Mesto: Bratislava Založený: 26.08.2016 Príspevky: 11 088 Bicykle: Obrik | Smrtka | Štrkolet Odjazdené '21:
2 325 km
Som chcel prvy krat otestovat nove kolesa. V pondelok som bol na tom vonku a nic som necitil. Dnes idem prehodit kazetu a kukam jak puk. Smejd material alebo silne nohy? Ultegra r8000 11-28
Som chcel prvy krat otestovat nove kolesa. V pondelok som bol na tom vonku a nic som necitil. Dnes idem prehodit kazetu a kukam jak puk. Smejd material alebo silne nohy? Ultegra r8000 11-28
to ta Pan Boh tresta ze furt a do vsetkeho picujes.... kup Dura Ace .... ale asi nepomoze
bajkujem pre radost a tesim sa, ze mam MK 100m od domu
Cyklistika je len jedna. Sú len rôzne bicykle a rôzne formy jazdenia na nich. Keď ide Bratislavčan domov, tak ide do Bratislavy. Keď ide domov Blavák, tak odchádza z Bratislavy. Wilier = W Italia Libera e Redenta
pisal že ide prevetrat nové kolesá a nie kazetu. ultegra 8000 je už par rokov stara tak by som bol rad keby napísal kolko mala najazdene Ked je niekto "pretekar" a dupe do toha ako napráškovaný tak sa nečudujem že to povolilo
Mesto: Bublina Založený: 09.08.2009 Príspevky: 27 347 Bicykle: XC | AM | BC | WT Odjazdené '21:
1 177 km
Fuha,tak dupat uz tiez neni dobre ? Len tak sa vozit po hradzi iba a radsej ani to nie, nech nic nepraskne .. kompozit davat ako pavuka na kazetu, to chce velku odvahu .. ale tak gramy predavaju
Children are afraid of the dark and adults are afraid of the light.