Musí nejako čeriť hladinu, aby verejnosť odpútal od svojich verných, ktorí sú za katrom.
A darí sa mu to dobre. Prieskumy to dokazujú.
26.10.2021 - 10:31:36
01
Prepis časti odposluchov
Pavol Gašpar: Chcel som ešte dve veci vám povedať. Kočner zostal strašne vyrušený, až tak, že Malík musel za ním ho ísť ukľudniť. Lebo neviem, či v novinách alebo kde to bolo, teraz mal mladý Kaliňák také video. Mne osobne sa to video ináč veľmi ľúbilo, ale porovnal ho tam, porovnal Makóa s Kočnerom. Nejakým spôsobom, nejaké bežné veci, jeho sa to nejak extrémne dotklo. Až takým štýlom, že už pomaly išiel, že on ide spolupracovať. Vyhrážal sa tam hlavne vo vzťahu k staršiemu Kaliňákovi.

Fico: Áno, musím mu povedať, že nech to nerobí.

Gašpar: A hovoril som aj Marekovi, že nech vám povie.

Fico: Dobre, dobre, ja mu to poviem.

Gašpar: On je dnes v extrémnej, aby ste chápali, jemu dali dneska taký režim, že naľavo, napravo jeho cela prázdna, kamera 24 hodín, má zákaz absolútne: návštevy, rodina, aj telefóny. Totálna izolácia, môže hovoriť len s obhajcom. A dostáva, dávajú mu médiá, aj to mu podľa mňa z novín vyberajú len to, kde sa vie rovno naštartovať. Čiže extrémne ho hecujú, aby ho ovplyvnili.

Fico: Dobre, dobre, hneď to vyriešime. Akože ja zavolám s kamarátmi, nemám telefón, poviem mu.

Gašpar: A to isté mi teraz v Leopoldove hovorí od Takáčovcov, čo sú Vidašič, aj od Kudličku takí chalani, že vy ste ho pomenovali na tlačovke nejakej, že mafián. Mafián Kudlička, že tiež bol na to extrémne precitlivelý.

Fico: Dobre, však treba mi to povedať, však ja ich nepoznám tých ľudí vôbec.

Gašpar: Ako ja ich mám tiež s prepáčením u prdele, len hovorím jak som dostal.

Fico: Musíme to ukľudňovať zase tam, kde netreba otvárať fronty…Nikto nemá záujem robiť zle, toto vyriešime bez akýchkoľvek problémov.
26.10.2021 - 14:16:28
04
Na celej tejto veci okolo videa "pytliakov" mi niečo smrdí od začiatku a celkom fajn to zhrnul diskutujúci s nickom "Theory" pod článkom na SME ( https://komentare.sme.sk/c/22771122/celkom-staci-co-na-pytliackom-videu-vidime.html)

"nie je to všetkým jedno, ale asi väčšina ešte čaká, čo bude nasledovať...

z môjho pohľadu je najväčšou chybou prístup "Nechajme teraz bokom, ako nahrávka z poľovníckej chaty vznikla a prečo koluje spravodajskými webmi."

ťažko veriť, že FicoKali& co., majúc za sebou bezpečnostnú službu s modernou technikou, si tajne konšpiračne stretávajú náhodou presne pri tom stole, ktorý priestorovo monitoruje nejaká bežná zložka polície obrazom aj zvukom kvôli podozreniu s manipuláciou s nelegálnym mäsom... a že si min. tú miestnosť pred stretnutím nepreveria, čo je pre experta, ktorých určite majú, otázka pár minút

ako na to polícia napr. prišla, či jej niekto dal tip a či niekto políciu tak trochu nevlákal do toho, že im predostrel tajné stretnutia, kde účinkujúci akože netušia, že sú sledovaní

čo má väčšiu váhu? Keď niečo vymyslené povieš na tlačovke/pri výsluchu, s tým, že každý čaká, že klameš, alebo keď povieš niečo vtedy, keď si ostatní myslia, že sledujú tajné a úprimné záznamy...

