MageZ áno áno ty nasmradené 😂
Nuž neviem koho reprezentuje župan a primátor ak nie AJ štátnu moc. Možnože iba tak smradia ako aj ty....
Ak by u nás pochovali takto člena POHG za účasti primátora a župana ? Ak by u nás dala vláda zákonom členov POHG a bývalých SS na úroveň protifašistických bojovníkov ako to urobila UA vláda v 2015.
Banderovci bojovali proti ZSSR ( nemci dokonca pustili Banderu kôli tomu z väzenia) potom keď šla fronta tak proti nemcom, potom proti poliakom, slovákom a čechom. Asi všetci okupanti.
Pali65Ak nechceš sovietske prekrúcanie dejín tak si pozri poľský film Volyň a uvidíš čo boli banderovci zač a to ich bojovanie s okupantmi
14.02.2022 - 14:31:55
00
goblinko Páči sa mi, ako usilovne odpútavaš pozornosť od faktu, že Rusi okupujú od roku 2014 územie Ukrajiny (a predtým aj iných susedov) a teraz nechali nastúpiť polovicu svojej armády tesne za hranicami Ukrajiny.

Tak si to zopakujme: Pre Putina nie je najvačšia hrozba to, že (doslova) zopár vojakov NATO sedí za hranicami Ruska. Najvačšia hrozba spočíva v “zlom príklade” liberálnych demokracií v bezprostrednom susedstve, v dramatickom náraste životnej úrovne v Pobaltí, ktoré už je v EÚ, v tom, že tí ľudia môžu otvorene kritizovať svoju vládu, opozícia smie kandidovať v slobodných voľbách bez toho, aby ju niekto zastrelil na ulici, alebo zavrel do basy. Ukrajinci si dovolili nepredstaviteľnú opovážlivosť, keď predviedli svoju vôľu vymaniť sa z prastarého područia diktatúry ázijského typu. Ruský systém samoderžavia neohrozuje NATO. Ohrozuje ho lepší a slobodnejší život u susedov, ktorý by si zrazu mohli chcieť osvojiť aj občania Ruskej federácie.
🇺🇦
14.02.2022 - 14:36:26
022
MageZ áno áno ty nasmradené 😂
Nuž neviem koho reprezentuje župan a primátor ak nie AJ štátnu moc. Možnože iba tak smradia ako aj ty....


aj ked fasista Kotleba bol zupanom BB, nereprezentoval ziadny stat, ale len primitivov ktori sa skoncentrovali v BB a zvolili si ho za zupana
14.02.2022 - 14:38:30
03
foobar samosprava vykonáva okrem iného delegovanú štátnu správu, to znamená, že zastupuje štát v rozsahu jej na to zverenej.
Pali65 kde konkretne som uviedol, že suhlasím, popieram alebo spochybňujem okupaciu UA ? IBA som poukázal na fakt, že zrovnoprávnili zákonom z roku 2015 členov SS s ostatnými vojnovými veteránmi, keď už sú tak prozápadne orientovaný. + že sa u nich veselo udial pohreb člena SS za účasti primátora a župana, co sú defacto predstavitelia štátnej správy.
14.02.2022 - 15:14:24
00
Tak ako v téme o koronavíruse, aj v tejto téme existuje len je jedna jediná "správna" odpoveď ohľadom Ruska a Ukrajiny, či súčasnej politickej situácie na Slov(/p)ensku.
Ak nesúhlasíš a stále budeš tvrdiť svoje, či už úspešne alebo neúspešne argumentovať, časom budeš označený za trola a dezoláta a možno skôr či neskôr príde aj týždenný ban. :-)

Osobne si myslím, že takéto fóra neznesú kontroverzie a bol by som za, keby sa politické témy na tomto fóre jednoducho zakázali. Trest za porušenie (teda otvorenie alebo prispievanie v takejto téme, ktorým sa vyjadruje nejaký názor na danú vec z vecí verejných) by bol za ban, pokým dotyčný nespraví 5% z obvyklého ročného nájazdu :-).
14.02.2022 - 15:17:32
03
Odkedy by sa mali uplne pomylene kraviny oznacovat ako nejaka ina spravna odpoved?
A preco by sa ludia, ktori vedome siria tieto sprostosti, nemali oznacovat ako trollovia a dezolati?
14.02.2022 - 15:28:26
07
foobar napísal:
aj ked fasista Kotleba bol zupanom BB, nereprezentoval ziadny stat, ale len primitivov ktori sa skoncentrovali v BB a zvolili si ho za zupana

