JoKo napísal:
Tagliatelle con funghi v krčme na jazere Predil. Toto za 9 Eur má stačiť cyklistovi, ktorý má za sebou 55 km a ďalších 55 km pred sebou. Na druhej strane sa rezance v bruchu zamotali a fest sedeli. Taká pizza by v stúpaní na passo Predil určite chcela vystúpiť...


Keď si predstavím že som 210km dal na 2 varené zemiaky,2 pagáčiky a 3 tyčinky typu flapjack.
22.06.2021 - 17:28:11
00
to si musel byt dobre z toho prezraty :lol:
22.06.2021 - 17:32:51
00
Martis napísal:
Keď si predstavím že som 210km dal na 2 varené zemiaky,2 pagáčiky a 3 tyčinky typu flapjack.

Ked budes mat 67 rokov a 85 kil, tak budes mat ine priority. Aj stravovacie...
22.06.2021 - 21:18:18
02
Kalor napísal:
vyzivu a zdravie, treba podporit hlavne v tychto horucavach.
davaj recepty na tieto horka.


a co taky Tarator... podavam z chladnicky alebo s kockami ladu
https://recepty.aktuality.sk/recept/8073/letna-polievka-tarator/

...a dobry Sauvignon blanc k tomu

Prílohy:

Z0su-Ru6SQjNUNu5cWta0Q_Bulharsk-polievka-tarator.jpg
Z0su-Ru6SQjNUNu5cWta0Q_Bulharsk-polievka-tarator.jpg 128.83 KiB thumb_up0thumb_down

22.06.2021 - 22:40:30
02
JoKo napísal:
Ked budes mat 67 rokov a 85 kil, tak budes mat ine priority. Aj stravovacie...


Ono zas to nebolo dobrovoľne. Plán bol hamburger v Piešťanoch. No keď som tam prišiel tak nevarili a ponúkli mi pagáčiky ? tak som dal 2 a dve pivá a išiel ďalej. Vtedy som bol ľahší a nejako som nemal potrebu pri biku dávať do seba moc jedla. Isto som zjedol ten deň aj nejaké magnézium a želé cukríky.
23.06.2021 - 05:54:28
00
Dudo napísal:
a co taky Tarator... podavam z chladnicky alebo s kockami ladu
https://recepty.aktuality.sk/recept/8073/letna-polievka-tarator/

...a dobry Sauvignon blanc k tomu

tarator, vyzera byt jeden z najprisnejsich v hre :y:
ostali mi pistacie, skusim s nimi plus muskatovy oriesok...
23.06.2021 - 09:40:13
00
Chlodnik

Prílohy:

IMG_20210625_142143.jpg
IMG_20210625_142143.jpg 842.65 KiB thumb_up0thumb_down

25.06.2021 - 14:23:47
04
to si si mal cez Giro navarit ;)
25.06.2021 - 14:41:13
02
Slovensky zemiakovy salat, stuka severna...

Prílohy:

IMG_20210704_141004.jpg
IMG_20210704_141004.jpg 859.6 KiB thumb_up1thumb_down

04.07.2021 - 14:12:11
04
Tlacenkovy salat so zalievkou z calamady...

Prílohy:

IMG_20210707_125316.jpg
IMG_20210707_125316.jpg 952.8 KiB thumb_up0thumb_down

07.07.2021 - 12:55:11
01
Odkedy sa Gambrinusu desine hovorí čalmáda :D
07.07.2021 - 16:32:54
04
Konečne sa mi podaril stejk, ktorý bol mäkký. Od posrupu a časov sa odrazím aj nabudúce a nechám ho pri rovnakej hrúbke trošku menej v rúre.

Prílohy:

20210707_190805.jpg
20210707_190805.jpg 733.45 KiB thumb_up0thumb_down

08.07.2021 - 10:35:05
04
fixska napísal:
Odkedy sa Gambrinusu desine hovorí čalmáda :D

odkedy som sa prepeu urpínu 8)
08.07.2021 - 11:56:11
00
Fixka, nie som stejk odbornik ale raz mi dakto hovoril, ze po upeceni zabalit do alobalu a nechat to tam, len neviem presne kolko idealna, tak dojst
08.07.2021 - 12:06:23
00
O to je koli tomu aby si to maso trochu"oddychlo" a uvolnili sa svalove vlakna ktore su tou teplotou stiahnute. Keby si to rozkrojil hned po peceni tak vsetka stava ide do prec a maso ostane suche.
08.07.2021 - 12:08:40
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika)
keyboard_arrow_up