Dĺžka príspevkov aj vetná skladba tomu naznačujú
24.01.2021 - 23:11:42
00
Nie je jediny. Toto forum je panoptikum...
24.01.2021 - 23:17:19
06
Díky za potvrdenie :)
za takmer 12 rokov, čo som tu, som nemal potrebu založiť druhé konto :lol:
24.01.2021 - 23:23:55
03
Jezus napísal:
Nie je jediny. Toto forum je panoptikum...

Aj sami sebe pisu prispevky? Pri niektorych veru mam podozrenie :D
24.01.2021 - 23:47:44
03
Ceste vyhlasujem ze moje prispevky nepisem JA! Ani som NIKDY nepisal!
24.01.2021 - 23:55:46
07
stanos4 napísal:
ak je to tak, tak okrem ineho, uzivatel Kenai sa tu nie raz prezentoval ako "spravnak" co vsetko robi poctivo.

edit: takze mozno by bolo fajn, nech sa k tomu aj on sam vyjadri, ked je tu tolko spominany a nepomenovany.


K comu sa mam vyjadrit ?
Ci mam nejake ine konto ? To sa mam hadat s moderatorom ktory rozhodol. :fubar: Urcite ma na to nejaky dokaz a rad nam ho sem zavesi. potom bude o com debatovat.
Len neviem preco sa to riesi v teme podvodnici v bazari.
25.01.2021 - 00:26:25
00
Mas sa vyjadrit k tomu, preco vedome uvadzas v inzeratoch zavadzajuce informacie v snahe zarobit na neskusenych. Neodbocuj od temy.
25.01.2021 - 00:33:44
00
Kde o com ? Nikdy som nenapisal do inzeratu nieco co nie je pravda, prave naopak som kazdemu este poradil aby nahodou nekupil blbost. To ako fakt myslis vazne ? To som si aj tie hodontenia napisal sam ? Laskavo napis vsetkym co som im nieco predal a ak najdes jedneho co ti povie, ze som ho oklamal tak zmazem konto a dam vam vsetkym na veky pokoj.
25.01.2021 - 00:36:33
00
OK, kazdy si moze spravit nazor sam.
25.01.2021 - 00:39:05
01
No pockaj, najskor ma obvinis, ze mam dve konta potom, ze som podvodnik a teraz sa k tomu postavis ako ze ja nic ja muzikant? To si uz fakt klesol tak hlboko ze nemas co ine robit, ako natahovat uzovatelov, ze kolko znesu ? Nemusime sa mat osobne radi, par krat sme sa niekde pochytili pre ine nazory, ale nikdy v zivote som na tvoju osobu neutocil a uz vobec nie bez dokazov ? Prosimta, uvedom si, ze si moderator alias mas nejake postavenie, tak sa laskavo podla toho chovaj. Nerob hambu sebe aj celemu mtbikeru, ktory tu zastupujes.
25.01.2021 - 00:51:52
02
Kde som napisal, ze si podvodnik? Ale ked uz to pises Ty... Kupit za 8 € a predat s bajkou za 20 €, to je ako hlas podobny Ficovi z Vazovovej. Nerob si este väcsiu hanbu. Idiotov mozes robit z tych nic netusiacich naiviek na ktorych zarabas a este Ti z nevedomosti aj daju super feedback, ktorym sa ohanas, ale nerob ich z ludi co tu Tvoj system odrbu presne popisali a vedia odkial fuka.

https://www.mtbiker.sk/forum/post1688791.html#p1688791
https://www.mtbiker.sk/forum/post1688813.html#p1688813
https://www.mtbiker.sk/forum/post1688821.html#p1688821
25.01.2021 - 01:11:43
02
luky64 napísal:
jeden nemenovaný člen tu z fóra predáva čínsky narrow wide prevodník...technika o**bu je nasledovná: kúpi na ali za cca 8 €, tu ich následne ponúka za 20-22€...aby tá cena vyzerala dôveryhodne nájde rovnaký prevodník na europskom ebay za cenu atakujúcu 20€, ten potom uvádza ako svoj zdroj, vraj tam kúpil...
mal v ponuke už tri rovnaké prevodníky od troch rôznych ebay predajcov, paradoxne vždy uvedie rovnaký nasledovný dôvod predaja: "...Obejdnal som si 32 a 30, lebo som nevedel ktory mi bude vyhovovoat. Nakoniec jazdim 32z a 30z posuvam dalej..."
ak by mal niekto záujem jeho nick poskytnem v SS...


