foobar napísal:

Najvyšší súd rozhodol o Marianovi Kočnerovi a Pavlovi Ruskovi tak, že ich uznal vinnými. Potvrdil rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu, ktorý dvojicu odsúdil na 19 rokov väzenia a peňažný trest 10-tisíc eur pre Kočnera.

Škoda,že neprešiel Šantov návrh na zhabanie celého Kočnerovho majetku,no ale aspoň že takto-na ďalšie súdy už tí dvaja nebudú chodiť vo fajnových oblekoch,ale pekne tak ako sa patrí,vo väzenskom mundúre :nod:
12.01.2021 - 16:57:28
02
z diskusie ". ..pán Para a čo budeme teraz robiť?! Tak ja pôjdem na obed a vy do basy :D"


ty klikas na diskusie pod clankami? obdivujem tvoju odvahu :D
12.01.2021 - 16:58:45
00
Dano to myslíš ten majetok čo je už dávno prepísaný na ženu a dcéru?...nesranduj.Kočner je najchudobnejší z chudobných.
12.01.2021 - 17:29:06
00
aj Bašternák prepísal majetky na ženu,dcéru ale nepomohlo,súd ich zaistil na ďalšie konanie,z basy vyjde chudobný,tak ako aj bol predtým,než začal svoju "kariéru" z autoumyvárkou pod hradom ...
Dúfam,že aj slečna konkurzná správkyňa bude mať problém,a nielen smiešnu pokutu:
https://index.sme.sk/c/22571082/spravkynu-basternaka-pokutovali-za-necinnost-maximalnou-sumou.html?ref=njctse
12.01.2021 - 17:48:51
01
Inak to prepisovanie majetkov ma neprestáva fascinovať. Akože keď niečo ukradnem v obchode a následne predám kamarátovi Ferovi, tak ja som "čistý", lebo veď už nič nemám a Fero je tiež čistý, lebo to odo mňa kúpil? Ako to vlastne funguje?
12.01.2021 - 17:58:18
00
bedo napísal:
Inak to prepisovanie majetkov ma neprestáva fascinovať. Akože keď niečo ukradnem v obchode a následne predám kamarátovi Ferovi, tak ja som "čistý", lebo veď už nič nemám a Fero je tiež čistý, lebo to odo mňa kúpil? Ako to vlastne funguje?

Ano. Ak to nebolo kradnuté a nebolo to niekomu odcudzené. Co ty máš s tým, že si kúpil dom, kto predtým niekto kúpil za peniaze, kt. nadobudol nezákonné? 🤔😁
12.01.2021 - 18:25:16
00
Niektori maju majetky prepisane a niektori ani nevedia ake,resp aky majetok ich rodina vlastni 😀
12.01.2021 - 20:16:20
00
A napriklad premier to este aj nema problem priznat :D
12.01.2021 - 20:46:31
02
Ruskovi ta vazba celkom pekne vyliecila kyselinou popalene oci :-)
13.01.2021 - 06:55:38
00
kyselinou hyaluronovou ho obliali
13.01.2021 - 13:39:46
08
Uz vyse mesiaca rozmyslam (od prvych dotahovaciek o nakupe testov), kedy sa na to konecne Sulik vykasle a ustupi. Vraj mudrejsi ustupi a ja som ho vzdy povazoval za mudrejsieho a stabilnejsieho ako plagiatorskeho labilneho premiera. Niezeby bol Sulik vo vsetkom idealny, mal nadhlad a pokoru, ale nie je az tak tazke prevysit Matovica v kazdom smere, takze som naozaj veril, ze to takto daleko nezajde. A napriek vsetkemu stale ziadna zmena. Asi Sulik fakt nie je o nic mudrejsi ked doteraz nepochopil, ze nad Matovicom nikdy nemoze vyhrat, maximalne moze remizovat. A to nie je vyhra pre nikoho - mat taketo dve tupela na cele vlady je prehra pre vsetkych. Nevediet potlacit ego a nevediet ustupit nie je sposob ako sa da dosiahnut to, o com pred volbami vsetci spolocne rozpravali. Ak sa to nezmeni, tak sa asi fakt budeme smutne pozerat na navrat Smerohlasu k moci. Nicholsonova to sice pekne vystihla, ale toto mala Sulikovi trieskat o hlavu kazdy den uz pred mesiacom a nie dnes zverejnit blog a dufat, ze sa to k tym dvom tupelam dostane a zrazu ich osvieti... Ale stale som optimista a verim, ze na Slovensku zije dost inteligentnych ludi, ktori to nevzdaju a nehodia to v dalsich volbach kvoli terajsiemu dianiu Smerohlasu.

https://nicholsonova.blog.sme.sk/c/552895/konflikt-matovica-so-sulikom-nema-vitaza-len-porazeneho-slovensko.html
13.01.2021 - 15:12:35
05
Sulík vcelku správne pochopil, že Matovič sa ho snaží v manévrovať do pozície, kedy by sa dala spustiť kampaň "Sulík zložil už dve vlády." Nebola by to pravda, lebo vláda má aj bez SaS nadpolovičnú väčšinu, ale teraz už sa dá povedať, že Testovič podlieha pretrvávajúcemu amoku, kedy sa snaží ponížiť Sulíka, trestať SaS hroznou pomstou za to, že si dovolili mať iný názor; zároveň sa javí, že SaS asi nahradí OĽANO v budúcich voľbách v pozícii lídra pravice.

