ešte som si spomenul pri spracovaní fotiek, v 1220 je veľký buk cez chodník, ale dá sa obísť zprava a aj nejaké ďalšie prekážky, ale okrem toho smrečka sa dá celá Rázsošná na biku bez zosadnutia
Mesto: Kysucke Nove Mesto Založený: 08.07.2016 Príspevky: 54
ráno som sa dozvedel, že je taipan bez snehu a prejazdný, tak som ho šiel aj vyskúšať. Je parádne prejazdný, len je ťažba v tej suchej hore okolo prístupoveho chodníka zo zvažnice od RS1. Na foto vidno ako ostali pohádzané konáre rovno na chodníku, je ich tam dosť a ešte trochu je pred tým úsekom s mladými stromčekami Veľmi zle sa cez to ide a iný prístup nepoznám. No a minulý rok som tam stretol motorkárov, aj dnes, tak niektoré úseky aj tak vyzerajú
Ten tvoj vyjazd bol tak akurat na fajnu pokutu chalan z KNM🧐
wonderius napísal:
ráno som sa dozvedel, že je taipan bez snehu a prejazdný, tak som ho šiel aj vyskúšať. Je parádne prejazdný, len je ťažba v tej suchej hore okolo prístupoveho chodníka zo zvažnice od RS1. Na foto vidno ako ostali pohádzané konáre rovno na chodníku, je ich tam dosť a ešte trochu je pred tým úsekom s mladými stromčekami Veľmi zle sa cez to ide a iný prístup nepoznám. No a minulý rok som tam stretol motorkárov, aj dnes, tak niektoré úseky aj tak vyzerajú
Kto chce hľadá spôsoby,kto nechce hľadá dôvody.......
Add1: ked pocujem motorkarov ako hucia na celu horu (a to som ich tuto sezonu pocul nespocetne vela krat tak sa mi nozik vo vrecku otvara, zjape to ako zmyslovzbavene....) Add2: verim, ze coskoro toto korona sialenstvo skonci, dnes rychlo po robote len rychlovka duben //krasne farby, jesen sa vyhrala// ale co tam bolo ludiiii.... neodporucam si to pustiť dole rychlejsie... v kazdej zakrute do smyku skrz decka, dochodcov (samozrejme nic proti). V nedelu ako oddychovka po jedlovine som isiel stranik, a ak tam nebolo 150ludi tak ani jeden... az mi bolo nevolno... tolko ludi som tam v zivote nevidel. Skoda ze som neodfotil ten stranik, cesta od kostola hore po prvy "stupacik" jak na vaclavaku. Dnes duben dettoo... nech uz pekne vsetci zase zalezu do krciem, obchodakov a aquaparkov 😄🤭
Duben uplne idealny, krasne suchy, dokonca som dnes siel hore skrz rypanisko od diviakov a uz aj tam je to uplne v poho. Ideal. Stromy su teraz naozaj krasne sfarbene