milos21 napísal:
Ja keď som videl ten zverejnený prieskum, tak nechápačka. Treba urobiť aj prieskum u zdravotníkov či sú za povinné očkovanie ostatnej populácie :tmi:

Postoj k prieskumu, primara z Nitry, MUDR.Kulkovsky
https://www.facebook.com/kulkovskymilan/posts/270515631741655
04.10.2021 - 09:51:03
01
https://twitter.com/prof_freedom/status/1444888842994176000
04.10.2021 - 10:00:16
00
foobar napísal:
nj, ale si onkologicky pacient v dochodkovom veku ktory ordinuje v romskej osade?
Myslim ze dotycna ma plne pravo nastavit si take podmienky ako chce, a komu sa nepaci, nech sa paci sadnut do auta a odviest sa 20 kilometrov dalej k inemu doktorovi. Onedlho to aj tak budu musiet robit vsetci, kedze ziadny novy lekar tam nepride.


Cize ked tvoje dieta zomrie pre takyto pristup zdravotnika, tak s tym budes uplne v pohode, ano?
04.10.2021 - 11:10:02
00
Niečo vám tu napíšem. Niektorým to je jasné už dávno a niektorí sa akosi nedokážu zamyslieť trošilinku v širšejších súvislostiach odkedy majú v hlave len, že očkovať nie.
Môj otec je po operácii chrbtice. Primár povedal keď ho hospitalizovali a spravili vyšetrenia že operovať hneď. To hneď trvalo ešte ďalších 6 dní keď mu našli termín. Operovali ho v noci počas nočnej služby, úplne mimo opreračného programu, cez deň nebolo proste kedy a kde. Personál už trošilinku frflal ale zoperovali.
Keby ho poslali domov nech čaká na termín tak by už asi zostal na vozíku. Som strašne rád, že ten primár bez akýchkoľvek vazieb na neho pomohol tatkovi.
Keď teraz odchádzal domov z nemocnice /BA/ tak sa akurát pritvrdzovali opatrenia v nemocnici. Kopec ľudí aj bez pandemickej doby čaká príliš dlho na svoju operáciu. Za posledný rok a pol sa situácia ešte zhoršila. A aj preto ľudia trpia a budú dlhšie trpieť lebo musia čakať tak trošku dlhšie aj kvôli tomu, že pliaga sa tu s nami naťahuje trošku dlhšie a zbytočne kvôli našej hlúpej sebeckosti.
Tak sa teda nedajte opichať a možno zomriete len na praskunutý slepák v padesátke.
A prosím vás nezačnite mi písať o stave naších nemocníc, Za to si aj tak koniec koncov môžeme sami.
04.10.2021 - 11:15:06
825
Dezolát a alkoholik Baranek...https://youtu.be/mJdqSVa_vq0. Debilita v priamom prenose...
04.10.2021 - 12:03:50
02
Uz to tu bolo desi.Ja osobne by som ho kopal do prdele az po vychod takehoto zmrda.A jemu tam este v komentoch dakuju a zelaju si viac takychto :facepalm:
Nuz komu neni rady,tomu neni poldeci...
04.10.2021 - 12:14:06
00
aha to bude to co sa tak kolegovi pacilo a mne teda vobec. ten uboziak len niekomu doebal den - niekomu kto za to nemoze - a ak si potvrdenie nevypyta moze ho vidiet buzerator a ulozit pokutu.
a ked sme pri tom - to sa moze niekto takto natacat a potom zverejnovat? ja som v tom ze ani nie
04.10.2021 - 12:29:35
00
Turbi No práveže problem sice nie je výsostne v nemocniach ako takých, ale v celom systeme verejného zdravotneho poistenia a financovania zdravotníckych zariadení. Už niekto dal članky o tom, že z 1€ vybraneho na verejne zdravotne poistenie v skutočnosti efektívne skončí asi 35 centov.
Lebo sa spytam, čo sa bude diať, ak sa zistí, že je málo peňazí, že odchádzaju lekári, teda dobrí, tí nanič * (vid nižšie) tu zostanú a odchádzaju sestry, samozrejme tie dobré. Zvýšia sa nám odvody na ZP? A prečo? Pozrite si vyplatný lístok. Ja a môj zamestnávatel k mojej „celej“ mzde za 10 rokov odvedú niekolko desiatok tisíc €. A je to viac ako mám na súkromnom účte v 2.piliery starobného dôchodkoveho sporenia od začiarku jeho vzniku od 1/2005.... Je to akože normálne?
Niekde som videl článok, že tento socialisticky system zdravotného poistenia vyhovuje oligarchii, hlavne politickej. Napokon každy mal možnosť čítať čo sa dialo okolo hospitalizácii predsedu parlamentu na jesen 2020. A naopak, bežný človek=hotová opica. A to v hlavnom meste je situácia ako tak dobrá. *Mladých máme v Piešťanoch, teda v lokalite PN. Zaťa pred 3 tyždňami odviezli do nemocnici v PN s bolesťami brucha. 2 dni bez riadneho vyšetrenia a bez jedla. Novy službukonajúci lekar/ka iba otvorila jeho izbu od chodby a vraví „no vidím, že ste v poriadku“. Hospitalizovany bol v stredu a v piatok rano mu vravia, že ho pustia domov a potom, že nie. No chaos. Dcéra vola manželke, s plačom. To už nevydržala moja manželka, zdravotna sestra tu v BA. Vola do PN a pyta si lekara. Povedala, že sa zaujíma o zdravotný stav svojho zaťa a že vola z nemocnici sv.Michala BA. V telefone prvy šok. Pyta sa ho, či bol pán XX na CT. Samozrejme nebol, takže po 2 dňoch nebol na vyšetreniach a nech pacient asi zdochne. To už lekar nevydržal, povedal mojej polovičke, že sa nou nemá o čom baviť a zavesil. O 5 minút posiela zať spravu manželke (našej dcére), že ho berú na CT. Do riti, to akože kde žijeme?
Ja, pred rokom som dostal covid, 11.oktobra hospitalizácia podvečer, len zavedenie kanyly a nejake tbl. Na horúčku (mal som 39). Prve venozne antibiotika v pondelok 12.10. po odbere krvi rano o 5:30 a 9:30 RTG hrudníka na izbe.
V stredu pride taka velmi neprijemna sestrička a zaviedla mi do kanyly infuziu s ATB, netieklo to. Krava to nepreplachla (to som zistil až neskôr). Dala kanylu do pravej ruky, zaviedla ATB, netieklo to. Privolal som ju zvončekom. Ona, že to čo máte so žilami? Ja na to a skade to ja mam vediet. Odišla s tym, že teraz má veľa práce. Už neprišla, volal som s manželkou, čudovala sa. Lebo kedysi robila pri lôžku a toto sa teda nedialo. Potom sa to opakovalo s tou istou sestrou v sobotu, v ten deň vôbec neprišla. Takže telefon domov. Z domu kontakt na službu konajucu lekarku. Polovička jej povedala čo a ako, a že či nemam už dostavat ATB? Jasne, že mám. A zo mňa urobili debila, že vraj si nepamätám. Potom prišla ta jedovita sestra, už bolo šero, možno 18 hod, na stol položila papierik a tušku s poznamkou, že si to mám zapisovať.
V nedelu bola taka príjemná sestrička s nejakym medikom a ukazovala mu, ako sa davaju ATB, kedže ho inštruovala, celkom zretelne som počul, ako mu vraví, že sa kanyla preplachuje. Ramon1, ak to číta, asi potvrdí, že to tak je.
Ja som prvy krat ležal v nemocnici. V mojom članku nenapadne píšem, že mi vadí absencia informácií. Prečo nedostane pacient info, čo mu je? Resp. čo je zistené, diagnostikované a čo aká liečba je stanovená?
Plus na nástenku dať rozpis liekov, čo ma dostať a čo dostal v ten deň.
Ale vážení, taký politicky oligarcha má inú starostlivosť, však? Aj dva (či dve čaje?) čaje pre návštevu. Z našich spoločných peňazí pre jeho nadštadardnú starostlivosť.
04.10.2021 - 12:29:47
00
Takych ludi by som kopal do riti aj ja. Naco tam vobec lezie a hada sa s SBSkarom alebo zamestnancami? Aky to ma zmysel? Ti ludia su v praci a len dodrzuju to co maju nariadene od zamestnavatela.
04.10.2021 - 12:47:59
03
sranda ako lajky a komentare od anonymnych dezolatov a trollich fariem dokazu aj inteligentnych ludi ovplyvnit natolko, ze su ochotni zo seba verejne robit kktov a este sa tym chvalia
04.10.2021 - 13:08:02
00
jop typek len frfle a ohana sa kadejakymi zakonmi - ano mozno na to ma pravo ale to je tak cele. ze by to bolo nafigu to uz neriesi
ninvne predpokalda ze keby ty neboli ziadne obmedzenia a lockdowny ze by sme si tu zili v pohodicke ako predtym... co je uplny blud
kopec firiem by malo dva krat do roka zamestnancov na par tyzdnovej marodke. nemocnice by boli preplnene. zakladne osetrenia by sa proste nerobili. personal by radsej siel robit nieco ine nez tam saskovat den noc v skafandroch. atd atd
04.10.2021 - 13:29:33
00
Gusto0 napísal:
aha to bude to co sa tak kolegovi pacilo a mne teda vobec. ten uboziak len niekomu doebal den - niekomu kto za to nemoze - a ak si potvrdenie nevypyta moze ho vidiet buzerator a ulozit pokutu.
a ked sme pri tom - to sa moze niekto takto natacat a potom zverejnovat? ja som v tom ze ani nie


