým máš väčšie zľavy. To je podľa mňa už cena pre "verného zákazníka" (zarátanázlava) asi

        22.07.2020 - 21:04:17
        00
        Daniel6669 - otázku k dresu skúsia zodpovedať chalani zo supportu, ešte stále toho máme na tomto bojisku celkom dosť a takéto špeciálnejšie otázky na produkt, ktorý nemáme skladom potrebujú čas. Robo87 ale dostáva týmto za úlohu zodpovedať :)

        K terminálu u kuriera - pre zákazníkov OK ale prenesene je platenie dobierky u kuriéra kartou tá absolútne najdrahšia alternatíva platby :-)

        Batoh - už nejaký piatok fungujeme na automatickej cenotvorbe, v tomto prípade z mne neznámych príčin dodávateľ dosť výrazne zlacnil batoh a teda po predaji kusu na sklade, ktorý si kúpil a mali sme ho zakúpený za podstatne vyššiu cenu ako je teraz cena klesla. Do toho ak dobre rátam si posledným nákupom skočil do VIP kategórie takže rozdiel je opticky ešte o pár € vyšší. Viem, je to blbá situácia ale tuto v priamom prenose vidíte, že ceny sa snažíme držať pre Vás čo najnižšie. Toto je ale skôr raritný prípad.
        22.07.2020 - 21:17:36
        00
        corsair
        Ahoj, tak tým čo hovoríš, to nebude, vernostný systém sa zobrazuje pravidelne online hneď pri sumarizácii objednávky, a jeho zľavy nedosahujú 20 a viac percent ceny tovaru. A ja som verný?, aspoň teda pokiaľ ide o vernostný systém MT Bikeru?. Tak vysoký cenový rozdiel mohol vzniknúť len skokovým precenením tovaru v deň môjho nákupu. Čo je naozaj rarita a smola?. Ale batoh je parádny a ako hovorí priemerný slovák : you win some, you lose some.?. Všetko je ako má byť.
        23.07.2020 - 06:15:06
        02
        Boo_boo

        Pokiaľ ide o dres, ešte dovčera skladom bol, ale už večer svietilo len na objednávku, preto som napísal sem, reku, kým sa dozviem info, už nebude vôbec?. S dresmi a gaťami je u mňa patália, keďže nemám štandardné miery, robím trošku aj silový šport, čiže ak sa vyskytne naozaj veeeeľký dres, je to pre mňa sviatok?. Tie dresy sú štandardne šité na úzko, slim fit na druhú plus chrt na tretiu?.

        Ad typ platby - asi to je najdrahšia alternatíva, ale je jediná, ktorá mi umožňuje platiť až po obhliadnutí stavu krabice resp dodávky, a prípadne prijať zásielku s výhradou, pokiaľ mám podozrenie na poškodenie. A že niekedy tie krabice prídu zožuté jak šľak, netreba ani hovoriť, nemám ilúzie o tom, ako kuriéri manipulujú s tovarom...objednávam často cez kuriéra, keďže sa zdržiavam na samote na konci sveta?

        K batohu - je to v pohode, a je to tak ako som predpokladal, precenenie skladu v deň nákupu. Hoci do VIP som skočil už predtým, predčasne, s 924 bodmi, na základe ospravedlňujúceho mailu (hromadného), ktorým ste korektne vysvetlili meškania počas tej šialenej doby od marca až doteraz. Ďalšími nákupmi (aj batohu) som už bol na 1300 cca, dnes je to cez 1500, čiže celý ten rozdiel je možné prirátať na vrub toho precenenia. Ale ako vravím, je to v pohode, v piatok a sobotu sa chystám na dlhší výjazd, a má pršať, takže batohu sa pomstím ? a vyskúšam čo zvládne.

        Prajem pekný deň.
        23.07.2020 - 06:34:51
        00
        Daniel6669 pocuj, ten dres rovno objednaj, ak nebude vyhovovat, vratis. Ak mas realny zaujem tak raz vidiet bude lepsie ako o tom len pocuvat :-)

        Platba - ano, je to ako pises a vela ludi to vnima rovnako, na strane druhej este nikdy v nasej historii sa nestalo a to tych objednavok mame takmer 240 tis, aby zakaznik nedostal tovar alebo v pripade znicenia tovaru v preprave a nemoznosti nahrady neboli vratene peniaze. Pre nas by bolo ideal aby ludia platili prevodmi :-) resp aj karta cez nasu platobnu branu je o 30% lacnejsia ako karta u kuriera. Nie su to vysoke palky ale pri tom mnozstve objednavok to na konci roka vyjde na zaujimavu sumicku..
        23.07.2020 - 08:44:38
        02
        Daniel6669 výrobca Silvini neuvádza informácie o teplotnom rozsahu pri svojich produktoch, takže túto informáciu ti nevieme poskytnúť. Väčšinou uvádza len materiál a ročné obdobie, pre ktoré je oblečenie určené - viď originál popis ku danému dresu :
        Príloha:
        Silvini Team pánsky zateplený dres.jpg
        Silvini Team pánsky zateplený dres.jpg 30.11 KiB thumb_up0thumb_down

        . Teploty znáša každý inak, ale určite to bude dres vhodný na jar/jeseň do chladnejšieho počasia.
        23.07.2020 - 08:54:09
        00
        Robo87

        Ďakujem za informácie, prajem pekný deň.
        23.07.2020 - 09:05:08
        00
        Boo_boo

        Áno, zrejme risknem a objednám, aj keď zasa tie miery v bokoch a páse sú tak o dve čísla väčšie ako potrebujem, zatiaľ čo hrudník a plecia to bude na knap. Ale tak vysporiadam sa s tým😃, som zvyknutý že hore napasované a dole to plantá jak po staršom bratovi😀

        Pri dobierke je ešte jeden faktor, to viem od kuriérov. Ak je dodávka dobierková Čiže nezaplatená, považujú to za vyššiu prioritu vybaviť čo najskôr. Ak doručujú už zaplatené veci, často to nechávajú na neskôr, na ďalší deň, a potom na ďalší, vymýšľajú si nezastihnutia, a nevolajú... resp ak volajú a neskôr sa reklamuje termín dodania povedia že klient nezdvíhal. Sú aj také kuriérske služby, a je ich viac ako jedna 😀.

        Prajem pekný deň.
        23.07.2020 - 09:13:22
        01

        Výber z produktov

        Prejsť do shopu (Komponenty)
        keyboard_arrow_up