na scarinkovych screenoch je vidiet ze aj ta oranzova pekne taha oci.
a je aj vidiet ze horna lista ma vacsiu sirku - po rozkliknuti temy je jej hrana takmer na texte prispevku (v PC) a zle sa to cita - pisal som tu : https://www.mtbiker.sk/forum/post1685853.html#p1685853
19.01.2021 - 08:57:30
05
Gusto0, diky, opravene.
19.01.2021 - 09:08:37
10
Samozrejme, že to nie je jediný dôvod, prečo sem chodím. Je to len jednoducho zvyk, najskôr foto na prebratie, potom nové články, potom fórum :)
Ale za mňa palec hore, každá zmena znamená snahu posunúť sa vpred. A samozrejme zmena prináša aj zmenu zvykov, tak ako u mňa, spojenú s nevôľou ľudí.
19.01.2021 - 09:22:00
00
ked tak citam tie slohove prace, tak citam medzi riadkami, ze sa web orientuje na tych, ktori sa tu ani nezaregistuju. ok. tazko mi je potom podporovat to vypalovanie oci bielymi poliami, mensim fontom, kriciacou oranzovou, chybajucimi sedymi poliami... ako pisal ja_michalko ten baner je tiez priserne velky. pozeral na to kto ma cit pre dizajn? v sekcii BAZAR je to o riadny kus decentnejsie.
v sekcii komunita by som vymenil tie velke aktivity s fotkami vice versa alebo by som tam dal take rovnake dlazdibe a mix vsetkeho v rovnakej velkosi. je to zbytocne velke a takmer identicke so sekciou VYJAZDY. viac pisat nejdem, pride mi to zbytocne.

vsetko ostatne sa mi pozdava
19.01.2021 - 09:26:53
02
Palo TT napísal:
Pre mnohych bikerov ma cudny podton vyraz elektrobicykel, preto to tam je :)

Tento pristup ortodoxnych bikerov nechapem. To je ako keby som si zacal pytat moznost na schovanie vsetkeho, co ma co i len nieco spolocne s cestnou cyklistikou alebo bikermi v obtiahnutych dresikoch a leginach. Btw, sme na MTBikeri, preco su tu aj roadies? :D
19.01.2021 - 09:51:21
03
lebo na Roadies sa lepsie zaraba :)
19.01.2021 - 10:28:19
00
Novy design sa mi paci a dakujem vsetkym, ktori sa na jeho tvorbe a spusteni podielali. A velmi si vazim odpoved od Rachela pre Kenai, takyto feedback od adminov nie je samozrejmost. A skvele sa ten prispevok cital - rozdiel bol asi taky (obsah, argumenty), ako ked si pustite tlacovu konferenciu predsedu vlady a prezidentky.

Som na MTBikeri novy, tento web som nasiel iba prednedavnom a som velmi rad, ze si mozem o bicyklovani pokecat aj po slovensky - nie je to pre mna samozrejmost. Som milo prekvapeny, aka ziva komunita tu je a mrzi ma len to, ze prave v tomto fore negativne reakcie prevysuju nad pozitivnymi - hoci asi vieme, ze nespokojni ludia sa vyjadruju castejsie, nez spokojni.

