len dvaja ľudia mali právo sa oboznamovať so skutočnosťami ktoré súvisia s očtk.Ostatní tam nemali čo robiť.Fico môže od radosti skákať po strop.takto to dopadne keď sa lúza dostane k moci a k silovým zložkám.Paródia tento štát.Tu nikdy žiadna spravodlivosť nebude,len tupá pomsta ako za bolševika.
Najväčšia chyba je,že birmovaného ešte nezatkla NAKA spolu z Kovošroťákom,a ešte väčšia chyba je,že naše súdy sú ako slimáci,už mali dávno mali byť v behu megaprocesy z nominantami Smeru a spol. sakra,prečo to tak dlho trvá ?
Je až neuveritelné,že napr. Kovošroťák Kali je právny zástupca obvinených,tým pádom môže nazerať do spisov,takže všetky výpovede má ako na dlani.
Takisto je neuveritelné,že D.Trnka je stále prokurátor,má len pozastavenú činnosť-akože to dokedy ešte si budú z ludí robiť srandu ?
Prakticky denne sú zatýkaný ďalší a ďalší korupčníci,napr. aj včera ich bolo vzatých do väzby rovno sedem: https://www.aktuality.sk/clanok/893138/sud-rozhoduje-o-vazbe-pre-sefku-slovenskeho-pozemkoveho-fondu/
A stále nič,Fico má kopec času aby kydal špinu na všetkých,čo z tou žumpou niečo robia-jasné,on je chudák,obeť Soroša
Situácia je velmi vážna,nasvedčuje tomu to,že na "utajenom" stretnutí v budove SIS prakticky celé vedenie štátu,mafia to len tak nevzdá,tu už ide o všetko,hrá sa all-in
lapaloma ak by som bol ja prezident tak psychopat matovič by hulákal max. z poslaneckej lavice.Dano dnes má fico+pele v prieskume majú už 69 kresiel.Kolko si myslíš,že bude trvať kým budú mať 76?
spravodlivosť a pomsta sú dve rozdielne veci a to čo tu píšeš o nejakých megaprocesoch sú úplné bludy.Si uvedom,že toto sa im všetko vráti ako bumerang.je evidentné,že sa im nedarí tak ako si mysleli.SIS treba rozpustiť je org.ktorá tu rozohráva nebezpečné hry.
Megaprocesy za tú 12 ročnú Smerácku rozkrádačku sú úplne na mieste,a nie je to len o peniazoch,ale o kompletnom ovládnutí štruktúr štátu mafiou-bohužial k aktuálnym preferenciám im pomáha najviac práve psychopat Matovič-toho ak neodstavia,dopadne to pre nás všetkých zle.
Návrat Smerohlasu do vedenia štátu by bol konečná ...
Ja dúfam,že v ďalších volbách sa nájde dosť príčetných voličov,čo to nedovolia-a samozrejme aj OLANO nech si vychutná kvôli Matovičovy riadny prepad,dúfam že padnú aspoň na takých 5,9% nech si uvedomia,ako to posrali
Bohužial triki máš pravdu,tu na našom krásnom Slovensku sa stále snažíme namiesto lepšej vlády voliť len menšie zlo-ale to, ako to posral Matovič sám sebe,to sa len tak nevidí.
Fico cíti šancu,prší,tak som pozeral chvílu jeho najnovšiu tlačovku na TA3,celé som to nedal,taký silný žalúdok nemám,ale je vidno,že mu už tiež dobre v tej makovici preskakuje,to čo tam nadrístal,to je na dr.Chocholouška ...
ja to skôr vidím tak ,že fico prestal chlastať a je zase vo forme.Teplý Peťko si myslí ,že sa stačí voziť na trakase nagelovať vlásky a ľudia ho budú automaticky voliť.Len,aby sa chlapec neprerátal.
Neviem,čo všetko Fico na tej tlačovke natáral,ale už je tu aj celkom ostrá reakcia premiéra:
Premiér Eduard Heger vyzval Smer a Hlas, aby prestali zastrašovať policajtov, prokurátorov a sudcov. „Strany Smer a Hlas ako politické krídla organizovaného zločinu na Slovensku vytvárajú sústavný nátlak na orgány činné v trestnom konaní,“ uviedol v stanovisku.
