mate niekto skusenosti s tymito brzdami a kotucmi? Mam ich na novom bicykli a mam dojem ze ich ucinnost je velmi slaba, packy idu stlacit lahko ale ked chcem aby som zastal uplne pri vyssej rychlosti tak ich nadoraz musim stlacit a aj tak to nie je ono. je pravda ze som sa len bicyklom presiel par metrov na skusku nakolko bol uz vecer.
je potrebne ich odvzdusnit?
pripadne dlhsie brzdenie?
natlakovanie par stlaceniami oboch brzd?
upozornujem ze ano moja nedbalost bicykel bol hore kolesami.
Pri silnom zatlaceni zadnej brzdy flekuje.
dakujem za vsetky konstruktivne odpovede, odpovede typu nekupuj si bicykel ked nemas znalosti, nerob do coho ta nic, najskor si to nastuduj, milujem takychto domacich kutilov atd si nechajte doma pre svoje polovicky
hladam realne skusenosti nie mohlo by , asi, snad, atd.
O autach sa nehadam ale je pravda ze na svojom 7 rocnom aute som menil komplet zadne brzdy (kotuce aj dosky) asi po 2 rokoch zatial co predne su povodne. Auto je ale nieco ine ako bike ked si vezmes ze aj motor je vpredu atd. Cize auta z tejto temy vynechajme.
Z toho mne plynulo, ze asi nevies, preco predna brzda principialne ma lepsi efekt pri brzdeni /smerom dopredu, udava sa 80 vs 20 tusim/. Pre zjednodusenie som napisal, ze tazisko je uprostred, co nie je, ale je medzi oskami kolies, co je skoro to iste pre ucely toho, co som pisal /pre porovnanie/. Ci sa tazisko/vaha posuva , alebo nie, je v tomto pripade nepodstatne.
Dalej stale pises to iste , ze vdaka vacsej vahe vzadu je predna ucinnejsia. Predna brzda nie je ucinnejsia kvoli tomuto. Tak asi tie zaklady predsa len potrebujes., ak sa nemylim. Ako som pisal, je lahsie tahat, ako tlacit. Apropo, vaha sa pri brzdeni nikam nepresuva. Nema preco
Skusim to vysvetlit polopatisticky. Zasekni predne koleso a skus bajk tlacit dopredu na asfalte s takto zaseknutou brzdou. A potom ho skus s touto zaseknutou brzdou tahat (dozadu). Co pojde lepsie
"..no vcera som sa bol prebehnut na bajku, co sa tyka brzd tak pri prednej sa ucinnost zlepsila, na zadnej ani moc nie.."
Napisem vam to obom este raz. Sadnite si na bike, chodte sa previezt a brzdite bud len prednou alebo len cisto zadnou brzdou. Kotuce 180/160 vpredu/vzadu. Ktoru brzdu musis viac stlacit aby si zastavil a dosiahol rovnaku brzdnu drahu? Samozrejme ze zadnu.
"..no vcera som sa bol prebehnut na bajku, co sa tyka brzd tak pri prednej sa ucinnost zlepsila, na zadnej ani moc nie.."
Napisem vam to obom este raz. Sadnite si na bike, chodte sa previezt a brzdite bud len prednou alebo len cisto zadnou brzdou. Kotuce 180/160 vpredu/vzadu. Ktoru brzdu musis viac stlacit aby si zastavil a dosiahol rovnaku brzdnu drahu? Samozrejme ze zadnu => rychlejsie zoderes dosky a kotuc vzadu ako vpredu.
svatá prostoto
Moja skusenost je rovnaka.