Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
áno,nielen VW group má pekné prúsery,napr. motor roka-Ford ecoboost,cenami ovenčený oturbený 3 valec,ide fajn,akurát sem tam začne za jazdy horieť tiež tam poddimezovali nejakú trubku,v ktorej je horúci olej ...
u nas je toho snehu pomenej a snazim sa vzdy obuchat topanky a tiez rohozky vylievam/vyprasim
Taka velka vlhkost v aute nie je normalna. Jedine ak by si praktizoval vysedavanie v aute po zaparkovani az kym ho cele zvnutra nezarosis a az potom vystupis a zamknes. Ale verim, ze taku sprostost nerobis. Cize Ti asi niekde do auta zateka. Kamos mal Ufo a zatekalo mu niekde cez kufor alebo zadne svetlo ak si dobre spominam. Zda sa mi, ze dokonca musel zhodit aj zadny naraznik aby sa dostal k tomu miestu. Ale presne uz neviem, je to peknych par rokov. Takze urcite poriadne skontroluj koberce na podlahe pri dverach a aj vsade v kufri (aj boky) po dlhsej jazde v dazdi. Niekde musi byt problem. Toto ponozka so silikatovym granulatom nevyriesi podla mna.
Tak to som z toho textu fakt nepochopil, ze prva fotka je namraza zvonku a len tie vlocky su zvnutra. Vyznelo to tak, ze vsetko je zvnutra. Tak potom asi staci lepsie odvetrat vlhkost pred zavretim auta.
toto je moc na beznu vlhkost aj zvnutra - nevyvetra. Urcite kockolit, ale bacha na neho, akonahle saje vlhkost, viac sa droli. Takze ponozku bud hustu, alebo nejaky husty latkovy sacok - pripadne castejsie vymienaj, nie je to nekonecne. Tiez jazdit normalne s klimou aj v zime. Pocas jazdy sa nerosis? na bocnych oknach, vpredu vzadu ? Na scorpiu som mal sacok aj vpredu a kedze som nikoho nevozil vzadu, tak aj tam, za soferovou sedackou. Pomahalo vyrazne, najma ranne starty boli horor.
To máš skodofku? Nemáš upchaté odvodňovacie diery v prahoch a voda ti v nich zostava. Videl som čierne ovce kde mal chlapík stále mokrý koberček až mu plával.a konštruktéri to tak pekne navrhli ani reklamáciu v škode mu neuznali.tak to šlo na súdy
toto sme na jeseň riešili na manželkinom golfe V čvachtalo jej pod nohami na vodičovom mieste upchatý odtok klimatizácie urobil bazénik pod nohami... našťastie bolo dostatočne dlho teplo a sucho a teda sme to po prečistení odvodňovacieho vývodu pekne vysušili
valecek ale veď mýtus o tom, že ryža nasáva vlhkosť je predsa už dávno vyvrátený ryža nieje moc dobrý pohlcovač vlhkosti.....
Ked je vonku menej ako 3 stupne, tak uz klima aj tak neodvlhcuje, takze je to len o spravnych navykoch, Cize pocas jazdy dostatocne vyhriat interier a pred opustenim auta dostatocne odvetrat vlhkost naviazanu na zohriaty vzduch a az potom auto zavriet.
tí, čo máte sedačku pre deti na isofix, používate pod ňu nejakú podlozku? Celkom som prekvapený, ako deformuje a námaha poťah auta a mám pocit, že 4 roky toto sedačka v aute nezvládne.
predpokladam ze si uz videl ten pruser od fordu kde vedie plastova hadica k turbu tesne ponad nahorucejsiu cast motora. vysledok je pravidelne derava hadica za 200€ a strata tlaku v turbe = nudzovy rezim
Mal som ten motor. Hadica sa dala zohnat aj za 20€. Vymena na 15 minut.
Teraz mal moj Ford zvolavacku, lebo dakto dal hlinikove sruby ktore drzali po kope ocelovy motor posilovaca. Na nete je obrovska kopa ludi, co im tie sruby prdli. Vysledok je zniceny motor posilovaca aj hreben riadenia a za jazdy ti vypadne posilovac alebo dokonca zasekne riadenie. Preventivna vymena stoji asi 5€. Vymena poskodeneho motora cca 800€ Fordu trvalo 5 rokov kym to uznal ako vyrobnu zavadu.
tí, čo máte sedačku pre deti na isofix, používate pod ňu nejakú podlozku? Celkom som prekvapený, ako deformuje a námaha poťah auta a mám pocit, že 4 roky toto sedačka v aute nezvládne.
Ano. Aj pod sedackou a aj pod podsedakom som to mal.
Nielen, ze deformuje, ale piesok/omrvinky medzi sedackou a destkou sedackou funguju ako brusny papier a dieta bez piesku asi neexistuje.
ale áno,ja hlavne nechápem,že dnes konštruktéry z vedomosťami,ktoré majú,navrhnú takúto somarinu-umiestniť na horúcu hlavu motora vysokotlaké benzínové čerpadlo,riadené elektronicky a poháňané vačkovou hriadelou-to už z popisu zaváňa prúserom,a reálna prax ukazuje,že to prúser je
určite ? v diskusii sa píše:
"čerpadlo je hnané piestom od vačky , takže ak tečie popri pieste tak ide benzín rovno do oleja"
pokial viem,vačka zvykne byť na hlave motora
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Spotreba na papieri 3l real 7?😂
Taka velka vlhkost v aute nie je normalna. Jedine ak by si praktizoval vysedavanie v aute po zaparkovani az kym ho cele zvnutra nezarosis a az potom vystupis a zamknes. Ale verim, ze taku sprostost nerobis.
toto sme na jeseň riešili na manželkinom golfe V
valecek ale veď mýtus o tom, že ryža nasáva vlhkosť je predsa už dávno vyvrátený
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mal som ten motor. Hadica sa dala zohnat aj za 20€. Vymena na 15 minut.
Teraz mal moj Ford zvolavacku, lebo dakto dal hlinikove sruby ktore drzali po kope ocelovy motor posilovaca. Na nete je obrovska kopa ludi, co im tie sruby prdli. Vysledok je zniceny motor posilovaca aj hreben riadenia a za jazdy ti vypadne posilovac alebo dokonca zasekne riadenie. Preventivna vymena stoji asi 5€. Vymena poskodeneho motora cca 800€ Fordu trvalo 5 rokov kym to uznal ako vyrobnu zavadu.
Ano. Aj pod sedackou a aj pod podsedakom som to mal.
Nielen, ze deformuje, ale piesok/omrvinky medzi sedackou a destkou sedackou funguju ako brusny papier a dieta bez piesku asi neexistuje.
Nieje to na hlavé ale na bloku motora .
"čerpadlo je hnané piestom od vačky , takže ak tečie popri pieste tak ide benzín rovno do oleja"
pokial viem,vačka zvykne byť na hlave motora