a preto ich treba udavat na policii a netreba im to darovat lebo kazdy si len odide ako by sa nic nestalo.. no v podstate im sa nikdy nic nestane len my mozeme mat nasledky na cely zivot
To teda je... A chudak asi to nema v hlave celkom v poriadku. Davno som si myslel ze je tak "trosku" debil ale odkedy som davnejsie cital povestny rozhovor s nim na SME tak uz ho nemozem ani citit, ten clovek to v hlave bohuzial nema moc v poriadku. Pre tych co to necitali ma napada taka perla: Hovoril ze ako je na Kube dobre a sa ho pytali ze ci to mysli vazne a on na to seriozne ze je tam teplo je tam pekne ludom tam padaju banany na hlavu... No konec. Jedine snad co to tromfne je tiez zaujimavy rozhovor co bol na SME s byvalym sportovym komentatorom Polakom: komunista na vecne casy - oplati sa precitat na pobavenie. No takze som nasiel aj linky na pobavenie: http://www.sme.sk/c/3178092/Jozo-Raz-Gu ... litik.html http://www.sme.sk/c/3142780/Karol-Polak ... racia.html
a ku tomu Razovi vsak on to v hlave nemoze mat v poriadku ked mu polovica mozgu vytiekla niekde na asfalt a bohuzial je este alkoholik... to nieje hviezda ale uboha troska
Ja si pametam jeho vyrok "Pijem prvu ligu" no koment. je to chudak a tak sa k nemu aj treba spravat
A okrem ineho pijem tiez, ale len taku okresnu horsku ligu, bez moznosti karierneho postupu
Nedavno som citala,ako Raz nevie,odkial sa mu sypu prachy... Za listky na koncert pytaju tolko,ako pomaly svetova hviezda z Ameriky...I.M.T Smile a Team len nieco okolo 250Sk za koncert,ze o co je Elan lepsi..
Vsak uz nic nehraju,to sa neda pocuvat..keby sa stala taka nehoda inemu cloveku ako Razovi,tak ho nechaju zdechnut..
ten prwy naozaj stoji za to ....potesi no ...ja som nejaky wazny pad nemal az an jednu wec...jeden taky pomenej downhillovy kopcek...siel som druhy a kamarat predomnou zabrzdil samozrejme aj ja no on pred sebou zbadal obrowsky kamen kedze bol prwy a preto aj brzdil...no ja som tu cest nemal...a tak prednym kolesom som do neho narazil prepadol som dopredua padol som rowno na spanok...noe ste ze mi amtka kupila okulaire za 2000sk a boli tak pewne ze sa iba oskreli a men azcranili hlawu...samozrejme modrine som sa newhol...ale dooskierany som stale
no a nebodaj si mal aj prilbu
alebo ibas okulare...
materialne nicenie nevadi aj ked to vela stoji ale zdravie je prednejsie zopar modrin prezijes ale este budes asik dlho na to spominat..
raz sa mi stalo ze som v 70 km rychlosti dolu kopcom (skycov) asi 30 metrov suchal prednou vidlicou zvodidlo po tom ako som nabral jamu a zlomil 3 spice na prednom kolese... nastastie som nespadol lebo som nemal ani prilbu vtedy... odvtedy davam bicyklom mena... to bola stara dobra nelinka co ma nezhodila
raz sa mi stalo ze som v 70 km rychlosti dolu kopcom (skycov) asi 30 metrov suchal prednou vidlicou zvodidlo po tom ako som nabral jamu a zlomil 3 spice na prednom kolese... nastastie som nespadol lebo som nemal ani prilbu vtedy... odvtedy davam bicyklom mena... to bola stara dobra nelinka co ma nezhodila
no martinko si borec, klobuk dole v 70km/h a 30m si fakt profik no a co noha? predpokladam prava v tej rychlosti a dlzke stretu o zvodidlo bola v pohode
Rudo pozeram ze vozis i-drive, zaujimalo by ako si spokojny najma s ramom a dalej by som potreboval dake info o tycpoch tychto ramov, link by stacil. Chcem sa v tom trocha zorientovat a moc zatial nerozumiem pojmom ako jednocap, 4 cap, virtualny 4 cap, horstlink, FSR, atd.. ako sa to deli rozlisuje atd... ten I-drive je kolko cap ?
Rudo pozeram ze vozis i-drive, zaujimalo by ako si spokojny najma s ramom a dalej by som potreboval dake info o tycpoch tychto ramov, link by stacil. Chcem sa v tom trocha zorientovat a moc zatial nerozumiem pojmom ako jednocap, 4 cap, virtualny 4 cap, horstlink, FSR, atd.. ako sa to deli rozlisuje atd... ten I-drive je kolko cap ?
no si z Trencianskej Turnej a ja z TN-Juh tak sa mozeme stretnut a dam ti sahnut inak vcera som isiel cez vas z Inovca
no martinko si borec, klobuk dole v 70km/h a 30m si fakt profik no a co noha? predpokladam prava v tej rychlosti a dlzke stretu o zvodidlo bola v pohode
noha v pohode, iba male odreniny na lytku. teda skorej taka fajna stiplava depilacia...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sme.sk/c/3142780/Karol-Polak ... racia.html
A okrem ineho pijem tiez, ale len taku okresnu horsku ligu, bez moznosti karierneho postupu
Vsak uz nic nehraju,to sa neda pocuvat..keby sa stala taka nehoda inemu cloveku ako Razovi,tak ho nechaju zdechnut..
Nebolo to kvoli Razovi.
Teraz uz aj kvoli nemu.
alebo ibas okulare...
materialne nicenie nevadi aj ked to vela stoji ale zdravie je prednejsie zopar modrin prezijes ale este budes asik dlho na to spominat..
noha v pohode, iba male odreniny na lytku. teda skorej taka fajna stiplava depilacia...