Kotleba vyhral župana, ale nie preto, že ho zvolili len primitívi. Bol to truckandidát voči Maňkovi a Smeru.
14.02.2022 - 15:31:19
00
Fenistil napísal:
delarosa ja som iba poukázal na fakt, že UA úradne schvaľuje a vyzdvihuje pôsobenie ukrajinskych jednotiek SS počas 2sv. vojny !!!
To že sa asi Rusi kôli tomu chcú k nim pozrieť bolo myslené ako vtip.... Bohužiaľ tu má veľa ľudí krvavé oči hneď keď sa spomenie Rusko.
...a ešte jeden priklad :
V Nemecku bola 98 ročná žena súdená že bola sekretárkou v koncentráku a na Ukrajine je 100rocny pán bývalý člen SS pochovaný s poctami.


u nas mame tisovu ulicu vo varine a hraniciari a stbaci co nicili osudy ludi ci strielali ich na hranici dostavaju vysluhove dochodky... Asi by sa Rusi mali aj k nam pozriet.
14.02.2022 - 17:01:26
00
Sasulnik

Ale je rozdiel rozjímať o zmysle života a filozofovať o tom a vychádzať z faktov. To, že sa napr. ruskí predstavitelia chovajú ako agresori je fakt. Fakt je napr. aj to, že napr. vakcíny zachránili život množstvu ľudí. Existujú na to overiteľné dáta. Keď si niekto cucá z prsta, tak nevidím dôvod s ním debatovať čítať argumenty, ktoré nie sú ničím podložené. Na svete sú aj magori, ktori tvrdia, že Zem je plochá doska - budeme s nimi preto o tom diskutovať, lebo každý má právo na názor?

A politické témy by som nezakazoval. Skôr mi chýba moderátor, ktorý by to tu trošku viac riadil...
14.02.2022 - 17:05:48
04
Aj americkí predstavitelia sa chovajú ako agresori. Chovali sa tak pri vojne vo Vietname, v Iraku alebo naposledy v Afganistane, prečo sa nemôžu práve teraz aj na Ukrajine, či hocikde inde?
Možno Američania chcú vyvolať konflikt z Ruskom. Alebo sú to práve tí Rusi, čo chcú vyvolať konflikt z Američanmi. Smutné je, že na Ukrajine je už 8 rokov vojnový konflikt a doteraz ho nikto nechcel riešiť, len akurát práve teraz si ten niekto želá brutálnu eskaláciu tejto vojny - dnes v SRo boli veľmi dobré reportáže na túto tému s kopcom postrehov ľudí, čo boli na Ukrajine, či už utečencov alebo aj reportéra, ktorý sa odtiaľ nedávno vrátil.

V podstate je jedno, kto vojnu začne. Vojna nič dobré neprinesie, len smrť a slzy, a odskáčeme si to sčasti aj my a je jedno, do ktorej riti (rozumej západnej alebo východnej) sa teraz trepeme.
14.02.2022 - 17:22:12
01
"the technique or practice of responding to an accusation or difficult question by making a counter-accusation or raising a different issue"
14.02.2022 - 17:53:10
04
otazka nie je, kto moze byt agresor, ale kto nim je a zhodou okolnosti je to ten isty, kto sposobil tu 8 rokov trvajucu vojnu, o ktorej si dnes pocuval tie reportaze
14.02.2022 - 17:59:57
03
goblinko Rozumies pisanemu slovu? Co som kopirujes texty (lebo sam netusis o com vlastne tocis), tak hovoria pravy opak, ako sa snazis tvrdit. Samospravu voli lokalna komunita, tak ako moze reprezentovat nazor vacsiny spolocnosti?

A tusis za koho a proti komu bojovala slovenska armada za Slovenskeho statu? A dodnes ten rezim velebi signifikantna cast verejnosti. A predstav si, ze dokonca mame v parlamente zvolenych regulernych nacistov hanobiacich SNP a zaroven orientovanych na Rusko (to su paradoxy..). Co to vypoveda o tomto state?
14.02.2022 - 19:33:33
02
triki napísal:
vidím nadpis petra procházková a stačí.
z vojenského ,ekonomického a geopolitického hladiska je to nezmysel.pre rusov len samé straty.len ďalší afgan,irak...


Inak ale pises presne to, co tu hovori Prochazkova:

https://podcasts.apple.com/sk/podcast/studio-n/id1476533600?i=1000551048385
14.02.2022 - 19:51:13
00
Veru to naše Slovensko je neuveriteľná krajina,v parlamente máme poslancov/fašistov,ktorý obdivujú Tisa-ktorý to ťahal v 2.-hej svetovej z fašistami proti Rusku,ale aktuálne sa pchajú Rusku do r..i :lol: to nevymyslíš,to je Kotleba,Mazurek.Uhrík a spol.
Smutné je na tom to,že im to značná časť Slovenského národa žerie,no ...
14.02.2022 - 20:09:27
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up