Zaujima ma ake mal kto skusenosti pri reklamaciach so zlomenym, pripadne prasknutym ramom. Nakolko tieto info sa tazko hladaju chcel by som vediet ako pristupuju k reklamaciam jednotlivi vyrobcovia. (Haibike, Cube, CTM, Ghost, Trek, Specialized...)
Ehm tak ja zacnem: Zlomeny TREK Fuel 90, jazdene ako XC (agresivnejsie). Reklamacia vybavena velmi ustretovo vyrobcom. Vymenena zadna stavba bez natahovaciek...
posledný komentár: 17. 5. 2013 o 21:28
sker : Ridge, 2018, L
Proste CTM vyriešil môj zlomený rám, nepostavil sa k tomu chrbtom v tejto dobe, kde ledva niečo zoženiete na bike. Klobúk dole.
A papierovo/formalne to mas ako poriesene? Spomina sa take nieco v zakonoch? Preco by na kupu nahradneho dielu nemal platit obciansky zakonnik (= 2rocna zaruka)...
Skaces, jazdis agresivne ?
Len pre info, keď som ohľadom nosnosti písal do CTM, tak mi napísali, že max. nosnosť bajku je 110kg (jazdec + výbava). Bicykel samotný sa neráta do toho.
Ten kto navrhoval ten bike tak aj podla iných vyrobcov vedel že sa to bude tam lamat no ak sa zlomí len pár bikov tak stále sa to pre firmu oplatí vyrábat. Ak sa zlomí po záruke oto lepšie čas na nový bike:)
Nosnost a dlhodobé zatazenie pri 110kg su zase iné pojmy. ak je materiál namáhaný časom sa proste zlomí.
Osobne by som to nerobil. Vypln predlzenu zaruku a jazdi. To pukanie nech skusia v servise pozriet a poriesit (napr. vymenit tlmic , ked nie su uplne neochotni mantaci, poradia si).
A najma Skaut ma tlmic horizontalne, takze problemy velkych bikerov s extremnym namahanim sedlovej trubky v jednom bode by principialne nemal mat. IMHO pri takomto prevedeni sa sily viac rozlozia v celom rame a z pohladu uzivatela je urcite lepsie, ked sa ram rozpadne cely naraz po 10 rokoch, ako ked po 2 praskne len v jednom najviac namahanom mieste
Pri praskani sedlovych trubiek pri velkych jazdcoch je CTM len jednym z mnohych, netreba ich preto hned zadupavat pod ciernu zem. A tiez mysliet na to pri kupe biku.
Ten kto navrhoval ten bike tak aj podla iných vyrobcov vedel že sa to bude tam lamat no ak sa zlomí len pár bikov tak stále sa to pre firmu oplatí vyrábat. Ak sa zlomí po záruke oto lepšie čas na nový bike:)
Nosnost a dlhodobé zatazenie pri 110kg su zase iné pojmy. ak je materiál namáhaný časom sa proste zlomí.
Ty by si si kupil znova bike od znacky kde ti prdne ram chvilu po skonceni zaruky? Ja nie. Toto asi nie je dobry biznis plan.
Noo kamos vystriedal zo 8 Giantov s toho 4 praskol... Aj na tom súčasnom nedávno reklamoval zadnú atavbu ale ostáva pri nich lebo mu sedia prejavom... A hej poskúšal pomedzi to všeličo no aj tak sa znova vrátil ku Giantu. Takže áno sú takí čo ich ani prasknutý rám neodradí ísť znova do tej značky