Su na verejnom priestranstve, tzn. natocit si moze co chce, avsak zverejnovat co chce uz nemoze. Pracovnici SBS nie su verejni cinitelia, tzn. pre ich natacanie platia rovnake pravidla ako pre ine fyzicke osoby.
04.10.2021 - 13:31:16
00
Dat to do ruk dobremu pravnikovi a dlho by chodil len v trenkach.
04.10.2021 - 13:47:12
00
jerry74 napísal:
Dezolát a alkoholik Baranek...https://youtu.be/mJdqSVa_vq0. Debilita v priamom prenose...


Toto je môj postoj, voči konzumnej spoločnosti.
Ja nebudem ovcou, tuná všetká sranda končí.

Rozbalím čokoládu, zežerem obal a čokoládu zahodím, chápeš?
Natiahnem si na ruky korčule a pôjdem sa korčuľovať na jazero!
V lete! A vieš čo ešte?

Dám si zimnú bundu a pôjdem do solárka, si nemyslite!
Kúpim si letenku a pôjdem autobusom!
Keď ma naserete nepôjdem nikde, just, just a just a just a just!

thumb_up0thumb_down
04.10.2021 - 15:54:16
14
a este by som mu pustil "Ale na čo je to dobré? no načo je to dobré?" a poslal ho najesť sa niekde inde, hodinu tam vykrikovat hluposti, ale dost mu narastlo ego ked sa tam pripojili dalsi, a ta skriekajuca teta
04.10.2021 - 15:58:54
01
keyboard_arrow_up