Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
... chlapci ale on nekupuje mlieko !
Veď nech pozerá, pýta sa, sonduje.
Tiež som vyberal dlho.
Pre niekoho je desať tisíc málo, pre niekoho bagateľ.
A hlavne nech sa páči obom - jemu aj polovičke.
PS: tiež by som Daciu nechcel aj keď v poslednom čase urobili veľký posun vpred ( stále je to DACIA )
scarinko to ja som ta podpichoval s daciou.
Ale ak chces idealne auto pre zenu, tak si pozri mazdu cx 30. Dvojliter, bez turba, krasne auto a cervene!
A interier uzasny.
TerooMarli Aku cca spotrebu od toho ocakavat vyslovene v mestskom rezime? Ked ides 5km a este medzi tym 3krat stojis v obchode, na poste, v skolke a tak. Co som tak narychlo pozrel trebars taka 1,3 i-dsi r.2005. Teraz sa s civicom pod 8-8,5l nedostanem pokial medzi tym nejdem nieco dlhsie a suvisle aspon 10-15km… Nejake dlhe trasy sa na tom jazdit takmer vobec nebudu, s vynimkou obcasnych presunov za jazdenim, preto by som tam chcel vtesnat aspon dve 29” na stojaka, pochopitelne bez prednych kolies.
Kúpili sme kia proceed, zobrali sme model 2021, vo full výbave, ktorý bol vyrobený a skladom ešte v Žiline. Keďže ešte sme nezobrali facelift 2022, tak sme dostali aj zľavu väčšiu aj vďaka zamestnaniu, čo urobilo cca cez 3000 eur. Motor benzín, 1.5 T gdi 159 koní, a po diaľnici zatiaľ pri cca 130 ukazovalo 6,1 litra. Dizajn pre nás super, batožinový priestor skoro 600 litrov.
To je jediny korejec, ktoreho by som si vedel predstavit u seba v garazi. Mozno este nejaky Genesis.
Ale minule, som si uvedomil, ze auto v podstate ani nepotrebujem, lebo nemusim dennodenne nikde dochadzat a nemam ani rodinu. Na tych par vyletov sa da pozicat, po meste taxik. Z dlhodobeho hladiska je to pre mna ovela vyhodnejsie a lacnejsie.
Jediny zmysel vidim, len v kupe auta pre radost, nejaky sportiak na vikend (AMGcko, Porsche, Jaguar...), ale uz aj na tie su pozicovne a clovek to ma bez starosti.
Sesulak veru to ja by som ešte pred pár rokmi ani nepovedal, že kúpim korejca. Nuž, keď som zistil ako to je teraz s dnešnými autami. . . a zároveň musím ich pochváliť urobili kus práce.
Mali sme už zajednané aj mazdu cx30, ktorá sa tu odporúča, a tiež rád pozriem videá od Vaculíka, ale fakt nie je všetko zlato čo sa blyští...
Ja som tiež silne Mazda pozitiv tak si rád prečítam každý postreh..aj keď mne by ju málo čo rozhovorilo A páči sa aj mojej takže tam by nebolo moc cesty späť. Len cenovú reláciu máme o dosť nižšie a tie naše staršie popelnice slúžia zatiaľ veľmi dobre tak ich ešte čo to budeme drať takže to je skôr len taký dream car
Inak scarinko tvojej prosbe som porozumel, akceptujem a neber to ako ignoráciu ale keď už to tu mám rozpísané. Hoďte s polovičkou očko na suzuki SX4 S cross alebo na Vitaru. Okolo 13K sa dajú zohnať slušné kusy a mohli by sa polovičke páčiť. Alebo staršiu grand vitaru ale do mesta by som skôr favorizoval scross a vitaru. Granda EE motorovo veľmi dobré autiaky v benzíne
Nájdite mi 6roc mazdu bez hrdze. Prosím chcem ju vidieť:) samozrejme nezatracujem motory a podvozky.