Vela stastia do dalsej prace! :)
19.01.2021 - 10:46:25
06
V kazdej firme, kde som robil a nasledne aj v MTBIKERi sa riadim pri rozhodovani mantrou: "If we have data, let’s look at data. If all we have are opinions, let’s go with mine.” (povedal to CEO Netscape, spopularizoval to Google). To co si napisal Kenai je tvoj nazor. Ja ti ho nejdem brat, myslis ho asi dobre a z tvojej pozicie a s informaciami, ktore mas, sa ti javi ako to spravne riesenie. Ja mam informacii z roznych stran mnoho, casto si protirecia, musim brat do uvahy aj nase priority, strategiu, personalnu kapacitu. Nakoniec sa musim rozhodnut co robit a co nerobit, ako to robit a na koho nazor (alebo data) dat vacsiu vahu. Nie vzdy sa to rozhodnutie musi vsetkym pacit a nemusia ho ani chapat, kedze maju ine informacie ako ja. Uz 20 rokov tu na fore ludia davaju svoje nazory a ja si ich vzdy precitam, vacsinou aj reagujem, ale nie vzdy rovno suhlasim a som za zleho. Casto su urazeni ak sa im nevyhovie, niektori odidu, niektori sa vratia pod inym nickom, niektori sa nevratia. Ale prichadzaju novi clenovia a prichadza ich viac, ako odchadza starych. Neda sa vyhoviet kazdemu a my musime najst ten spravny balanc co vyhovuje co najvacsiemu mnozstvu ludi - aj takych, co sem este neprisli. Nezabudaj, ze kazdy z komunity sem raz prisiel prvykrat. Ty si sa registroval 14 rokov po vzniku tohto fora, 17 rokov po vzniku stranky. Kopa ludi pred tebou kritizovala zmeny, kritizovala clanky, pisala nech sa na to vykasleme. Rachela ti dal vycerpavajucu odpoved a data, z ktorych je jasne, ze videa maju pozitivnu odozvu a sledovanost casto nasobne vyssiu ako maju clanky citanost. Takze na videa sa nevykasleme a budeme ich produkovat dalej a zlepsovat ich. Tak ako budeme dalej produkovat aj clanky, aby sme vyhoveli aj ludom, co videa nemusia. Ak chces ukazat, ze vies nielen kritizovat, ale aj tvorit, napis nieco a pod s kozou na trh.

ja_michalko banner je pre komunikaciu noviniek, akcii atp. Primarne zamerany na obcasnych navstevnikov alebo novacikov. Mozno dame moznost ho vypnut registrovanym uzivatelom, ale to by sme tu mali 20 stran o tom ako je homepage moc biela.

Tecka dakujeme za nazor, zoberieme do uvahy.


.... a ja sa uz v tejto teme pravdepodobne odmlcim. Pripomienky si precitam, bugy opravime a navrhy budeme brat do uvahy, ale individualne objasnovat kazdemu preco nieco ide, preco nieco nejde, preco nieco chceme tak alebo onak a preco mu nemozeme vyhoviet, to nejde. Mame kopu inej roboty ako diskutovat na fore.
19.01.2021 - 11:02:37
213
scarinko napísal:
lebo na Roadies sa lepsie zaraba :)


ani ne, to skor na mtb musim neustale nieco dokupovat a nahradzovat
19.01.2021 - 11:08:27
01
Cervo,
troska off topic. na videach je vidiet, ze sa zlepsujete. teraz mate dobreho chalana s kamerou a vidiet, ze tomu rozumie. mozno by chalani mohli absolvovat nejake "skolenie" od nejakoho bikera, ktory je herec a vie zlepsit prejav. ja osobne davam like na videa, aj ked sa mi moc nepacia alebo som ich ani nevidel. beriem to ako podporu pre MTBiker, ktora vam mozno pomoze. takze robte videa aj s kratkym clankom kde je sumar o com to dane video je.


