Dano5 napísal:
Som zvedavý,ako to dnes dopadne v Rimavskej sobote:
Fico zvoláva tisícky ľudí na protest v červenom okrese. Podľa hygienikov nejde o hromadné podujatie-Na proteste Smeru v Rimavskej Sobote sa bez problémov môže stretnúť niekoľko tisíc nezaočkovaných ľudí bez rúšok. Demonštrácie podporujú aj Republika a SNS, Peter Pellegrini ich spochybňuje.
Ak by ktokoľvek chcel tento týždeň v Rimavskej Sobote zorganizovať napríklad koncert pre aspoň 300 ľudí, narazil by na covid automat.

Dnes sa ukáže,či sa bude polícia len nečinne prizerať na vagabundov,ktorý úplne ignorujú aktuálne opatrenia,alebo z tým niečo urobí-Hamran ohlásil opatrenia:
Dočasný policajný prezident avizuje, že protestujúci už nemôžu očakávať taký prístup polície ako za predchádzajúceho vedenia, keď polícia často nezasiahla proti porušeniam opatrení – napríklad zhromažďovaniu sa počas lockdownu bez rúšok.
„Policajný zbor bude tvrdo vystupovať proti ľuďom, ktorí uplatňujú princíp bezbrehej demokracie – mám svoje práva a na povinnosti kašlem,“ povedal Štefan Hamran

Jednoduchý ludia samozrejme absolútne nechápu,že Fico na nich kašle,je mu jedno,koľký sa tam nakazia a koľký následne zomrú,hlavne že si pripíše pár politických bodov-je to špina :puke:

Hlavná hygienička v RS to nemala jednoducho povoliť,juh stredného Slovenska je raj pre dezolatov. Keď sa zhorší epidem.situacia v RS ja by som ju bral na zodpovednosť. Ale tu na juhu je to ako Ch***ve...
17.10.2021 - 11:28:25
01
Už teraz je covid oddelenie v RS plné, denne im umierajú pacienti. Je to proste nepochopiteľné,že takýto protest sa môže organizovať. Na Fica a Šimka by mali podať trestné oznámenie. Nízka zaockovanost a zadubenost ľudí je veľmi zlá kombinácia v čase pandémie.
17.10.2021 - 11:32:39
00
Hosť napísal:
Raz je to dobrovoľné, tak mám právo sa rozhodnúť podľa seba. Prečo to nedajú povinne, ale idú cestou vydierania? Aby ľudia stratili sebaúctu? Aby oni boli chránení pred prípadnými dôsledkami? Alebo sú vakcíny dovážené ku nám trochu iný matroš ako na západe? Lebo tam sa tej zodpovednosti neboja, ako tak sledujem posledné dianie trebárs v Taliansku. Ja som strašne zvedavý, koľko ľudí sa im takouto politikou podarí
"zachrániť"v tomto roku.

Ak by to bolo povinne, to by tu zase bolo reci o diktature. Na zapade skusenost s komunistickou diktaturou nemali a tak nie je divu, ze ich dovera vlade je inde ako v postkomunistickych krajinach.
Nasi politici (najma sam ZPH a jeho katoliban uderka) tu toho do..... dost, ale to nemeni nic na tom, ze aj tak je najpragmatickejsie riesenie ockovanie.
V mojom okoli je vacsina ludi zaockovanych (prinajmensom sa tak tvaria), najde sa aj par pasivnych a nepochopitlene neockovanych zivitelov rodin a dvaja velmi aktivni antivaxeri, pri ktorych ale mam (nielen ja) dojem, ze si tym len kompenzuju vlastny neuspech v zivote a celkovo frustraciu z kovidu, pricom ale kovidom neboli zasiahnuti viac ako vsetci ostatni.
Fico to je iny pripad - jemu ide len o svoj zadok. A podla vsetkeho je sam (a podobne aj jeho ostatni sudruhovia) davno zaockovany.
17.10.2021 - 13:04:09
01
Lubik napísal:
Nebojím, nechcem :!:
...a už ozaj utrum


