Trochu domácej pečeňovéj pašteky

Prílohy:

20210507_190339.jpg
20210507_190339.jpg 1.82 MiB thumb_up0thumb_down

07.05.2021 - 19:05:23
05
Chlpatá mangalica ❤️

Prílohy:

IMG_20210503_214523.jpg
IMG_20210503_214523.jpg 333.9 KiB thumb_up0thumb_down

07.05.2021 - 22:14:15
01
Neviem sa rozhodnúť. Sirup, alebo med? :?:

Prílohy:

1620480007696-01.jpeg
1620480007696-01.jpeg 966.15 KiB thumb_up0thumb_down

08.05.2021 - 15:23:57
00
Polievku
08.05.2021 - 15:28:13
00
skor sirup, lebo ten med je len ako ten Medko co predava Tesco. Mas tam strasne moc cukru a nejake percento vyluhu z tej pupavy. a kedze sa to vari tak vsetko dobre z tej pupavy je prec. sirup je na tom obdobne, ale ten si potom clovek riedi z vodou, alebo mozes pouzit do letnehych studenych napojov.
08.05.2021 - 15:43:11
10
dnes som si na vyjazd zobral tieto jerky na fotke uplne vpravo - Windsor wild boar Hot, a musim povedat ze su to absolutne najlepsie jerky ake som kedy mal, a to som uz vyskusal snad vsetky znacky a vsetky druhy. Vynikajuce palive masko, este som si nechal aj na zajtra :P


09.05.2021 - 00:25:41
00
Môžte mi vyjasniť pár gurmánskych dobrôt? Sušené mäso ešte ako tak chápem. Ale aj tak nevidím dôvod v dobe mrazenia konzervovať inak, jedine ak "pripravovať sa na horšie časy". Čo je to chlpaté mäso? A bolo tu aj plesnivé?
09.05.2021 - 06:58:57
00
Sušené mäso je vhodné na jedenie, mrazené musíš uvariť. Nejde o skladovanie ale o spôsob úpravy na konzumáciu. A plesnivý syr je ok? :) https://www.vnajlepsichrokoch.sk/2019/06/28/gurmanske-vabenie-plesni/
09.05.2021 - 08:36:17
00
El Experiment.
Moja prva palacinka, s cucoriedkovo medovym tvarohom.

Prílohy:

IMG_20210509_084137.jpg
IMG_20210509_084137.jpg 623.48 KiB thumb_up0thumb_down

09.05.2021 - 08:45:05
03
fixska napísal:
Sušené mäso je vhodné na jedenie, mrazené musíš uvariť. Nejde o skladovanie ale o spôsob úpravy na konzumáciu. A plesnivý syr je ok? :) https://www.vnajlepsichrokoch.sk/2019/06/28/gurmanske-vabenie-plesni/

Sušené mäso, no nvm... Svalovec? Aj ten uschne?
Plesnivé syry fakt nemusím, len brie mi veľmi chutí... A doteraz som mal za to, že biely povlak na klobáskách je soľ... Plesnivé ovocie, to už fakt neee
10.05.2021 - 16:24:13
00
Skus si precitat aky je rozdiel medzi plesnivym ovocim a uslachtilou plesnou 😉
Hriby tiez urcite papas a to patri tiez medzi huby a plesne 😁
10.05.2021 - 16:35:25
00
si to celkom doplietol vsetko dokopy..
susene maso: co by si chcel robit na vyjazde s mrazenym? Jest ho po rozmrznuti surove? Susenie masa je snad najstarsi sposob konzervacie, kadejake prosciutta su tiez susene maso. Svalovca by som sa nebal, maso sa kontroluje pred spracovanim.
Tie plesne pri salamach a syroch su uslachtile, cielene vybrate, nie ze to hodili niekam na dvor do kuta aby to splesnivelo. To znamena, ze ich vytrusy neobsahuju ziadne toxiny ako vytrusy inych plesni.
A plesen na ovoci je prave taka, skodliva...to fakt nie, tu nik ako jedlu nikde nespomina.
10.05.2021 - 16:36:38
00
Nvm. Bravčové (teda aj diviak) by som konzumoval každopádne len po dostatočnej tepelnej úprave, keby aj každú bunku toho mäsa prehliadalo 10 veterinárov. Zbytok, ok, beriem. Tak ma napadlo, rysuje sa mi trochu jahňaciny, nejaké dobré recepty máte? Možno aj sušiť, ale tak, aby sa to potom nehodilo psovi
10.05.2021 - 16:55:34
00
pečena janjetina - mňam...
10.05.2021 - 19:20:12
00
Hen, čo som objavil... Asi od novembra, decembra to bude

Prílohy:

16206676456201872843496213273972.jpg
16206676456201872843496213273972.jpg 474.14 KiB thumb_up0thumb_down

10.05.2021 - 19:27:16
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up