sorry, mne to zatiaľ celé smrdí; tie zverejnené videá/prepisy zatiaľ neprinášajú nič kľúčové, čo by Fica posúvalo zo zadných lavíc súdnej siene dopredu; je to málo

v podstate to dokazuje iba to, že sa stretával s Bodorom st., čo trestné nie je, a že rozoberali aktuálne živé prípady, čo trestné tiež nie je; pokojne to môže znova odbiť (áno, klamstvom, že) on sa s p. Bodorom naozaj začal stretávať až teraz, lebo pán Bodor je nešťastný z nezákonného prenasledovania svojho syna a teda oni sa snažia navrátiť Slovensku právny štát a bla bla

napr. Kaliňákovi už pripisujú, že hovorí o daňových podvodoch a akosi sa to berie tak, že sa priznáva; lenže on tam nehovorí nič v zmysle "páchali sme podvody, musíme niečo urobiť, aby nám na to neprišli, brali sme tam a brali sme tam". Nie, naopak on referuje, že "polícia nám chce dokázať, že sme boli na vrchu akože pyramídy, ale to si neviem predstaviť, že by im vyšlo, lebo žiadne také obchodné transakcie neexistujú"

Nie je na tých videách nič, čo by dalo definitívne čapice hore a Fica dole. To, že klamal, s kým sa stretáva, je v dnešnej šialenej dobe už šuma fuk. Ja mám stále pocit, akoby si dosť kontrolovali, čo presne povedia. Aj Para sa tam pýta "len dúfam, že to nie je nahrávané" a ostatní ho ubezpečujú, že nie...

Je možné, že stretávanie sa s Bodorom/Parom & spol. sa už utajiť nedalo, tak vzniklo "tajné" video, kde sa to prevalí, ale pritom obsah rozhovoru nebude toxický, ale naopak.

Zároveň, Fico& spol. si je vedomý, že ho polícia má nejakým spôsobom rozpracovaného a vie, že na neho hľadajú dôkazy. A trochu nediplomaticky to aj naznačil vo svojej reakcii, že Lipšic je v dôkaznej núdzi, tak ho dal sledovať... čo je ako v detektívke, kde vrah vraví "pane Columbo, tohle mi nijak nedokážete"

samozrejme pripúšťam, že polícia toho má oveľa viac a že tieto videá boli iba slabou upútavkou a čaká sa na grande finale a preto moje aktuálne pocity sú úplne mimo reality; pripúšťam napr. to, že naozaj netušili, že sú sledovaní, že polícia má "smoking gun" a vypustila tieto ukážky a čaká na reakciu zúčastnených (rovnako v prípade vraždy Kuciaka polícia zverejnila identikit možného páchateľa v čase, keď presne vedela, kto ním je, kde býva, s kým sa stretáva, aké ma telefónne číslo a kadiaľ sa pohybuje.... aby v odposluchoch zachytila nové dôkazy ako reakciu vraha na fakt, že sa slučka okolo neho sťahuje)

zatiaľ je to však veľmi rozpačité... a tomu zodpovedajú aj reakcie ostatných zúčastnených

asi by na Slovensku nebolo šokom, keby to bola iba ďalšia "spravodajská" hra, a tomu sa asi chcú všetci vyhnúť"
26.10.2021 - 14:27:36
01
Je to naozaj divné, netrúfam si to zatiaľ hodnotiť, počkáme a uvidíme, čo z toho bude
26.10.2021 - 14:55:19
00
a aj takyto nazor moze mat slovensky obcan (Pravda - diskusia pod clankom):

"Stretnú sa štyria policajti v pracovnom čase, na pracovisku a preukázateľne sa dohovárajú ako navlečú trestné činy na osobu, aby ju dostali do väzby.

Stretnú sa štyria priatelia, ani jeden trestaný, bez priestupkov, bavia sa o kauzách, za ktoré sú podvodne obvinení ich známi a polícia odpočúva ich chatu. Nikto nezverejnil dôvod, ani aký sudca, či prokurátor dával príkaz na odpočúvanie.

Za prvú štvoricu trestne stíhaných policajtov sa verejne postaví špeciálna prokuratúra, vedenie polície, vláda aj prezidentka. Zdôrazňujem, za dôvodné podozrenia zaznamenané odposluchmi a zverejnené pre celé Slovensko, zo zneužívania právomoci verejného činiteľa.

Za druhú skupinu totálne nevinných, neobžalovaných a nestíhaných Slovákov sa nepostaví ani vláda, ani prezidentka...nikto.

