Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
My sme v Torbole. Ten defekt pekne naserie, ešte si neuvazoval nad bezdušákmi? Cykloobchodov a servisov je tu po milú Jarmilu. Daj prípadne rozmer a môžem sa ti zajtra spýtať či tu náhodou nemajú.
25km... to ťa museli aj nohy bolieť...
To je asi taká istá ako má moja malá na thule vozíku tam sú tiež 20" s autoventilom. Ak zoženiem kúpim a dám vedieť.
Nezhanaj. Podarilo sa mi zalepiť a zajtra idem kúpiť iné pneu (20x1.75) na bežne dostupné duše. Užívaj si dovču. Ale dík...
Problém bol v tom, že bola v duši trhlina a vedľa toho ešte dierka ale tak ďaleko, že to jedna záplata nezakryla a druhá musí byť polovica na nej. No a vonku mi to nechcelo držať. Teraz to už je.
A aj tak som trochu ďalej... Fara Gera... Cca Bergamo
Problém bol v tom, že bola v duši trhlina a vedľa toho ešte dierka ale tak ďaleko, že to jedna záplata nezakryla a druhá musí byť polovica na nej. No a vonku mi to nechcelo držať. Teraz to už je
Ok. Aj tak pojdem pokukať tú 20ku dušu, keďže nemám ani ja náhradnú na prívesný vozík, tak aspoň dík že si mi to pripomenul
Skontroluj si dostupnosť na decathlon.it a vo Verone máš najbližšie, tam aj na bajku dôjdeš
Tríbečský hrebeň v okolí Javoráku.
Trip Dist: 45,44 km
Ride Time: 3:10:14
Avg Speed: 14,89 km/h
Max Speed: 68,88 km/h
Altitude Up: 1 004 m
Temperature: +29°C
...aj nejaké hríby som našiel
https://www.mtbiker.sk/forum/post1755042.html#p1755042