Presne tak. Ja až dospejem, tak zruším svoje konto na tomto servri.
22.11.2020 - 21:08:07
00
Muž je večné dieťa, len cena jeho hračiek sa mení ;) Tak akosi, či nie? ;)
22.11.2020 - 21:50:46
01
Niekedy by sa podaktori nemuseli ku vsetkemu vyjadrovat aby zo seba neurobili len blbcov :tmi:

https://dennikn.sk/2154281/uvedomila-si-ze-otec-jej-uz-neposle-esemesku-a-prisli-emocie-shiffrinova-rozmyslala-ci-este-lyzovat/
22.11.2020 - 22:04:13
01
Vlhová to dala pekne.
23.11.2020 - 00:24:23
00
erooor napísal:
Niekedy by sa podaktori nemuseli ku vsetkemu vyjadrovat aby zo seba neurobili len blbcov :tmi:


Ide o ten clanok, alebo nejaku diskusiu ktoru nevidim?

Na tom clanku nevidim nic zle - aj ja mam v teame babu ktorej zomrel otec a v principe uz bola v pohode - zosypala sa az na rozcvicke pred zapasom, ked si uvedomila, ze vzdy tam s nou chodil otec a teraz je tam mama a otec tam uz nikdy nebude.
23.11.2020 - 14:33:59
02
Bola to reakcia na "pravu tvar Shiffrinky, ako nevie prehravat" na minulej strane
23.11.2020 - 14:39:54
00
ako chlapci psychianalytici, videli ste vlhovú keď jej jazda nevyšla? to všetci fanúškovia všetkých športov sú takýto? alebo je to slovenské špecifikum? keď raz za milión rokov sa niekomu našemu darí ako saganovi či vlhovej tak všetci ostatní ich súperi sú samá vada ... ?
ešte dodám, nedá sa fandiť bez kydania na súperov?
23.11.2020 - 14:43:28
06
To snad nieje reakcia namna, ja to uplne chapem a snazil som sa tym clankom ukazat Kicemu, co asi momentalne musi prezivat a preco to asi urobila. Mne tiez rozum neberie ako Slovac dokaze byt neprijemna a utocna na protivnikov slovenskych sportovcov. Ved aj tu to bolo pekne vidno pocas TdF ako elita fora nazyvala WVA opicou len preto, ze tam bol nejaky kontakt v spurte so Saganom a doteraz ho ma za to v zuboch :) Shiffrinova to iste, taku nenavist aku citam po internetoch na nu, to naozaj nechapem.
23.11.2020 - 14:49:24
01
lapaloma Áno, všetci fanúšikovia všetkých športov sú takýto... Nie je to len slovenské špecifikum... A v niektorých krajinách sú podobne "kritickí" aj k svojim vlastným športovcom... Boli schopní aj zabiť, či zmrzačiť vlastných krajanov, keď im niečo nevyšlo... Ale to je už dosť cez čiaru...

erooor Nehrajme sa na naspravodlivejších zo spravodlivých... WVA, rovnako ako aj Schiffra nie sú práve obľúbení ani medzi svojimi súpermi (veď to ani nie je ich úloha), nie aby boli obľúbení medzi fanúšikmi ich súperov/súperiek... Je to úplne logické... A že Schiffra sa vedela blahosklonne usmievať na porazené súperky, a keď bola ona medzi porazenými, tak vedela byť zdutá ako nikto, si všimol každý, kto sleduje FIS WC aspoň dva roky... Práveže ma príjemne prekvapilo, ako reagovala tento víkend... Skutočne to vyzerá tak, že je vôbec rada, že znovu preteká...
23.11.2020 - 15:22:22
02
erooor napísal:
Ved aj tu to bolo pekne vidno pocas TdF ako elita fora nazyvala WVA opicou len preto, ze tam bol nejaky kontakt v spurte so Saganom a doteraz ho ma za to v zuboch :)

Toto je trochu inak. WVA je opicou preto, lebo Sagana nazval opicou on. Takze pravom mu to prischlo. A byvaju za to napriklad vo futbale exemplarne tresty. Mozno by taky schytal aj WVA, ak by to nebol Sagan, ale napriklad Merhawi Kudus. A celkovo je to zakerny nesympaticky fracek. Navyse sa uz nesmelo ozyvaju aj byvali jazdci, ze tento chlapec je, ako Lance vravieval: Doped to the gills!
23.11.2020 - 15:24:23
02
Uvedomila si, že otec jej už nepošle esemesku, a prišli emócie. Shiffrinová rozmýšľala, či ešte lyžovať

Foto - TASR/AP
Nechcela som byť znova sklamaná, preto som si nevedela predstaviť, že budem opäť súťažiť a stáť na pódiu, priznáva.
Mikaela Shiffrinová pred svojím návratom do súťažného diania krotila nádeje amerických reportérov. Americká lyžiarka nepretekala od 26. januára, keď vyhrala super-G v bulharskom Bansku.

Z ďalších pretekov sa odhlásila po tom, ako 2. februára nečakane zomrel jej otec Jeff po páde zo strechy. Keď to už vyzeralo na jej návrat, pandémia predčasne ukončila sezónu.

A keď sa mala definitívne vrátiť na októbrovom obrovskom slalome Svetového pohára v Söldene, zastavili ju problémy s chrbtom.

„Jej upozornenia, že to nemusí byť ono, sa však ukázali ako zbytočné,“ napísal oficiálny web americkej lyžiarskej a snoubordovej asociácie.

