ja tu omielam doookola ,,keby, by,,? povedz capulovi nech na mna s ,,keby, by,, nereaguje a bude klud

niektoré okresy majú žolíka

https://www1.pluska.sk/rady-a-tipy/tychto-okresoch-nezatvoria-restauracie-hotely-maju-zolika-nikdy-nebudu-cierne?itm_modul=centrum_topbox&itm_brand=centrum&itm_template=hp&itm_area=top_vyber&itm_position=1


Naposledy upravil ivan dňa 02.11.2021 - 11:00:13, celkovo upravené 1 krát.

02.11.2021 - 10:55:57
00
tvl chlapci, to vy mate tolko casu sa tu odbavovat? a robota spravena? :-D
02.11.2021 - 10:57:55
01
ivan napísal:


ne ty tu omielas dokola ze celoplosne bola hovadina koli tomu ze ag testy na to neboli urcene. a pritom cely problem bol len v ludoch.
to mozes aj o pcr testoch tvrdit ze su naprd, ked ludia zacnu aj po pozitivnych vysledkoch robit blbosti jak keby boli negativny...
02.11.2021 - 11:14:36
00
Dezolé radšej pomru , ako …

🔓: https://dennikn.sk/2595172/preco-radsej-zomru-nez-aby-sa-dali-ockovat/?cst=bd4503bcfc66bdf548e447281222ac0dab964bfb
02.11.2021 - 12:36:35
34
to ze pomru by mi vobec nevadilo, vadi mi ze to robia s velkym cirkusom okolo
02.11.2021 - 14:15:53
00
Situace smrdí, hrozí, že se na Vánoce zavře úplně všechno
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/covid-koronavirus-valek-vanoce-lockdown.A211102_101804_domaci_remy
02.11.2021 - 14:27:12
00
lubovna rusi planovane operacie https://www.cas.sk/clanok/2604247/nemocnica-v-starej-lubovni-rusi-planovane-operacie-pre-covid-zatvorili-najvacsiu-skolu-kolko-deti-je-hospitalizovanych/

este stale si tu dakto mysli ze sme v pohode s kapacitami v nemocniciach?
02.11.2021 - 14:54:07
00
Viliam Klimacek Nko...Rodí sa nová, srdnatá generácia popieračov smrti a radostní, rozosmiati idioti blokujú bez rúšok predajne potravín.

Autor je dramatik

Čas od času sa ako niekdajší lekár na…rozčúlim, keď čítam, ako táto spoločnosť pohŕda zdravotníkmi. Nijako ináč na nedá označiť vajatanie zodpovedných a ich neschopnosť poriadne zvýšiť platy lekárom a sestrám, ktorí si pred rokom a pol kupovali za svoje maliarske overaly a improvizovali ochranné pomôcky, len aby nám pomohli prekonať prvú vlnu covidu. Teraz už majú dokonalé sci-fi odevy a respirátory, materiálne sú na novú vlnu pripravenejší než predtým, len to začína vyzerať ako v tom vtipe o Snehulienke a piatich trpaslíkoch. Kde sú ostatní? „Nejsou lidi“.

A nebudú, keď ich takto budeme ponižovať ďalej. Že ľuďom je…hlúpnu, je, žiaľ, pravda. Rodí sa nová, srdnatá generácia popieračov smrti a radostní, rozosmiati idioti blokujú bez rúšok predajne potravín. Môžu byť iní, keď majú z celej opozície a aj z časti vládnej partie na svoju hlúposť posvätenie? Predsa Zvárač si len v poľovníckej chate medzi najbližšími posťažuje, aký strašný bol covid, čo prekonal, no v parlamente bude naďalej prskať do pléna iba s plexisklovým krytom a na mítingoch popieračov sa stane Robertom Holoústym.

Fašisti majú popieranie rozumu rovno vo svojom programe, to sa nedivím, okrem toho, že vôbec sedia v parlamente, čo nehovorí ani tak o nich ako o národe, čo ich volil.

