Dobrý deň! Hľadám na Slovensku športovcov, ktorí jazdia na KOLOBEŽKE. Môžu byť ženy aj muži, minimálne 15-roční. Ak to nie ste práve vy, možno viete o kolobežkároch, ktorí nečítali túto výzvu. Prosím, tlmočte im to. Ďakujem! Miroslav Ilovičný, Myjava, [email protected], 0918 602442.
keby len dospely, rovno stary blazon (r.1963)
moja včerajšia prva jazda, zakončil som to u kamošovej garaži, kde sme na počest mojej prvej jazdy pripili sedmičkou červeneho vína. https://connect.garmin.com/modern/activity/895747801
V týchto dňoch mám výročie. Pred 5 rokmi som nahle kupil toho mezqa z druhej ruky. Vyskušal tento druh športu a po roku som prešiel na inu.
Človek si uvedomuje len nechtiac, ako ten čas letí.
Duves, gratulujem k výročiu. Hľadal som v téme dozadu...a ja som kolobežkár od júna 2018. Za tie dva roky som toho s kolobežkou toľko veľa zažil, ...ajjaj.
Náramne. Na žiadnej inej som sa nevozil ak nerátam tie pred 40 rokmi.
Na dlhé túry by si boli lepšie veľké kolesá.
Kamoš kúpil Mibo na 26" možno sa mi dá povoziť.
Viem že je to taký "malý sloník" ale mne ide skôr o to aby som ju vedel mať stále v aute po ruke. A tiež keď chodím po montážach väčšinou 2-3 dní mimo domu aby som nemusel sedieť po večeroch na ubytovaní ale aby som spoznával okolie....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
moja včerajšia prva jazda, zakončil som to u kamošovej garaži, kde sme na počest mojej prvej jazdy pripili sedmičkou červeneho vína. https://connect.garmin.com/modern/activity/895747801
V týchto dňoch mám výročie. Pred 5 rokmi som nahle kupil toho mezqa z druhej ruky. Vyskušal tento druh športu a po roku som prešiel na inu.
Človek si uvedomuje len nechtiac, ako ten čas letí.
Nakoniec to bolo aj do sprchou.
https://www.relive.cc/view/vwq1Y2pjoLq
Na dlhé túry by si boli lepšie veľké kolesá.
Kamoš kúpil Mibo na 26" možno sa mi dá povoziť.
Nemáš antivírový program?
Prajem šťastný koniec a skoré uzdravenie, nech to je čokoľvek. Nie každý má to šťastie.
Pocity nesklamali, testy potvrdili to svinstvo.
Treba bojovať, vždy môže byť ešte horšie.