Robo87 model je 8r31 a mali by to byť diely 19 a 20 z obrázku
15.03.2021 - 08:37:19
00
corsair v poriadku, dostupnosť dielov teda preveríme u dodávateľa a následne Ťa budeme informovať mailom.
15.03.2021 - 08:42:12
10
Opravte si veľkosti:
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/gravel-a-cyklokros/ctm-koyuk-10-cierna-titanova-model-2021.html
https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/gravel-a-cyklokros/pinarello-nytro-gravel-sram-force-fulcrum-rapid-red-500-650b.html

    16.03.2021 - 13:28:51
    00
    na stranke s tovarom najdi retazec 'ID produktu' + uplne vpravo na stranke je vykricnik
    klikni nan a nahlas tade ...
    16.03.2021 - 15:06:18
    00
    cervo napísal:
    Gusto0 toto je velmi komplexna tema, to by bolo na velmi dlhu diskusiu. Medzinarodne, hlavne ked je nedostatok tovaru, plati pravidlo vacsieho psa, ako si to nazval. Aj ked existuje urcita ferovost v rozdeleni tovaru (ak ma Nemecko malo tovaru, nedostane vsetok tovar co mal ist na ine trhy), vzdy su vo vyhode velke trhy s velkymi objednavkami a velkym cashflow. Ono tovar prichadza neustale, ale nie je ho dost a rychlo sa vypredava.

    Komponenty sa vyrabaju kontinualne, neviem presne akym klucom sa deli OEM a aftermarket (balenie pre koncovych zakaznikov), ale urcite to nie je tak, ze by sa najskor robilo OEM a az ked je OEM dodane, potom sa bali aftermarket. Nedostatky komponentov su citit tak v OEM segmente (preto meskaju bicykle) ako aj v aftermarket segmente (preto je malo komponentov dostupnych a rychlo sa vypredaju). Situacia sa nezlepsi pokial sa bud neznizi dopyt alebo nezvysi ponuka (vyrobna kapacita). Skor ci neskor sa dopyt a ponuka vyrovnaju, ale momentalne su v silnom nepomere a to bude trvat minimalne celu tuto sezonu. Nezabudajme, ze tu mame stale pandemiu a dodavatelske retazce nefunguju v 100% rezime, namorna doprava nestiha a zdrazela stvornasobne. Uprimne, ak nieco konkretne zhanas, ber kym to je dostupne.


    Svata pravda, clovek chce kupit bajk skoro za 4litre a neda sa
    22.03.2021 - 15:48:30
    00
    počkaj za chvilu ich bude plno v bazari ako po prvej korona vlne :-)
    22.03.2021 - 19:02:48
    00
    Musim vyjadrit /dufam, ze nezakriknem/ uznanie za fungovanie eshopu. Prvykrat som vyuzil moznost vratenia tovaru, holt nikdy som nechcel kupovat oblecenie cez net /okrem veci, ktore som vedel presne, jednak strih, velkost a hlavne material, aj ked nieco sa da pozistovat, proste tazko/ a parada. Kurier dojde, balik odnesie a je to. Ziadna posta ani zlte listocky :D Akurat ma prekvapil, kedze ma mal kontaktovat kedy a on dosiel rovno po balik. Ale tak to som mohol cakat :lol: .. teraz sa to velmi hodi, kedze clovek musi laborovat jak potkan medzi roznymi moznostami a rozne indispozicii to len komplikuju.

    :y:
    23.03.2021 - 12:49:50
    11
    lto zaujimave zistiť že takuto dnes takmer samozrejmosť niekto práve objavil ... prezradím ešte že existujú aj shopy takáto vratka cez kuriéra ide na náklady predajcu, takže si zakaznik môže aj v súčasnej situácii vyskúšať povedzme viacero veľkostí a rozhodnúť sa pre optimálnu bez dodatočných nákladov ...
    24.03.2021 - 18:52:18
    00
    ivast: nezdrzim sa a este raz okomentujem ... nauc sa citat s porozumenim a potom sa pokusaj niekam nieco pisat. Nie,v zivote som nevedel,ze take existuje :tmi: :tmi: .. predstav si,ze taku vratku som vyuzil do nemecka. A uz davno ;) .. cez postu.
    24.03.2021 - 19:13:20
    00
    Napriklad ja som este take daco nevyuzil a momentalne by som to potreboval, takze lto, vdaka, ze si sa podelil o skusenost
    25.03.2021 - 08:55:25
    00
    No, prechvalil som ich :lol: .. na moju otazku , ci nevedia zmerat rozmery trika som dostal odkaz na link , kde su velkosti :D /nie, tam nie su rozmery tricka, ale rozmery tela/ .. ale dobre, ani som nic ine necakal /aj tak nemaju velkosti, ktore by mi mohli sediet/, som zvyknuty ze mam asi moc specificke poziadavky :lol: .. ale je teraz aj tak naval objednavok , ale nemam im to za zle, toto nie je prednostna vec. Takze to neni kritika :lol: , to je len tak :)