Desing interiéru a exteriéru je čisto subjekt vec. Je to napr jeden z dôvodov, prečo sa tieto autá neberú na operatívny leasing- hniju. Ak by popracovali na karosérii boli by to skvele trvácne autá
Jaiub uplne presne neodpoviem, presne take trasy nejazdim /teda pred koronou sa to striedalo mesto na nakupy a presun cca 100km*2 raz za tyzden,dva, plus dovolenky/, takze toto je skor odhad, nepodlozeny presnymi záznamami, tie mam na moje jazdy, kludne aj vyzdielam.
1.2,57kW,manual,2004, odhad od 5.5leto do 6.5-max7zima.
Uplne presne ale viem, kedy zhasne kontrolka studeneho motora, v najvacsej zime /tesne pod nulou/ po 2km jazdy prevazne dole kopcom, 3-4minuty.
Mozem pozriet aktualnu nadrz, kym nepojdem na dlhsiu jazdu. Palubny pocitac ukazuje 0.5-6l menej, bezny neduh mnohych aut /minimalne v tej dobe/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lto ha ha prvý som nebol
Nezabudol si náhodou že BeeMka je lepšie ako eMBečka🤔😁
Veď nech pozerá, pýta sa, sonduje.
Tiež som vyberal dlho.
Pre niekoho je desať tisíc málo, pre niekoho bagateľ.
A hlavne nech sa páči obom - jemu aj polovičke.
PS: tiež by som Daciu nechcel aj keď v poslednom čase urobili veľký posun vpred ( stále je to DACIA )
Ale ak chces idealne auto pre zenu, tak si pozri mazdu cx 30. Dvojliter, bez turba, krasne auto a cervene!
A interier uzasny.
https://m.youtube.com/watch?v=LWYAlYRUToU
Aj Vaculik sa nad nim rozplyval. Ten sa sice rozplyva aj nad jazdenou oktavkou, ale tuto viac. A vysvetlil aj preco je dobre.
Akurat, ze by si musela kupit nove. Ale zase poznas to - Cheap, good, fast. You can choose any two of these.
A v tvojom pripade vymen fast za nice.
To je jediny korejec, ktoreho by som si vedel predstavit u seba v garazi.
Ale minule, som si uvedomil, ze auto v podstate ani nepotrebujem, lebo nemusim dennodenne nikde dochadzat a nemam ani rodinu. Na tych par vyletov sa da pozicat, po meste taxik. Z dlhodobeho hladiska je to pre mna ovela vyhodnejsie a lacnejsie.
Jediny zmysel vidim, len v kupe auta pre radost, nejaky sportiak na vikend (AMGcko, Porsche, Jaguar...), ale uz aj na tie su pozicovne a clovek to ma bez starosti.
Mali sme už zajednané aj mazdu cx30, ktorá sa tu odporúča, a tiež rád pozriem videá od Vaculíka, ale fakt nie je všetko zlato čo sa blyští...
Inak scarinko tvojej prosbe som porozumel, akceptujem a neber to ako ignoráciu ale keď už to tu mám rozpísané. Hoďte s polovičkou očko na suzuki SX4 S cross alebo na Vitaru. Okolo 13K sa dajú zohnať slušné kusy a mohli by sa polovičke páčiť. Alebo staršiu grand vitaru ale do mesta by som skôr favorizoval scross a vitaru. Granda EE
Mame v rodine tucson 1.6 GDi 2018 a i40 1.6 gdi co ta zaujíma konkretne?
Desing interiéru a exteriéru je čisto subjekt vec. Je to napr jeden z dôvodov, prečo sa tieto autá neberú na operatívny leasing- hniju. Ak by popracovali na karosérii boli by to skvele trvácne autá
1.2,57kW,manual,2004, odhad od 5.5leto do 6.5-max7zima.
Uplne presne ale viem, kedy zhasne kontrolka studeneho motora, v najvacsej zime /tesne pod nulou/ po 2km jazdy prevazne dole kopcom, 3-4minuty.
Mozem pozriet aktualnu nadrz, kym nepojdem na dlhsiu jazdu. Palubny pocitac ukazuje 0.5-6l menej, bezny neduh mnohych aut /minimalne v tej dobe/