Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Kozu som objavil nedavno. Ten chlap nema vsetkych doma Dobre sa to pozera, aj sa clovek zasmeje. Ale citlivejsie povahy mozu mat problem, lebo niekedy dost nadava.
Tomu sa hovorí ,,pozitívny,, vplyv youtube, ... a podobných ,,kanálov,, ako nových výdobytkov ľudskej civilizácie na premorovanie masy intelektuálnou debilitou exotov.
zasa neberte ten zivot tak vazne, par jeho videi som videl ale no...asi na to musi mat clovek naladu ale v jednom mal pravdu, ze podobne auta(drahe, velky motor) si clovek kupuje "len pre ten pocit", do obchodu nas odvezie hocijake lacne auto.
No keď som si pozrel jeho video, asi tretinu videa som to pozeral s otázkou čo to je za cocota ale nie až na toľko aby som to vypol. V druhej tretine sa táto otázka vytratila a v tretej som sa už celkom aj zabával. Má proste svoj koncept ktorý buď ne/treba pochopiť alebo to treba jednoducho vypnúť ako tam má sám uvedené "Hi everyone, the purpose of my channel is to entertain people, make them laugh and not take life too seriously. We are all in this together " Deň mi nepokazil, pred spaním si ho asi tiež nepustím a život ide ďalej. Z nudy si ho ale dakedy určite ešte pustím, mňa to pobavilo
Koza byval standup komik. Jeho humor nie je na kazdu chvilu a nie je tiez pre kazdeho. Treba si pozriet jeho laket. Na tomto videu som zavadzal dokonca... https://youtu.be/gHkGCTaQlJg
Registrujem ho desať rokov. Jeho standupy cirkulujú na youtube doteraz. Na pár z nich som bol, v jeho začiatkoch, keď ešte vždy pred vystúpením cestoval z Popradu do BA. Niektoré sa ako-tak dali, iné boli čistá žumpa. Bol aj v Československo má talent tiež tak nejak pred desiatimi rokmi. Tam vybuchol totálne. Po presťahovaní sa pokúšal o standup v US, bolo z toho aj video, ale myslím, že ho stiahol z obehu, to nedopadlo dobre. Ešte som videl pár videí s tou cudzinkou, s ktorou tam žil, ale to už naozaj bolo len o tom, aby dokázal zabaliť a predať pár kusov merchu z USA. Zlomil som nad ním palicu. No ale potom sa mi v recommended objavili jeho netradičné auto recenzie. A tie si občas pozriem. To sa celkom dá, vidno, že je to nadšenec áut. Slovník má aký má, neriešim, rozumiem, že sa snaží ako tak uživiť a robí preto všetko možné, vrátane toho, že sa tvári ako dočasný majiteľ takmer všetkých áut, ktoré predstavuje😂. A to je funny, a toto mu práve žerú chlapci pod 20, pre ktorých je koza boh😊, odvtedy mu stúpla sledovanosť aj subscriberi.
Registrujem ho desať rokov. Jeho standupy cirkulujú na youtube doteraz. Na pár z nich som bol, v jeho začiatkoch, keď ešte vždy pred vystúpením cestoval z Popradu do BA. Niektoré sa ako-tak dali, iné boli čistá žumpa. Bol aj v Československo má talent tiež tak nejak pred desiatimi rokmi. Tam vybuchol totálne. Po presťahovaní sa pokúšal o standup v US, bolo z toho aj video, ale myslím, že ho stiahol z obehu, to nedopadlo dobre. Ešte som videl pár videí s tou cudzinkou, s ktorou tam žil, ale to už naozaj bolo len o tom, aby dokázal zabaliť a predať pár kusov merchu z USA. Zlomil som nad ním palicu. No ale potom sa mi v recommended objavili jeho netradičné auto recenzie. A tie si občas pozriem. To sa celkom dá, vidno, že je to nadšenec áut. Slovník má aký má, neriešim, rozumiem, že sa snaží ako tak uživiť a robí preto všetko možné, vrátane toho, že sa tvári ako dočasný majiteľ takmer všetkých áut, ktoré predstavuje😂. A to je funny, a toto mu práve žerú chlapci pod 20, pre ktorých je koza boh😊, odvtedy mu stúpla sledovanosť aj subscriberi.
On v nejakom videu spominal, ze vlastni 3 servisy. V podstate smeli s autami. Tak teraz neviem, ci je v tej firme predajca, automechanik, alebo majitel. Lebo keby bol majitel 3 servisov v LA, tak asi kasle na promo nejakych ciapok a triciek, ktore spomina v kazdom videu.
Mechanik podľa všetkého nie je, len trošku nadšenec, najskôr nevlastní nič, ja nemám facebook, ale syn mi vravel že ho jeden Čech aj tam odhalil, resp. potom aj viacerí čo sú v LA pracovne resp študijne. Bolo aj nejaké videjko, kde sa pod vplyvom za volantom posťažoval, že má už svoje roky a nemá nič😂, ale tiež zmizlo, ako jeho slávny stand up v US. On tie kritické príspevky maže á la Harabin, a niekedy aj celé svoje posty. Fake it till you make it, ale jemu sa to zrejme nepodarí. Aj keď by som mu to celkom prial, veď aj neschopnejší a šialenejší ľudia to robia😂 po celom svete. Je to taký tragikomik našich čias. Ráno si “prevezme a kúpi” nové auto, a na konci videa a v odkaze dá link na merch, voľakedy rozdával činske autoventilátory za komenty a lajky, akurát že sa ozvali ľudia, že nejako nikdy nedorazili, podobne ako jeho tričká. Všetko zmazal, ako správny Harabin.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je ta v Soulred farbe co dnes pribudla na autobazar.eu?
Ale ten volant fajna vychytavka, otacas a ide to rovno.
https://youtu.be/gHkGCTaQlJg
On v nejakom videu spominal, ze vlastni 3 servisy. V podstate smeli s autami. Tak teraz neviem, ci je v tej firme predajca, automechanik, alebo majitel. Lebo keby bol majitel 3 servisov v LA, tak asi kasle na promo nejakych ciapok a triciek, ktore spomina v kazdom videu.
Ale nájdu sa dobré výnimky. Ja teda nejak netrávim čas sledovaním youtuberov, ale napr. tento kanál si rád pozriem:
https://www.youtube.com/c/Michal%C5%A0opor/videos
Mechanik podľa všetkého nie je, len trošku nadšenec, najskôr nevlastní nič, ja nemám facebook, ale syn mi vravel že ho jeden Čech aj tam odhalil, resp. potom aj viacerí čo sú v LA pracovne resp študijne. Bolo aj nejaké videjko, kde sa pod vplyvom za volantom posťažoval, že má už svoje roky a nemá nič😂, ale tiež zmizlo, ako jeho slávny stand up v US. On tie kritické príspevky maže á la Harabin, a niekedy aj celé svoje posty. Fake it till you make it, ale jemu sa to zrejme nepodarí. Aj keď by som mu to celkom prial, veď aj neschopnejší a šialenejší ľudia to robia😂 po celom svete. Je to taký tragikomik našich čias. Ráno si “prevezme a kúpi” nové auto, a na konci videa a v odkaze dá link na merch, voľakedy rozdával činske autoventilátory za komenty a lajky, akurát že sa ozvali ľudia, že nejako nikdy nedorazili, podobne ako jeho tričká. Všetko zmazal, ako správny Harabin.