Aaaaá , však ty sa bojíš , že ti vakcína djbe “ mužnosť & plodnosť “ …
17.10.2021 - 13:27:47
01
Blizi sa november a celoplosne testovanie :lol: / Matovic nevylucil/ premorime sa znovu a bude dobre :D
17.10.2021 - 13:30:42
01
Celoplošný testing sa týka teba Ľubo, Lubika, Portera, Jurota , Zomga a toho “ chrumkavého “ . OTPéčko by nemalo význam celoplošne testovať .
17.10.2021 - 13:43:18
00
Pisal som, ze "Matovic" nevylucil, chapes ? :D .. inak jasne , ze ked uz, tak to ma vyznam. Hadaj preco :)

ps: ja som FTP :P

apropo, tuna je jeden krasny dezolativny clanok, priam ukazkovy https://kosice.korzar.sme.sk/c/22756659/organy-nemocnice-su-ukryte-v-podzemi-rozprestieraju-sa-pod-nou-katakomby.html , ked uz tak radi riesite dezolatov.
17.10.2021 - 13:52:22
00
Počítanie po nedeľnom obedíku …

🔓 : https://dennikn.sk/2575039/virologicka-betakova-o-covide-nezabija-nas-len-virus-ale-aj-arogancia-pycha-a-hlupost/?cst=f49231665c7707edcc415c24b79643459f43a9fd
17.10.2021 - 14:09:13
02
Lubik a nechces z akeho dovodu?
Zatial mi moja sukromna statistika hovori, ze ludia sa neockuju kvoli obycajnemu strachu. Par sa ich nechce ockovat z ideologickych dovodov, ale aj za tymi je v konecnom dosledku zase len ten strach. To je ok, strach je uplne prirodzeny, skodi len ked cloveka ovladne a potlaci jeho racio.
17.10.2021 - 14:49:33
00
Ten strach ťažko ovplyvnis, keď napr. žiješ tam, kde ľudia šíria nezmysly o vakcinach. Kamarátku takto naifikovali v práci kolegovia, keď sa šla očkovať, tak odpadla, lebo psychosomaticka úzkosť bola tak silná, že jej klesol tlak.
Môj otec zas kedysi počul, že niekto umrel na vakcínu proti chrípke a od tej doby sa tých vakcín boji. To že vakcina proti covidu je niečo úplne iné mu nikto nevysvetlí.

Strach je dosť komplexný problém.
17.10.2021 - 15:11:21
01
Stretol som sa tento tyzden po dlhsom case s jednym znamym z juhu. Prisla rec aj na to, ze jeho blizky pribuzny bojuje v prvej linii v nemocnici v DS. Skoda, ze sme sa nestretli uz na jar, mozno by to par ludi bolo presvedcilo, aj ked nikdy nie je neskoro. Mali by to pustit na hlavnych kanaloch par krat namiesto sprav.
Miestni chripockovi "alternativci" (nebudem menovat) prosim pozriet povinne. Slovenske su sice len titulky, ale na pochopenie to uplne staci.
https://www.aktuality.sk/clanok/869245/video-este-nechcem-zomriet-ako-bojuju-s-covid-19-v-nemocnici-v-dunajskej-strede/
https://www.youtube.com/watch?v=SgRDVV_Ye9M
V reportazi je vidiet, ze doktori v snahe pomoct skusali vsetko, co sa dalo - viackrat sa spomina aj ivermectin.
17.10.2021 - 15:23:33
03
fico si hladi svoje, jedine o co mu ide je kydat na sucasnu vladu aby mal potom vo ovlbach viac hlasov. a je mu uplne jedno akym stylom. proste ked s niecim vlada pride, do par hodin ma tlacovku ze ci to myslia vazne a ze je to uplna hlupost a ze by mali spravit nieco ine
ked sa zavadzali opatrenia a ludia pindali, tak kritizoval ze preco sa ide proti ludom
ked sa nekonalo tak zas kritizoval ze preco sa nezavadzaju oaptrenia ze na co sa caka :)
proste jemu je to jedno, aj ked klame do kamery tak mu z toho nic nehrozi, tak preco nie ak mu to prinesie volicov...
to ze mu z nich koli jeho kecom xy zomrie nakoniec zvali na zdravotnictvo a ze vlada nekonala :) a vybavene