cervo napísal:
V kazdej firme, kde som robil a nasledne aj v MTBIKERi sa riadim pri rozhodovani mantrou: "If we have data, let’s look at data. If all we have are opinions, let’s go with mine.” (povedal to CEO Netscape, spopularizoval to Google). To co si napisal Kenai je tvoj nazor. Ja ti ho nejdem brat, myslis ho asi dobre a z tvojej pozicie a s informaciami, ktore mas, sa ti javi ako to spravne riesenie. Ja mam informacii z roznych stran mnoho, casto si protirecia, musim brat do uvahy aj nase priority, strategiu, personalnu kapacitu. Nakoniec sa musim rozhodnut co robit a co nerobit, ako to robit a na koho nazor (alebo data) dat vacsiu vahu. Nie vzdy sa to rozhodnutie musi vsetkym pacit a nemusia ho ani chapat, kedze maju ine informacie ako ja. Uz 20 rokov tu na fore ludia davaju svoje nazory a ja si ich vzdy precitam, vacsinou aj reagujem, ale nie vzdy suhlasim. Casto su urazeni ak sa im nevyhovie, niektori odidu, niektori sa vratia pod inym nickom, niektori sa nevratia. Ale prichadzaju novi clenovia a prichadza ich viac, ako odchadza starych. Neda sa vyhoviet kazdemu a my musime najst ten spravny balanc co vyhovuje co najvacsiemu mnozstvu ludi - aj takych, co sem este neprisli. Nezabudaj, ze kazdy z komunity sem raz prisiel prvykrat. Ty si sa registroval 14 rokov po vzniku tohto fora, 17 rokov po vzniku stranky. Kopa ludi pred tebou kritizovala zmeny, kritizovala clanky, pisala nech sa na to vykasleme. Rachela ti dal vycerpavajucu odpoved a data, z ktorych je jasne, ze videa maju pozitivnu odozvu a sledovanost casto nasobne vyssiu ako maju clanky citanost. Takze na videa sa nevykasleme a budeme ich produkovat dalej a zlepsovat ich. Tak ako budeme dalej produkovat aj clanky, aby sme vyhoveli aj ludom, co videa nemusia. Ak chces ukazat, ze vies nielen kritizovat, ale aj tvorit, napis nieco a pod s kozou na trh.

ja_michalko banner je pre komunikaciu noviniek, akcii atp. Primarne zamerany na obcasnych navstevnikov alebo novacikov. Mozno dame moznost ho vypnut registrovanym uzivatelom, ale to by sme tu mali 20 stran o tom ako je homepage moc biela.

Tecka dakujeme za nazor, zoberieme do uvahy.


.... a ja sa uz v tejto teme pravdepodobne odmlcim. Pripomienky si precitam, bugy opravime a navrhy budeme brat do uvahy, ale individualne objasnovat kazdemu preco nieco ide, preco nieco nejde, preco nieco chceme tak alebo onak a preco mu nemozeme vyhoviet, to nejde. Mame kopu inej roboty ako diskutovat na fore.
19.01.2021 - 11:12:32
00
Ja by som pridal moznost vyberu uvodnej stranky pre registrovanych uzivatelov, kto chce pojde na forum, bazar, iny dostane fotky. Ostatni pojdu pekne do shopu a na videa :-) Inak to forum je za tie roky skor take odpovedz si sam ale to nie je chyba stranky :-)
19.01.2021 - 11:42:29
00
Rachela
Nebolo by mozne pri mobilnej stranke zrusit “sipky” ako to je pri FORUM vybere.
Aby sa nevyrolovalo menu, ale otvorila priamo stranka SHOP/BAZAR/MAGAZIN/KOMUNITA?

Dik

Prílohy:

A1C128E6-E0FF-4D89-86F5-9026652032DE.png
A1C128E6-E0FF-4D89-86F5-9026652032DE.png 156.01 KiB thumb_up0thumb_down

19.01.2021 - 11:54:51
00
palo14 to má úplne jednoduché riešenie. Ja roky chodím napr. na fórum rovno cez link https://www.mtbiker.sk/forum/. Ten mám v záložkách aj zapamätaný v lište pre adresu. Len ťuknem mt a rovno mi vyskočí. Takto isto sa dá ísť na bazár atď.
19.01.2021 - 11:57:59
03
jj, rovno na aktivne temy:
https://www.mtbiker.sk/forum/active-topics.html

alebo si osrdieckujte svoje oblubene temy a potom rovno na ne:
https://www.mtbiker.sk/forum/oblubene.html
19.01.2021 - 12:04:17
00
volodaj mam viac pocitacov, browserov, mobilov :-)
19.01.2021 - 12:19:49
00
keyboard_arrow_up