Bol tu už niekto?pozeral som na nete www.maratonrajec.wz.sk a nikde som tam nenašiel online prihlašky da s prihlasit online?
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 23. 5. 2023 o 17:37
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 22. 5. 2013 o 23:54
na kopci 3 ked som skoro vyplul dusu, po zjazde ledva ledva desiaty....(vyjazd mi zobral tolko sil, ze som nevladal drzat riaditka:D)
v zjazde bolo vela padov a este viac defektov, nic prijemne to teda nebolo. ludom s nie moc dobrou kondickou moc neodporucam, pretoze napriek tomu ze je to kratke, tak teda lahke to urcite nie je... prevysenie hovori za vsetko ked polovica trate je drsny zjazd....
a samozrejme...od startu sa idu bomby:D
len skoda ze tento rok je v rovnakom termine 3.kolo ligy melocik semetes
a online sa samozrejme neda prihlasit, je to taky skor "rodinny" rajecky pretek so 40 ludmi, ktory si chodi vyhravat zdenko koleda...
trosku zamrzi podla mna dost vysoke startovne okolo 250 korun
Bol tu už niekto?pozeral som na nete www.maratonrajec.wz.sk a nikde som tam nenašiel online prihlašky da s prihlasit online?
Bol som minulý rok. Výborná partia, krátky ale ťažký pretek a v cieli chutný poľovnícky guľáš. Mám kopec fotiek, zatiaľ posielam jednu. A pozdravujem organizátora z Maratón klubu Rajec Ing. Jaroslava Stupňana
Nie som organizátor, som len ich rodák, kamarát, sused z mladosti a spolubiker, ale mám pred sebou nové propozície, ktoré nám nechali pri prezentácii na Dema Fatranský MTB maratón - termín 14.6.2008, atď,...pýtajte sa. Škoda, že totožný termín ako Giant biketour Brezno. A ešte nejaká fotka.
Veľa vecí je smiešnych, aj vtipy, keď ich tento chalan rozpráva a smejem sa na nich ešte aj teraz, keď si na ne spomeniem
A dajme ešte jednu fotku - Peťo a Tomáš
Niektori tomu hovoria styl... kazdy nech si jazdi tak, ako mu to vyhovuje. no nie?
Nechápeš, to je štýl. Našiel som ho ešte ako maká za našim Sticom. A keď Stic šlape do kopca, tak sa usmieva...
ja som tak padol minimálne na druhej (vrchnej) stojke na Strániku. ešte že som stál a padol na bok do trávy, keď mi prešmyklo koleso.
ja som tak padol minimálne na druhej (vrchnej) stojke na Strániku. ešte že som stál a padol na bok do trávy, keď mi prešmyklo koleso.
Prešiel rok a Paky šľape už v tretrááách, vážny súper na Medveďáku
ale no tak, toto si veru nezaslúžil...