Vlastne neprekvapuje ani koaličný Boris Mnohodetný, ktorý je zásadne proti všetkému a proti všetkým.

Opozícia sa nikdy väčšmi nevyžívala v marazme dezorientovaných s takou chuťou, ako to robí s popieračmi. Ani za nič nepresvedčí svoju časť národa, ktorá klusá za nimi, že by bolo dobré dať sa zaočkovať.Áno, očkovanie nie je bez nebezpečia, hoci je oveľa menšie než ochorenie. Je to ako s demokraciou, tiež je to najlepší zo všetkých zlých spôsobov vlády, myslené pre občanov, pravdaže kým nezbl…nezhlúpnu a nezačnú volať po silnej ruke.

Preto, drahí popierači, aj ďalej v sanitkách s úsmevom popierajte, že máte covid a že je to len ľahučký zápalík pľúc, veď vy to isto dáte a nebudete zúfalo v posledných hodinách žiadať o vakcínu, vy ste hrdí, z vás to urobia len nemnohí, ktorí popierajú smrť, aj keď neskoro. Veď čo vás po ostatných? Čo vás po tých, ktorí sa s infarktom, rakovinou, so zlyhaním pľúc nedostanú načas na ošetrenie, lebo vy ste za…popierali celé oddelenia takými ako vy. A na liečbu ostatných potom ostane uštvaným zdravotníkom oveľa menej času.

Drahí popierači, prajem vám, aby tá, čo onedlho zazvoní pri dverách, nebola pani S.

Príjemne popretý deň prajem.
02.11.2021 - 15:13:43
53
Necovidové operácie zastavuje aj "stará" nemocnica v Košiciach. Ďakujeme neočkovaným:

Košická Univerzitná nemocnica Louisa Pasteura pozastavuje plánované operácie a hospitalizácie na všetkých klinikách a oddeleniach na pracovisku na Rastislavovej ulici. Nemocnica potvrdila, že to ovplyvní stovky operácií.

„Pacienti, ktorí si nevyžadujú neodkladnú zdravotnú starostlivosť, budú prepustení do domáceho liečenia. Oddelenia a kliniky na Triede SNP budú preberať necovidových pacientov z pracovísk Rastislavova 43. S výnimkou vybraných ambulancií sa ukončuje aj činnosť väčšiny ambulancií na tomto pracovisku,“ informovala hovorkyňa nemocnice.

Všetci na pľúcnej ventilácii boli nezaočkovaní

V UNLP Košice je momentálne hospitalizovaných 169 pacientov s covidom. Za uplynulé sviatočné dni stúpol počet novoprijatých pacientov o 65.

Desať pacientov je v kritickom stave, potrebujú napojenie na umelú pľúcnu ventiláciu. Ďalších 20 je vo vážnom stave a potrebujú vysokoprietokový kyslík.

Generálny riaditeľ UNLP Ján Slávik uviedol, že všetci pacienti, ktorí skončili na umelej pľúcnej ventilácii, neboli zaočkovaní.

„Takmer 80 percent všetkých pacientov, ktorých UNLP prijala na hospitalizáciu od augusta, nie je zaočkovaných. Ešte v septembri bol pomer nezaočkovaných a zaočkovaných pacientov 90 percent ku 10 percentám,“ povedal s tým, že počet zaočkovaných pacientov s covidom sa zvyšuje v dôsledku zhoršovania epidemickej situácie a celkového pribúdania pacientov.

Denník N
02.11.2021 - 16:36:11
00
najvyšší čas obmedziť hospitalizácie covidových neočkovaných pacientov.nič sa nenaučili zase budú umierať neoperovaní ktorí musia čakať a nedočkajú sa.
02.11.2021 - 16:46:06
03
Agresívnym dezolatom bol vyslaný jasný signál …

Policajný prezident Štefan Hamran tento týždeň odmení dvoch policajtov z Prievidze, ktorí zasiahli počas nájazdu antirúškarov v Lidli a žiadali ich legitimáciu. „Vyšleme tak signál, že môžu konať v intenciách zákona, nekompromisne, aj v takýchto prípadoch,“ povedal Hamran.

