Chlapi poradte co mam kupit, mam uz 6 dierove naboje na kotucofku a treba mi este kotuc a celust...No neviem sa vyznat zo znaciek a ani neviem ci sa mi to oplati, ci dosticky napriklad vydrzia dlho, lebo su drahsie.....Heh ale cenovy strop mam asi 1500 na jednu brzdu, ale to je absolut max....
dikes ludia
hmmm, dost vysoka cena...no je to tak, ze som bol na jesen na jednej sutazi, mam V-cka, riadne blato...no, do spalikov sa mi nabralo vsetko svinstvo s pieskom, blatom, kamienkami a mierne mi to poskodilo rafik...a v spalikoch ostali malicke kusy hlinika, ktore teraz samozrejme skriabu rafik, preto rozmyslam o kotucovych, ale zase chcem kvalitne brzdenie, ak kupim nejaku lacnejsiu bude to na h..no? kotuc by som dal 160.
Kvoli tomu poskodeniu rafika uz nechcem investovat do tejto brzdy....
hmm, poradte co robit, a to ina nez avid alebo hayes je supka?
diky
Tak rozdiel 3.000 a 3.500 nie je až taký veľký. Čo sa týka tých značiek, sú aj lepšie než je Avid alebo Hayes, ale v tejto cenovej kategórii môžeš kúpiť len mechaniku, ale tie vyrábajú pokiaľ viem len Avid, Hayes a Shimano (také najznámejšie). A z týchto sú práve tie Avid BB7 najlepšie
no, sorry, ale este mam jednu otazku, a to, ze za ako dlho sa opotrebuju brzdove dosticky oproti V-brzdam ?
jazdil som na jednych a tych istych bowdenoch 2 roky....takze ci nebudem musiet menit tie dosticky teraz castejsie..
..a nebodlo by mi daco lacnejsie? poradte este prosim (som len rekreacny jazdec, takych 1000 km za celu sezonu) taze ta avidka bb7 sa mi zda ze je taka, no.. profesionalka
pozeral som rozne take ine znacky: tektro alebo take...
dikes chlapi
pozri, brzda je to, čo ti zachraňuje kokos...
takže Tektro
ja by som nešiel ani do mechanickej kotúčovky, aj keď som to na začiatku takmer spravil, na XC sú Včka dostačujúce a všetci vieme (alebo by sme mali) že 1 pretek v blate môže znamenať výmenu gumičiek, a to je to, čo si zanedbal ako prvé a miesto výmeny gumičiek za 2 stovky máš v konečnom dôsledku oveľa vyššie náklady
pri 1000 km za sezónu bude kotúč aj obloženie skoro nesmrteľné... v tomto ti ale kalkuláciu cost of ownership už musí urobiť niekto, kto to jazdí
no, tulenik , mas pravdu, rozmyslam o dobrych gumickach, ked uz tuto radite, ze to nie je az tak fasa s tym brzdenim kotucofkou
ako to vlastne brzdi, lepsie, silnejsie, plynulejsie, hmm, zas sapytam asi blbo bo to zavisi od typu, ale tak vseobecne...
ta, vyzera to tak, ze si kupim avid bb7, ale s akym kotucom...chlapik v predajni mi radi s 203 mm (chladeny vzduchom vraj), ale oplati sa to? je to o 100 Sk drahsie ako 160 mm.
Ale ked prihliadnem na vahu...poradte ci sa oplati zobrat 203 mm. diky
Ak jazdíš XC, teda žiadne extrémy (a nevážiš moc veľa), tak dopredu ti bude bohate stačiť 180 a dozadu aj 160
Tak to mám aj ja, a zatiaľ som zastavil vždy, keď som potreboval, teda takmer vždy (mám síce hydrauliky, ale jazdím inú kategóriu).
A navyše, tak veľké kotúče len viac cinkajú, je to daň za väčší brzdný výkon.
m4jK, presne, ako vravis, nejazdim ziadne extremy a mam 60 kg...a jazdim takych 1000 km za celu sezonu, takze odporucas 180 ? davam to na prednu brzdu, ale 90% vsetkeho co brzdim tak robim prednou. A vzadu nechavam V-ckovu brzdu, zbytocne by som zvysoval vahu bicykla
Takze 180? ech a kedze som lama, tak sa pytam, ze ci si musim priplatit za akysi adapter ku 180 ci 200?
Chlapi poradte co mam kupit, mam uz 6 dierove naboje na kotucofku a treba mi este kotuc a celust...No neviem sa vyznat zo znaciek a ani neviem ci sa mi to oplati, ci dosticky napriklad vydrzia dlho, lebo su drahsie.....Heh ale cenovy strop mam asi 1500 na jednu brzdu, ale to je absolut max....
dikes ludia
Osobne odporucam Magura Julie (hydraulika). Teraz stoji 1990,-Sk, ale model 2005. Vsetko najdes na ich oficialnej stranke.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto je asi najlepsia moznost....
Kvoli tomu poskodeniu rafika uz nechcem investovat do tejto brzdy....
hmm, poradte co robit, a to ina nez avid alebo hayes je supka?
diky
m4jK , to je cena za dve , aj prednu a zadnu? tych 3500?
Ale je to cena bez brzdových pák, čiže budeš musieť použiť staré z Véčok.
zajtra pojdem pozriet co najdem v obchodoch este
dikes
jazdil som na jednych a tych istych bowdenoch 2 roky....takze ci nebudem musiet menit tie dosticky teraz castejsie..
pozeral som rozne take ine znacky: tektro alebo take...
dikes chlapi
takže Tektro
ja by som nešiel ani do mechanickej kotúčovky, aj keď som to na začiatku takmer spravil, na XC sú Včka dostačujúce a všetci vieme (alebo by sme mali) že 1 pretek v blate môže znamenať výmenu gumičiek, a to je to, čo si zanedbal ako prvé a miesto výmeny gumičiek za 2 stovky máš v konečnom dôsledku oveľa vyššie náklady
pri 1000 km za sezónu bude kotúč aj obloženie skoro nesmrteľné... v tomto ti ale kalkuláciu cost of ownership už musí urobiť niekto, kto to jazdí
ako to vlastne brzdi, lepsie, silnejsie, plynulejsie, hmm, zas sapytam asi blbo bo to zavisi od typu, ale tak vseobecne...
Ale ked prihliadnem na vahu...poradte ci sa oplati zobrat 203 mm. diky
Tak to mám aj ja, a zatiaľ som zastavil vždy, keď som potreboval, teda takmer vždy
A navyše, tak veľké kotúče len viac cinkajú, je to daň za väčší brzdný výkon.
Takze 180? ech a kedze som lama, tak sa pytam, ze ci si musim priplatit za akysi adapter ku 180 ci 200?
dikes ludia
Osobne odporucam Magura Julie (hydraulika). Teraz stoji 1990,-Sk, ale model 2005. Vsetko najdes na ich oficialnej stranke.