Formu komunikacie nejdem komentovat to je vizitka kazdeho. Nema chybu niekoho obvinit na zaklade vykonstruovanych "dokazov" a ani ho nezatagovat co je zakladny zmysel tejto temy. Poskytnem nick v SS... Nemas chybu.
Verim, ze mas dokaz o tom, kde a za kolko som to kupil. Ci len pises, ako by si to robil ty? Ak vies, kde sa da kupit lacnejsie kup si tam. Ja som nemal nervy cakat na objednavku z ali vlastne odtial nakupujem extremne malo, dost casto to nepride a neberu paypal to je pre mna neakceptovsatelne cize kupujem z ebay hlavne z EU kvoli dph a clu. Skladal som novy bike, vid moj profil, tak som kupil prevodnik z ebay z europy. Ano, mal som ich viac, lebo som to bral aj kamaratke na Grand Canyon co som uz spominal v reklamaciach ten co mal tie na prd plaste. ale nakoniec si nechala dvojplacku. A tiez aj pre zenu som to zvazoval. Postovne tam bolo celkom dost na to, aby som zobral len jeden kus. Presne si uz nepamatam, kupoval som to koncom zimy 2020. Povedal som si ze v najhorosom prebytocne predam a niekomu pomozu, lebo sa to tazko zhana na SVK. Ja som teda < 30E 30z prevodnik na BCD 104 nezohnal. Ak chces tvrdit ze som na nich "zarobil" tak sa opytaj najskor tych, co to kupili, za kolko som im to nakoniec predal.
Ak som tam dal link na inu ponuku, tak sa ospravedlunujem, zrejme uz povodna nebola aktualna, tak som vygooglil ineho predajcu. A ze som na kazdy zvlast nezmenil text? To ako vazne ? Samozrejme ze som ho skopiroval z predosleho inzeratu a fotky som pouzil tiez povodne. Keby mal bazar funkciu raktivovania inzeratu nemusel by som to robit. Keby som bol podovnik vopbec by som ten inzerat nezmazal a neposla nikomu link na hodnotenie, nemyslis. A ty by si nemal nad cim lamat hlavu a vymyslat konspiracie. Fakt si mislis ze som tak hlupy ? :lol:

Ironia je ze chranis ludi co su spokojni, ze som, im pomohol poradil, vid hodnotenia. Nemyslis, ze oni su jedini co by sa k tomu mali vyjadrit ? Aha ... vlastne uz vyjadrili... v hodnoteniach tak co tu vlastne riesime? Aky "o**b" na kom? To ti fakt tak lezim v zaludku? To ma naozaj mrzi, dufal som ze moje narazky v niektorych temach na tvoju komunikaciu dostanu z teba to najlepsie, ale vidim, ze sa stal pravy opak.
25.01.2021 - 02:02:52
02
Cako85 napísal:
Podobne tu pravidelne predáva snímač rýchlosti a kadencie. "Mam take uz 4 kusy a tento mam na zvys." Nedarilo sa mu predať ho cca dva roky. Aj keď teda v hodnotení predajcu má viac feedback-ov na snímač kadencie. Asi nakoniec predal všetky štyri kusy :D


Tak tu je jasny podvod :-)
V case ked som pisal ten prvy inzerat v roku 2019 som mal naozaj 5 kusov. Totiz mam doma 3 bicykle a jeden stacionarny recumbent. Ako si sa tam mohol tiez docitat. Na kolko na ten recumbent treba ten snimac rozobrat a nema tradicku konstrukciu nejde pouzit snimac tak ako je vyrobeny. Tak som kupil jeden na vrch, kleby som nieco posral pri prerabke. external-content.duckduckgo.com isto pochopitelne.
No a jeden bol na zvys, lebo som to nepokaslal.

To zem som ich nakoniec predal 6 je pre to, ze som neskor dokupil dalsie jednak do zalohy lebo keby mi exli trva to dlho z ebay a co nie je na strava sa nestalo predsa. A tie ceny co su tu, za cidlo co nemam overene nedam. Neskor som nejake potreboval na Kinoap, aby som im dokazal, ze maju chybny vypocet vykonu. viac tu https://www.mtbiker.sk/forum/trening-vyziva-zdravie/kinomap-chyba-vo-vypocte-vukonu-t44782.html BT nepripojis na dva tel, potrebujes 2 cidla. Nasledne som zistil, ze Kinomap je jedina app ktora s tymito cidlami robi problem. Tiez zena mala mat na Performery (vid moj profil) take cidla, ale nakoniec som musel kupit bt/ant na os kolesa, lebo to robilo problem. Cize kupil som ich spolu 8. Predal 6 ak sa nemylim za tie 2 roky som stratil prehlad. To, ze som tam mal rovnaky text v inzeratoch ... ano cisty podvod, priznavam sa skopiroval som ho, lebo ma nebavi stilizovat co som uz raz zostylizoval. Ak hra rolu moj aktualny pocet cidiel v domacnosti pre kupujuceho tak ma ukamenujte. Posledne som predaval, ako pouzite, ako si si mohol vsimnut, lebo bolo naozaj pouzite. Ostatne boli naozaj nove len vyskusane, co by som ja osobne ocenil, ak by to nikto pre mna urobil kym mi to posle. Aktualny stav je ze mam 2 kusy, a tie uz nepredavam. Jedno je rozobrane na stacionarnom recumbente a druhe na mojom Endurace vid profil a fotky. Prave naopak planujem este dve dokupit. opat do zalohy.
Ale vzhladom na to, ze sa mi stale stava, ze sa na ne ludia pytaju. Aj ked su tie inzeraty davno zmazane, asi kupim paletu z ciny a budem to tu predavat roky, az kym vas vsetkych slak netrafi. A ano, zdanim to cez moju sro, aby ste boli v klude a aby mal za co matelko testovat. :rofl:

