mozno by nereagovali tak podrazdene, keby im tie vidli netestovali vsetky detiska co tam pridu obcumovat bajky. mozno by len stacilo povedat dobry den, zaujala ma tato vidla, mozem vyskusat ako chodi? a keby ta potom odfajcili, tak uz ostava len sa otocit na pate a zbohom...
to snad nemyslis vazne ?
mi povedz akym sposobom, moze 14-rocne decko poskodit vidlicu v stojane ? aj keby na nej skakal cely den tak to musi vydrzat.
kua ved oni chcu predat tie vidly, ten predavac ma zdvihnut svoju rit a prist k tebe a spytat sa ta co chces...a nie ja ako Zakaznik sa ho mam domahat ? Uz nemame 5-rocnice a planovane hospodarstvo a podpultovy tovar.
nie kvoli tomu sme strngali klucikmi v 89'
uz aj na Slovensku su bikeshopy, ktore maju DEMO biky, ktore ti pozicaju hoc aj na cely den (samozrejme za zalohu) a nie tesco ale 70tisicove fully,
som zvedavy co by mi povedali v Scotte, keby som sa spytal ci sa mozem povozit aspon pred predajnou. Alebo napriklad osobna skusenost,
v jednom nemenovanom bikeshope sa mi pacili jedny
rajdy ale nebol som si isty ci mi budu vyhovovat tak som zlozil zalohu v plnej sume, 1 den poskusal a na druhy den vratil (bez poskodenia samozrejme).
Takze nech mi nikto nehovori, ze to na Slovensku nejde.
a k detiskam, castokrat stretavam 12-14 rocnych sarvancov na takych bajkoch, o akych sa tebe ani mne este nesniva, takze by som nepodcenoval tuto cielovu skupinu.
a vobec iba sa tu rozculujem ...