Fico tancuje na tenkom ľade,usiluje sa stále o rozvrat vlády,nech vyšetrovanie nepostupuje ešte vyššie-vlastne už je dosť blízko neho-som zvedavý,kedy mu zavrú tú jeho drzú papuľu.
Po dnešku by sa mali všetky civilizované aerolinky vyhýbať bieloruskému vzdušnému priestoru, ako protiopatrenie by mali byť v Bielorusku registrované lietadlá vykázané z celého západného sveta, v lepšom prípade by mali aj všetky zabaviť dovtedy, kým bieloruský režim nevydá VŠETKÝCH pasažierov zo stíhačmi uneseného letu Ryanair. Ďalšie veľmi tvrdé sankcie by mali nasledovať, vrátane zrušenia diplomatických vzťahov s touto zločinnou diktatúrou. Úplný sanitárny kordón...
Svojho času sme sa o ňom bavili. Odo dnes si obohatil svoju kariéru aj o obvinenie zo zneužívania maloletej osoby. Prevádzkuje pionierske tábory. Chacha, teda vlastne Herákland.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je až neuveritelné,že napr. Kovošroťák Kali je právny zástupca obvinených,tým pádom môže nazerať do spisov,takže všetky výpovede má ako na dlani.
Takisto je neuveritelné,že D.Trnka je stále prokurátor,má len pozastavenú činnosť-akože to dokedy ešte si budú z ludí robiť srandu ?
Prakticky denne sú zatýkaný ďalší a ďalší korupčníci,napr. aj včera ich bolo vzatých do väzby rovno sedem:
https://www.aktuality.sk/clanok/893138/sud-rozhoduje-o-vazbe-pre-sefku-slovenskeho-pozemkoveho-fondu/
A stále nič,Fico má kopec času aby kydal špinu na všetkých,čo z tou žumpou niečo robia-jasné,on je chudák,obeť Soroša
Situácia je velmi vážna,nasvedčuje tomu to,že na "utajenom" stretnutí v budove SIS prakticky celé vedenie štátu,mafia to len tak nevzdá,tu už ide o všetko,hrá sa all-in
https://www.facebook.com/monika.todova/videos/10220132349842901
spravodlivosť a pomsta sú dve rozdielne veci a to čo tu píšeš o nejakých megaprocesoch sú úplné bludy.Si uvedom,že toto sa im všetko vráti ako bumerang.je evidentné,že sa im nedarí tak ako si mysleli.SIS treba rozpustiť je org.ktorá tu rozohráva nebezpečné hry.
Návrat Smerohlasu do vedenia štátu by bol konečná ...
Ja dúfam,že v ďalších volbách sa nájde dosť príčetných voličov,čo to nedovolia-a samozrejme aj OLANO nech si vychutná kvôli Matovičovy riadny prepad,dúfam že padnú aspoň na takých 5,9% nech si uvedomia,ako to posrali
Fico cíti šancu,prší,tak som pozeral chvílu jeho najnovšiu tlačovku na TA3,celé som to nedal,taký silný žalúdok nemám,ale je vidno,že mu už tiež dobre v tej makovici preskakuje,to čo tam nadrístal,to je na dr.Chocholouška ...
Premiér Eduard Heger vyzval Smer a Hlas, aby prestali zastrašovať policajtov, prokurátorov a sudcov. „Strany Smer a Hlas ako politické krídla organizovaného zločinu na Slovensku vytvárajú sústavný nátlak na orgány činné v trestnom konaní,“ uviedol v stanovisku.
Fico tancuje na tenkom ľade,usiluje sa stále o rozvrat vlády,nech vyšetrovanie nepostupuje ešte vyššie-vlastne už je dosť blízko neho-som zvedavý,kedy mu zavrú tú jeho drzú papuľu.
Svojho času sme sa o ňom bavili. Odo dnes si obohatil svoju kariéru aj o obvinenie zo zneužívania maloletej osoby. Prevádzkuje pionierske tábory. Chacha, teda vlastne Herákland.