Vyzerá to, že najvyššie štátne úrady Slovenska sa postavia na stranu zločinu a nevinní ľudia sú im totálne ukradnutí. Pri tomto spôsobe uplatnenia práva sa môžeme v base ocitnúť hocikto a nedozvieme sa ani žiaden dôvod."
26.10.2021 - 15:05:00
01
A z coho si vydedukoval, ze to je nazor obcana? :) Mne to pride skor ako standardna reakcia plateneho diskutera.
26.10.2021 - 15:08:47
011
aby to nakoniec nebolo tak ako sa pekne doplnaju tieto prispevky ... cele je to len naraficene smerohlasom aby sa mohli ucinne obranit a vyvinit a celemu slovensku dalej smiat do xichtu
26.10.2021 - 15:08:58
04
Je to celkom možné, sú inteligentní, nebezpeční a majú obrovskú prax s prúsermi.
26.10.2021 - 15:18:06
00
Ale slovnú zásobu a vetnú skladbu ako polodementi
26.10.2021 - 15:57:43
04
Mám pocit, že u nás je to podmienka vstupu do politiky :)
26.10.2021 - 16:15:34
01
Na zdravie Prepis rozhovoru
Fico: A ešte mi vykradli kanceláriu na Smere.
Bödör: Kde, jak ti mohli vykradnúť?

Fico: Počas mojej neprítomnosti…My máme kameru pred mojimi dverami vypnutú kvôli tomu, kto chodí do mojej kancelárie, teda do toho sektora, máme kameru dole. Peniaze ukradli… počas 14 minút to bolo asi… Kladiem si otázku, že či to nebolo krádež krycia, že či nehľadali niečo iné, nemal som tam nič také.

Gašpar: Ste si aj skontrolovali, či neni nejaké…

Fico: Dal som skontrolovať, je to v poriadku, podľa mňa išli po nejakých papieroch. Ale zobrali mi peniaze, zobrali mi nejaké zlaté mince som tam mal, a ďalšia a ďalšie veci, takže veselé, veselé.

Bödör: Museli vedieť, že si preč.

Fico: Áno, to vedeli, ja som povedal, že som preč.

Gašpar: Aj ste to oficiálne hlásili, že čo…

Fico: Nie, nie, ja som s tým nič, však čo budem komu hlásiť… Čo by to pomohlo… Lebo komu budem vysvetľovať, že som mal 50-tisíc v kancelárii alebo niečo podobné…

Gašpar: To nie, nemyslím teraz do takýchto detailov. Ale minimálne, aby bol záber, že tam bol niekto cudzí ako ochrana do budúcnosti.

Fico: Policajti budú tárať krížom-krážom, načo by to bolo dobré. Ja na to kašlem, na takéto veci. Na zdravie chlapci, hlavne na zdravie, na všetkých, na Bödöra, Tibora pripíjam teraz, naozaj na všetkých, nech sa chlapci držia.

Bödör: Na zdravíčko.
26.10.2021 - 17:49:38
00
Škoda, že na Súmračnej Forest Gump akurát nebol,ten by to ohlásil.
26.10.2021 - 18:15:11
01
jerry74 napísal:
Trochu aj zo zahraničia, Briti to vyhrali s tým brexitom...https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/obchody-zbozi-zasobovani-regaly-logistika.A211025_115808_eko-zahranicni_ven ale tak im treba, príliš hrdý národ, ktorý bol zvyknutý,že všetko spraví za nich niekto iný

Blbosť. Nejaké problémy sú, keďže sa zastavil prílev Poliakov, ale obchody sú plné. Tak ako na tých fotkách to nevyzeralo, ani keď začal covid. Sem tam chýba nejaká zelenina ale nič katastrofické. Už je aj benzín na pumpách. Pšonci budú chýbať, ale nejako sa to utrasie. Vodičom núkajú teraz Ł45k ročne. Za to budú robiť aj angláni.
26.10.2021 - 22:57:28
00
Jj, tiež mám info z prvej ruky a tie fotky sú bullshit. Možno tak lokálne niekde v Londýne.
26.10.2021 - 22:58:46
00
poslem fotky ake chcete. platba predom
26.10.2021 - 23:16:58
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up