politici nikdy nebudu mat gule spravit razny krok, lebo by prisli o volicov. to je stale len kusok tu, kusok tam a celkovo je to este horsie lebo trpia vsetci. ak by sme mali ist do vojny a riadili by to tu politici, tak to mozme rovno kluce od slovenska odovzdat a nenamahat sa... oni nikdy neobetuju nejaku cast pre vyssie dobro.

fiktivny sicifi priklad: staclo by vsetkych zavriet na nejaky mesiac doma aby nik ani noho nevytrcil, aj keby mal doma zomriet koli niecomu inemu... a bolo by po pandemii. stalo by to za to? podla mna urcite hej, mesiac doma vydrzi kazdy. nejake obete co by nemuseli byt by pri tom urcite boli, ale uz by sme nemuseli riesit covid a slo by sa dalej
samo na nic podobne ani len z daleka nik nema gule, lebo obetovat niekoho, bozechran... radsej ideme akoze vsetkych zachranovat... co na tom ze popri tom nam zomre viac ludi, hlavne ze my sme nikoho neobetovali...

ja by som v prvom rade obetoval pendelrov, dal im nejaky cas na vyber ci chcu byt tu alebo za hranicami, dal im nejaku podporu nejaky cas a potom koniec, zavrel hranice a ziadne lozenie cez hranice za pracou, dovolenkami, nakupmi atd... je jedno aka by bola situacia v susednej krajine. kto by chcel ist cez hranice, tak jedine pomocou povinnej statnej karanteny pri navrate. rovnako obetovat zahranicne dovolenky je fakt najmenej... kto by uz vazne nevydrzal bez mora tak 2 tyzdne v karantene snad prezije
cim viac by sme sa izolovali tym lepsie. aj za komousov sme boli izolovani a vsetci to prezili... nic hozne to nie je :)

plus podporit trasovanie kontaktov a karanteny, aby sa im nik nevyhybal koli tomu ze napr pride o pracu, o prijem atd... proste ak by bol pozitivny tak by mal istotu ze vsetko bude ako normalne. potom by ludia aj dobrovolne chodili do karanteny :)
17.10.2021 - 16:57:32
02
V boji proti vírusom je potrebné urobiť systémové dlhodobo udržateľné riešenie bez ivermektinu, vakcín, lockdownov, štátnej karantény, zatvárania hraníc, obmedzovania cestovania, ... Prvý krok - ľudia s BMI vyšším ako 25 ho musia dostať na túto hodnotu. Druhý krok - po dosiahnutí BMI 25 a menej udržiavať dostatočnú kondíciu pravidelným zaťažovaním srdcovo cievneho systému submaximálnou aeróbnou pohybovou aktivitou /70 až 90 % z max. pulzu/ v trvaní 5 hodín týždenne a to cyklistikou /aj na trenažéri/, intenzívnou chôdzou striedaním s behom alebo chôdzou do kopca, plávaním, behom na lyžiach, ... pre otužovanie organizmu prevádzanou prevažne outdoor.


Naposledy upravil ivan dňa 17.10.2021 - 19:39:00, celkovo upravené 1 krát.

17.10.2021 - 19:26:20
00
A teraz tu o cervenej ciapocke prosim :)
Ono aj myslienka komunizmu je v principe dobra, len vzhladom na ludsku povahu nerealizovatelna.
17.10.2021 - 19:37:51
18
To bol len vtip, si nepochopil ? :D podobne ako capulov
17.10.2021 - 19:39:45
01
keyboard_arrow_up