Kaktus bike Stupava Trophy MTB & RUN

28.08.2021 - 29.08.2021
MTB maratón
Stupava (Slovensko)

Propozície, Pozvánka, Reportáže, Výsledky, Foto
oni asi pozbierali co uz nikto nechcel po predajniach a to dali do balikov asi....takisto aj v startovacom, 1x magnezuim, 1 x red bull, cislo s paskami a info casopis Bratislava visit, pekny ale v nemcine....nemam slov, za 40 € startovneho
09.09.2021 - 11:47:47
04
Staniol napísal:
Nedá mi to a pochválim sa obsahom igelitky za tretie miesto v kombinácii. Cyklistické rukavice, veľkosť 5 (XS). Pre istotu deravé, asi aby lepšie vetrali. A pár ponožiek v národných farbách. Ukrajinských. Obidve ľavé, veľkosť 10. Rozdal som to, ale radšej nechcem vedieť aké prilby dostali tí lepší.

Neviem ako to je v tomto prípade.
Ja keď som robil mtb maratón, tak igelitky pre víťazov mi dával sponzor. Ja (riaditeľ pretekov) som nevedel čo je v nich.
09.09.2021 - 12:52:31
00
Vysoké štartovné to máte novú uhlíkovú daň.
09.09.2021 - 13:21:32
00
No akoze tiez nechapem, preco bolo startovne dvojnasobne oproti https://bratislavskymtbmaraton.biker.sk/
Ze v com bude ta pridana hodnota. Jedine co bolo fakt super boli umyvarky a potom mozno super ochotni ludia na obcerstvovackach.
09.09.2021 - 13:42:16
01
Pokiaľ moja maratónová pamäť siaha (cca. do roku 2008 :) ) tak v Stupave bývalo vždy o niečo vyššie štartovné než na ostatných podujatiach. Na druhej strane, mávali tam aj výrazne viac sprievodného programu, stánkov a podobných vecí, čo sa im neraz aj vyčítalo - že venujú viac energie na sprievodné podujatia než na samotné preteky... Každopádne ale, v najlepších rokoch mávali +- 1 000 učastníkov a aj ceny pre víťazov či v tombole boli výrazne lepšie než inde. Aj vďaka tomu "cirkusu okolo" tam dotiahli viac účastníkov aj sponzorov, tak sa mohli vytiahnuť aj s cenami, aj keď, trúfam si povedať, že väčšine víťazov je obsah toho balíčka dosť ukradnutý.

V týchto covid rokoch však podľa všetkého sponzori uskakujú, účasť je takisto vo všeobecnosti nižšia, a teda ak sa chce maratón organizovať, treba to žiaľ vykryť zvýšením štartovného. Zorganizovať taký maratón totiž nie je ani z finančného hľadiska až taká brnkačka, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať :/

Čo sa tých štartovných balíčkov týka, tam si tiež nepamätám, že by sa bežne dávalo niečo viac, než nejaký gél, možno tyčinka a hromada letákov, ktoré väčšinou aj tak skončia rovno v modrom kontajneri... Sem - tam niekto dal napr. cyklistickú fľašu, ale to bola skôr výnimka než pravidlo. Ja to beriem tak, že za štartovné si kupujem predovšetkým zážitok. "Materiál" v igelitke je vedľajší - ak tam niečo nájdem, fajn, poteším sa, no ak nie, takisto sa nič nedeje. Dokonca aj na Salzkammergut Trophy, čo je akcia s rádovo vyšším rozpočtom než najväčšie podniky u nás, bolo tento rok v štartovnom balíčku viac - menej nič.
09.09.2021 - 15:58:52
04
Staniol napísal:
Nedá mi to a pochválim sa obsahom igelitky za tretie miesto v kombinácii. Cyklistické rukavice, veľkosť 5 (XS). Pre istotu deravé, asi aby lepšie vetrali. A pár ponožiek v národných farbách. Ukrajinských. Obidve ľavé, veľkosť 10. Rozdal som to, ale radšej nechcem vedieť aké prilby dostali tí lepší.

tvoja skusenost ma mrzi...

no tato nahravka na smec sa neodmieta: :lol:
- ak mali rukavice 5 dier - to su bezprstove
- sponzorom ponoziek bol sam Metelka
09.09.2021 - 22:09:32
00
keyboard_arrow_up