Alebo nie, urobim to ako vacsina ludi tu na bazari, vytvorim si konto Luki46 a budem to predavat pod nim. Hodnotenia si tiez vytvorim sam cez ine konto. Ked ma tu niekto spomenie, alebo ma mtbiker zmaze, zmenim konto na Luki47 :rofl:

Klasika nemate dosah na skutocnych podvodnikov, tak sa vozite po mne co mam 100% pozitiv hodnotenia a robim to pod svojim pravim nickom. :fubar:
25.01.2021 - 02:51:19
02
scart335 napísal:
Však čo chodíte okolo horúcej kaše.
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/kluky-a-prevodniky/prevodniky/436902/rezervovane-novy-30z-n-w-prevodnik-pre-bcd-104.html

Stačí si prečítať hodnotenia inzerátov a hneď je jasné ,že tých 32 a 30 prevodníkov nakúpil asi viac...
Každopádne takéto “podnikanie” mi vôbec nevadí.
Čo mi vadí je neúprimnosť predávajúceho a rozprávky ako kúpil zle tak sa zbavuje.

Určite sa nájdu ľudia čo to kúpia za zvýšenú cenu lebo sa im nechce čakať, tak načo robiť okolo toho tanečky?


K tomu len tolko aby som sa neopakoval. Naozaj som kupil 32z a 30z na moj bike a noazaj bol 30x na zvys. Vsetko co je v inzerate je pravda. Pozrite si moj ON-ONE Scandal v profile, ten 32z tam noazj jazdim. Ten posledny co je rezervovany je pre mojho kamarata co si objednal Stoic a chce tam dat stare XT kluky co som mu nasiel tu cez bazar tak, ako to mam ja na Scandal. Len on ma slabsiu kondicku tak ide do 30z. Ale neviem ci mu to tam vojde kvoli ramu a tomu ze ten 30z na 104BCD je odsadeny dnu ,Tak ak nevojde bude opat volny. Potom sa mozete do mna pustit znovu.
25.01.2021 - 02:57:56
00
Jezus napísal:
Kde som napisal, ze si podvodnik? Ale ked uz to pises Ty... Kupit za 8 € a predat s bajkou za 20 €, to je ako hlas podobny Ficovi z Vazovovej. Nerob si este väcsiu hanbu. Idiotov mozes robit z tych nic netusiacich naiviek na ktorych zarabas a este Ti z nevedomosti aj daju super feedback, ktorym sa ohanas, ale nerob ich z ludi co tu Tvoj system odrbu presne popisali a vedia odkial fuka.

https://www.mtbiker.sk/forum/post1688791.html#p1688791
https://www.mtbiker.sk/forum/post1688813.html#p1688813
https://www.mtbiker.sk/forum/post1688821.html#p1688821


Neviem o co ti ide? Ako moderator a autorita ak neveris ze som spominany v teme opravnene mal si to rovno zmazat. Ak si tak neurobil zrejme s tym suhlasis.
Nebudem sa znova vyjadrovat k cenam a ostatnemu. odpoved mas v prdeoslich prispevkoch. Neviem o co ti ide? Na jednj strane sa tvaris ako treba chrenit ludi co odomna nakupuju asi pred tym aby boli s obchodm spokojni a zaroven ti na nich tak zalezi , ze ich oznacujes za idiotov a nicnetusiace naivky.

Na kolko ty nie si anonimna osoba, ale clovek reprezentujuci portal s tebou budem diskutovat trocha inak.
1. ocakavam dokaz, ze mam dve konta
2. ocakavam dokaz, ze som podvodnik
3. ocakavam, ze vies dokazat, ze co robim je "odrb" ako pises

Ak nie, budem to dalej riesit vid § 373 Trestneho zakona.
25.01.2021 - 03:14:15
02
keyboard_arrow_up