Bolo to po jej návrate v sobotňajšom slalome vo fínskom Levi, v ktorom obsadila druhé miesto za Petrou Vlhovou. V nedeľu sa jej už darilo menej – na rovnakom mieste obsadila v slalome piatu priečku.

„V sobotu to bolo ako moje prvé víťazstvo. Je to naozaj výnimočný deň,“ povedala Shiffrinová.

Medzi riadkami priznala, že zvažovala, či s lyžiarskou kariérou naďalej pokračovať. Jej prvé preteky po návrate ju však presvedčili:

„Dobré je to, že mnohé z pocitov, ktoré som zažívala dnes, boli rovnaké, aké som zažívala v minulosti. Možno to znamená, že som o to neprišla – o svoju schopnosť rýchlo lyžovať alebo pokúšať sa byť silná a vrátiť sa hladná po víťazstve. Jeden z hlavných dôvodov, prečo som sa chcela vrátiť a pretekať, bol, aby som videla, či je to niečo, čo chcem stále robiť. A sme tu a bolo to okej. Stále si to užívam. To je dobré.“

Písali mi, že som hlúpa blondína a mám sa držať lyžovania. Shiffrinová sa vracia a už sa nebojí povedať názor
Mami, robíme to čertovsky dobre
Shiffrinová pomerne otvorene rozpráva aj o tom, čo vnútorne prežíva po tragickej smrti svojho otca. Napríklad odhaľuje, že má iné nastavenie mysle, ako keď ešte žil:

„Keď som bola nervózna, zvykla som myslieť na to najhoršie, čo by sa mi mohlo stať, ak nevyhrám. (…) Médiá, rodina a priatelia sú sklamaní? Alebo sú šťastní, lebo fanúšikujú niekomu inému? To nie je zlé a teraz to už viem. Chcela by som som, aby ma opäť naštartovalo, keď skončím druhá o osemnásť stotín sekundy. Ale teraz som šťastná a celkom hrdá.“

Na preteky do Levi tradične prišla s mamou, ktorej aj venovala emotívny príspevok na sociálnych sieťach:

„Je tu veľa dráčov, ktorí mi pomohli, viedli ma a niekedy mi pomohli tam, kde som im povedala, že sa chcem dostať. Je tu veľmi veľa ľudí, ktorým ďakujem, stále.

Ale tento jeden… oh, tento jeden. Ona je jediný dôvod, prečo som tu. Dodáva mi odvahu a inšpiruje ma a zapaľuje oheň mojej oblohy. Ty a ja… dostali sme sa sem. Takto ďaleko. Robíme to… a robíme to čertovsky dobre. Ale čo je dôležitejšie, robíme to spolu. Ľúbim ťa.“


Nechcela som byť opäť sklamaná
Shiffrinová rozpráva, že v posledných mesiacoch si nevedela predstaviť, že bude znova pretekať a že sa dostane na pódium.

„Takmer som sa neodvážila predstaviť si to, pretože som znova nechcela byť sklamaná.“

Keď si uvedomila, že medzi prvým a druhým kolom nedostane správu od otca o tom, ako išla, premohli ju emócie.

Po sobotňajších pretekoch dúfala, že sa chytí. „Dnes mi lyžovanie prinieslo veľa šťastia aj súťaženie. Bavila som sa a cítila som, že som predviedla dobré lyžovanie. Po všetkom, čo sa stalo, je naozaj super len byť schopná pretekať, dostať sa na pódium, byť druhá. To je také, že wow!“

Po nedeľňajšom piatom mieste zopakovala, že je „neuveriteľné, že tu je“. „Mám za sebou dvoje naozaj solídnych pretekov a bol to neuveriteľný víkend. Som veľmi vďačná, že som tieto preteky mohla absolvovať a znova pretekať.“

Shiffrinová je po troch z 34 tohtosezónnych pretekov Svetového pohára so 125 bodmi na treťom mieste za druhou Michelle Gisinovou (175) a Petrou Vlhovou (260). V hodnotení slalomu sa delí o druhé miesto s Gisinovou (125) za prvou Vlhovou (200).

Svetový pohár sa presúva do rakúskeho Lechu, kde sa vo štvrtok uskutoční paralelný slalom.
23.11.2020 - 15:30:46
00
https://www.topky.sk/cl/11/2010315/Drama-v-Nemecku--Bateria-sa-na-e-biku-v-polovici-cesty-vybila---20-rocny-mladik-zamrzol
23.11.2020 - 22:02:36
00
To je na Darwinovu cenu :-D
23.11.2020 - 22:03:41
02
ja hlupak som si otvoril aj diskusiu a zaujal ma tento komentar k veci :D :tmi:
Existujú dve koncepcie existencie - americká alebo západná, ktorá sa práve rozpadá, ale je blahobytná - a druhá, východná, ktorá má jasne morálne navrch, ale je výrazne chudobnejšia. A tento dlhodobý zápas týchto dvoch koncepcií vrcholí, v podstate je ho možné sledovať v každej rozvinutej krajine na svete vrátane Čiech. V podstate je to zápas povrchných darmožráčov reprezentovaných korporáciami s tradičnou zodpovednosťou ktorá je zatiaľ vo vleku bohatého Západu.
23.11.2020 - 22:07:39
00
iron.hide napísal:


drogy su zle :|
https://www.stuttgarter-nachrichten.de/inhalt.wolperthausen-im-kreis-schwaebisch-hall-erfrorener-mann-mit-pedelec-war-moeglicherweise-auf-drogen.41591331-357a-4ad9-ae65-6392e70f0563.html
24.11.2020 - 02:51:27
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up