    Ale ina vec, preco (aj) pisem .. pri objednavke som dostal zlavu 3e, co som si vtedy ani nevsimol, ale pri vrateni niektorych veci, ked som si kontroloval polozky som zistil, ze tu zlavu zrusili. Tak som polozil otazku, co je zac ta zlava a preco bola zrusena, tak som dostal odpoved, ze mi ju tam niekto naklikal a nevie sa kto :D . Mne tie 3e nevadia /aby bolo jasne/ ale vadi mi , ze neviem preco mi niekto dava 3e a potom ich zoberie :lol: .. a .. ak to nikto nevie, co ak tam niekto naklika zlavu 1000e :D, to vypada ako bezpecnostna diera :lol:

    misoR: no, pointa mojho prispevku bola v tom, ze som vyjadril spokojnost ako zakaznik s tym, ze mi objednaju kuriera, ktory mi pride po balik, nemusim robit nic viac, ako zbalit to do ich krabice, pridat vytlaceny papier, zalepit a dat kurierovi. A to vsetko prebieha velmi rychlo na urovni eshopov v zahranici / si myslim/ a hlavne to naozaj funguje, cize som spisal /velmi/ kratku recenziu. /peniaze az tak rychlo nevyhandluju ako tam, maju 14dni, ale s tym pocitam/. A teraz si zober, ze ja, co som na fore za stareho hundrosa /nie som hundros, som vyhoreny perfekcionalista :lol:/, si najdem cas a priestor aby som vyznamne niekomu napisal pochvalu a hned nato dojde niekto, co ma vysmeje, ze som sa vcera narodil :D. Uz sa necudujem, ze sa tolko ludi pomazalo z fora a socializuju sa inde.

    Mtbiker eshop sa stale posuva dopredu :) .. koronakriza im nahrala /keze zvolili uz na zaciatku spravny business plan/, snad z nich nebude druha alza :D .. uz je vidno, ze ludia uz zabudaju /odkedy hlavne rozsirili dost ponuku/, ze existuju ine eshopy.
    26.03.2021 - 11:50:33
    01
    lto Ja som ti odpisoval na mail, trochu v rýchlosti, tak poopravím svoju odpoveď ohľadom zľavy 3€ - samozrejme vieme zistiť kto, je to v logu. Hocikto zľavu určite nemôže len tak naklikať :) . Ohľadom veľkosti som to pochopil tak že potrebuješ veľkostnú tabuľku a keďže máme skladom len XL, ostatné veľkosti sú nedostupné poslal som odkaz na veľkostnú tabuľku.
    26.03.2021 - 12:11:20
    00
    lto nechapem ako to myslis s tou zlavou ... ak dostanes zlavu vseobecne na objednavku, napr. 5€ kupon, tak tato ti po vrateni nejakeho tovaru z objednavky ostava, t.j. dostanes naspat peniaze voi vyske ceny polozky neznizenej o ten 5€ kupon) ...
    ale ked dostanes zlavu napr. 3€ na konkretny tovar z objednavky (dostanes kod na zlavu), a ten tovar vratis, tak samozrejme ti vratia peniaze vo vyske ktory si realne zaplatil za polozku, t.j. po odpocitani zlavy ...
    26.03.2021 - 12:15:07
    00
    lto Odpoveď na zľavu aj s vysvetlením máš na emaily, verím, že budeš spokojný.
    26.03.2021 - 14:08:02
    00
    Michales napísal:
    lto Odpoveď na zľavu aj s vysvetlením máš na emaily, verím, že budeš spokojný.

    Aaa, ano .. sice som to v mailoch hladal, ci tam nieco nie je, ale zle som hladal asi. Uz viem. Ale to znamena, ze tych 3e ste mi zobrali zle, lebo to zlava nebola :D /aale bojovat s fakturacnym a uctovnych softom asi nebude lahke :D/ .. asi to chce dopracovat to spajanie objednavok. Ja som to povodne nechcel spojit v ramci faktury, ale v ramci balika, ale to nevadi .
    26.03.2021 - 14:11:19
    00

    Výber z produktov

    Prejsť do shopu (Komponenty)
    keyboard_arrow_up