Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
pekna mašinka... ale pride mi to neprakticke.... radsej mat na streche stresny stan a biky v kufri.... len pickupi maju kratky kufor... tym padom 1 koleso musi ist vzdy dole.,.. pokial nema clovek toyotu tundru
K celoročným/zimným gumám len toľko, že aj naše zimné gumy sú mačkopsy. V severných krajinách sa používajú pneu ako nokian hakkapeliitta, ktoré sú na snehu a ľade omnoho lepšie ako to čo sa obúva u nás. Treba kupovať pneu na dané podmienky. Keď niekto býva pri Komárne, tak mu budú vyhovovať celoročky, na Orave to bude zase iné. Pravdu povedať aj tu v PN si už ani nepamätám kedy som videl súvislú snehovú pokrývku, mne by celoročky tiež sedeli viac, predsalen sú lepšie na vode.
Mám pocit, že v posledných rokoch prémiový výrobcovia zimných pneu ladia pneu viac v prospech chovania na suchej a mokrej ceste. Taktiež som názoru, že v lete za sucha sa dá jazdiť na hocičom, práve v zime a keď je stále mokro, sychravo si treba na obutí dať záležať.
Dnes mi zacalo akoby preklzovat pri radeni. Potreboval som sa rychlo zaradit ale mal som studeny motor tak som daval podlahu ale do max 2500rpm a takto mi to este nerobilo nikdy. Tak som to bol teraz skusit a nahral to. Myslim si, ze spojka dosluhuje ale moc sa nevyznam tak sa pytam.
Inac ale do strmeho kopca aj na trojke ide normalne. Otacky nevyletia.
Toto čo hovoríš naozaj znie ako spojka. Ona je totiž jediný "Nepevný" spoj medzi kľukou a kolesami.
Ale aby to nebolo také jednoduché. Na jednom aute mi par krát šmykla spojka, vydesila ma a ďalších 50-60 000 km bola v pohode a menila sa len kvôli dvojhmote
Na druhom aute sme dokázali spojku dojazdiť až tak, že bola z jednej strany úplne preč (visí v servise ako príklad že aj toto sa dá) ale šmýkala až posledné dni
ja tam vidim iba zvuk, ziadne video. Pokial je jediny priznak iba preklzovanie pri prudkej akceleracii, tak mesiac urcite vydrzi, ine by bolo leby bolo rozsypane lozisko a pod, to treba idealne opravit hned.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby si si pozrel celý článok v odkaze, nemusel by si sa pýtať. (výsuvný rebrík uložený pod nárazníkom)
Mám pocit, že v posledných rokoch prémiový výrobcovia zimných pneu ladia pneu viac v prospech chovania na suchej a mokrej ceste. Taktiež som názoru, že v lete za sucha sa dá jazdiť na hocičom, práve v zime a keď je stále mokro, sychravo si treba na obutí dať záležať.
1.8i
Inac ale do strmeho kopca aj na trojke ide normalne. Otacky nevyletia.
V odkaze sa da video priamo pustit.
https://mega.nz/file/Wx4VCYwa#prQ5iP1ElBNoSgsjbLz34ZHT0lNZKwuLahc_Bi_4_8s
Ale aby to nebolo také jednoduché. Na jednom aute mi par krát šmykla spojka, vydesila ma a ďalších 50-60 000 km bola v pohode a menila sa len kvôli dvojhmote
Na druhom aute sme dokázali spojku dojazdiť až tak, že bola z jednej strany úplne preč (visí v servise ako príklad že aj toto sa dá) ale šmýkala až posledné dni
ešte mam len v sklade nachystané na ženine auto, tento týžden to idem nahodiť, po zime ti poviem