No ... melie.
To sa ťažko posudzuje, aj ten predtým mlel dobre (Mahlkonig E65S
), rozdiel je násypka vs. SD. Keď som porovnával mletie s espresso kamenami v povodnom vs. SSP unimodal P64, viac mi chutila kava z SSP unimodal. Casom sa mi vsak zdalo, ze su vsetky kavy podobne, tak som pre zmenu zalozit do P64 SSP HU kamene (mam oboje) a teraz pijem taku kavu. Ked sa mi to zunuje, tak vratim opat unimodal alebo do vtedy budu SweetLab dostupne a skusim tie. Casto to nie je otazka lepsie/horsie, ale momentalnych chutovych preferencii.
G-Iotu detailne nepoznam, zo stejnymi kamenami mletie bude podla mna porovnatelne. V prospech Lagomu hovori lepsie mechanicke spracovanie (opracovane dielce vs. odliatky), dizajn, zanedbatelna retencia (G-Iotu treba upravit), mozno hlucnost. Viac posudit neviem, musel by som mat oba.
Je veľký rozdiel v hlučnosti napr. s MK65S?Nechýba na ňom hopper?