„Tí dvaja policajti si to zlizli, boli atakovaní aj v médiách, ten človek má na rováši 17 ďalších konaní, je tam podozrenie z útoku proti verejnému činiteľovi, takých policajtov treba odmeniť.“ (tvnoviny)

Denník N
02.11.2021 - 19:08:32
06
taka statistika ze kolko bolo ockovanych/neockovanych z mrtvych nie je? myslim ze ta by bola najzaujimavejsia
jedna znama sa konecne dala zaockovat, uz predtym schytala covid a mala tazsi priebeh (dochodkyna), ale ze naco ockovat, ze netreba, nikde nechodi, iba sem tam s kamaratkami... dve jej uz umreli, tiez neockovane... tak sa zlakla a uz sla na ockovanie. snad to stihne
02.11.2021 - 19:17:18
00
Myslím si, že vyjadrenie riaditeľa UNLP KE ohľadom rozdelenia pacientov na ockovanych a neockovanych , vzhľadom na obsadenosť lôžok, ventilátorov a HFO , je viac ako vierohodná … bo pred časom keď som si dovolil pridať , že minimálne 90% hospitalizácii a UPV je neockovanych , tak niektorí neverili / a odmenili môj príspevok 👎/ … takze všetci na UPV sú nevakcinovani !!! Len som zvedaví , keď sa tu zjaví dezolatna úderka , bo nejak sú ticho , s čím vyrukujú akými dátami a “pokrutenymi “grafmi sa nás budú snažiť presvedčovať , že vlastne to až take zle s neočkovancami nie je … ale je , a bude ešte horšie . Držím prsty 🤞 a pevne verím , že len s nimi . K tomu dopomahaj ich “ viera “ .
02.11.2021 - 19:33:18
01
Ta uderka zial pracuje. Skus si len otvorit nejake diskusie pod clankami okolo covidu na pravde. Sada platenych trollov (alebo neplatenych trotlov).
A nech pride akakolvek informaciavzdy to dokazu otocit tak, ze to vyznie vyhodne pre nich.
Ludom, co to sleduju sa vobec necudujem - goebbels propaganda bezi. Nazory sa menia a ludia, ktori nedokazu vnimat propagandu, su v prdeli.
02.11.2021 - 20:33:01
01
Nemci sprísňujú ⬇️ …

Nemecká spolková krajina Sasko chce vyhlásiť rozsiahlu uzáveru pre nezaočkovaných proti covidu, ktorí sa po novom nedostanú do reštaurácií, krčiem, kín ani na štadióny. Sasko je po Durínsku druhou covidom najpostihnutejšou spolkovou krajinou, v rámci Nemecka je tu najnižšia zaočkovanosť. (čtk)

Angela Merkelová chce sprísniť pravidlá pre nezaočkovaných ľudí. Uvažuje sa nad každodenným testovaním na pracovisku či odopretím vstupu do vybraných zariadení a podnikov. (spiegel)

USA tiež …
Približne 9000 zamestnancov mesta New York si musí vziať neplatené voľno, pretože odmietajú povinné očkovanie proti covidu. Vedenie mesta nariadilo povinné očkovanie všetkým zamestnancom verejného sektora vrátane policajtov a hasičov. Povinnosť začala platiť od 1. novembra.

Americké Stredisko pre kontrolu a prevenciu chorôb odporučilo Američanom, aby sa vyhli cestám na Slovensko, do Ruska a Belgicka pre nepriaznivý vývoj epidémie covidu. Úrad ich po novom zaradil do kategórie najrizikovejších krajín.

Denník N
02.11.2021 - 20:53:07
00
keyboard_arrow_up