Sulík pochopil, že nemá zmysel oplácať rovnakým metrom, nanajvýš dá niektoré vyjadrenia na správnu mieru, ale inak sa sústreďuje na svoju robotu. Veľká vec je v tom, že drvivá väčšina mienkotvorných ľudí hovorí, že riešenia SaS sú lepšie, Matoviča kritizujú stále intenzívnejšie a ten sa už dostáva do takého stavu zbesilosti, že bude škodiť sám sebe aj naďalej. Nevie si pomôcť.
13.01.2021 - 15:46:31
06
Vsetko co pises sedi, az na to, ze bolo viacero momentov, kedy si Sulik mohol odpustit niektore zbytocne reakcie. Vela beznych ludi nebude riesit, ze navrhy SaS boli konstruktivne, efektivne atd., ale bude si pamätat len to dotahovanie. A reagovat statusom s Bartom na FB naozaj nie je prejavom konstruktivnej komunikacie.
13.01.2021 - 16:40:15
03
ako vidim problem ja:
* pociatok tohoto psycha si uz nik poriadne nepamata, zacalo to mnoho vekov dozadu. Nikoho to ale realne nezaujima, itak to bola nejaka kravina, lepsie povedane, zamienka
* osoba ktora pravdaze nikdy nechcela byt premierom, ovsem straca/stratila popularitu, je od neho vyzadovana nejaka realna robota, a je vystaveny kritike, coz verim ze on si nenecha lubit ci uz vo firme, v OZ/strane alebo v rodine. Lebo on je sam najgenialnejsi, najkrajsi, a on jediny ma patent na mozog a na svete su iba 2-3 ludia co si s nim mozu merat pindika v hocijakom odvetvi (Trump, rodina Kimovcov, Stalin...). To je ale problem, pretoze sa bude obklopovat hlavne ludmi co nieze davaju kvalitne vystupy, ale napr. dalsich nestastnikov co mali tolko smoly v zivote ze cely svoj zivot podnikali len s mafianmi

* a tu je problem/riesenie? normalne by ho stacilo ignorovat. Da navrh na vlade na celoplosne testovanie? No tak nech ho vlada zamietne. Vlada nie je len pan labilny, s absolutnou mocou, ale jaksi aj par dalsich ludi co ho mozu prehlasovat, KEBY CHCELI
* preto, na NAS ludoch je asi zomknut sa a zatlacit na ZVYSOK vlady a parlament, nech spravaju rozumne.
* problem je, ze kamarati od mafianov su najlepsi kamarati pana labilneho a jeho tragi-komickeho spolku. A ako vidime, oni obaja maju v pazi nieco ako realne blaho nadora slovenskeho.


* a ignorovat pana labilneho, tak isto ako debilne a detinske spravanie pana nafukaneho by mali vsetci, pocnuc mediami, konciac nami.
13.01.2021 - 17:06:28
01
Fiko - tipujem, že to ako zvyčajne náhodou našiel na stole - už by fakt mali zavrieť to hovado. - praktiky sa nezmenili

Novinárku Moniku Tódovú opäť sledujú, Fico píše o jej stretnutí
Fico poslal komentár

„Dve veľké kamarátky sa v pondelok 21. decembra 2020 vybrali spoločne na PCR test. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby nešlo o kamarátky na život a na smrť – novinárku Moniku Tódovú z Denníka N a sudkyňu Špecializovaného trestného súdu Pamelu Záleskú,“ začína svoj komentár Fico (celý jeho text je na konci tohto textu). Trojnásobný expremiér v texte spomína aj to, že bola na dovolenke.......

„21. decembra som bola naozaj na PCR teste. Nechcela som ohroziť svoju mamu na Vianoce. Zaplatila som si ho sama. Odkiaľ to vie? Tak už má aj moju zdravotnú dokumentáciu?“ pýta sa novinárka.

https://dennikn.sk/2223707/novinarku-moniku-todovu-opat-sleduju-fico-pise-o-jej-stretnuti/?ref=mwai
13.01.2021 - 17:39:42
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up