foobar napísal:
mna by zaujimalo, kedy konecne zapadne krajiny daju na sankcny zoznam aj samotneho Putina - stale tam nie je


Ten tam mal byt hned na prvom mieste...to je obraz nasej zapadnej pripo8ratosti a "politickej korektnosti"...
24.02.2022 - 11:07:48
05
a 1. cenu kretenizmu vyhráva :^) Marek Šoun za aktuálne video,kde tvrdí:
"na Ukrajine bojujú Američania prezlečení za Rusov".
https://www.facebook.com/kandelaber/videos/528826925146127/
24.02.2022 - 11:07:56
06
ale teda nečakal som,že Smeráčka M.Beňová napíše tento hodne ostrý status-toto sa súdruhovi Blahovi nebude páčiť-hmm,a čo na to "preceda? "
Vladimir Putin si zaslúži len tú najrýchlejšiu a najtvrdšiu odpoveď z našej strany. Jeho nezodpovedný agresívny otvorený útok na Ukrajinu nemá ospravedlnenie. Stojíme plne na strane Ukrajiny a EÚ a NATO musí čo najrýchlejšie konať.
Stále som dúfala, že Putin nemože byť taký nezodpovedný šialenec. Mýlila som sa. Je tragédiou ale najma hanbou, že Rusko začalo otvorený vojnový konflikt v Európe po všetkých tých hrozach, ktorými si Europa prešla počas dvoch svetových vojen.
Putin zobral Rusku hrdosť a dostojnosť víťazov a osloboditeľov útokom na Ukrajinu.
Tí, ktorí proti vojne v Červenej armáde bojovali sa dnes musia za Vladimíra Putina hanbiť.
Podporím všetky najprísnejšie sankcie EÚ voči Putinovi. Je mi ľúto Ukrajiny a aj Ruska. Je mi ľúto žien, detí a mužov, ktorí chceli žiť v mieri
24.02.2022 - 11:15:45
04
vyzera ze aj cesky dracula sa prebral

Český prezident Miloš Zeman priznal, že sa mýlil, a útok Ruska na Ukrajinu označil za akt nevyprovokovanej agresie, ktorý je potrebné dôsledne odsúdiť. Vladimira Putina označil za šialenca, ktorého treba izolovať. Dodal, že je nutné siahnuť k prísnejším sankciám a vyzval európskych lídrov na to, aby Rusko odpojili od SWIFT-u.
24.02.2022 - 11:23:32
00
Benova bola vzdy pro-EU a dostavala sa casto do konfliktu s Ficom, stichla az ked sa Smer naplno preorientoval na dezolatov... cakal som skor ze prejde do Hlasu, ale asi ju tam nechcu
24.02.2022 - 11:25:07
00
chcel som si pozrieť ako sa k dnešnej situácii vyjadrí súdruh drbnutý jakobín Blaha... ale už mi zablokoval okrem môjho profilu, a môjho firemného profilu aj môj fejkový fb profil a kurnik ďalší sa mi už nechce vytvárať :(

Dano5 zvládol som asi 15 sekúnd toho videa a normálne ma vytočilo...
24.02.2022 - 11:34:20
02
Zipsik napísal:
hlási to error 502


jj obcas to pada, aj mne. Vacsinou vsak pomoze otvorit to v okne inkognito. To plati vseobecne pre hocijaky web - ak to pada, tak staci skusit v inkognito mode.

---
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/lide-prchaji-z-ukrajiny-na-slovensko-na-hranicich-se-tvori-kolony-40388180
24.02.2022 - 11:35:29
01
Zipsik napísal:
chcel som si pozrieť ako sa k dnešnej situácii vyjadrí súdruh drbnutý jakobín Blaha... ale už mi zablokoval okrem môjho profilu, a môjho firemného profilu aj môj fejkový fb profil a kurnik ďalší sa mi už nechce vytvárať :(


blaha na https://www.facebook.com/LBlaha sa zatial nevyjadril, cusi jak vos pod chrastou
24.02.2022 - 11:38:40
00
súdruh Blaha zatial nenapísal nič,takisto ani Smer SD, vraj čakajú na pokyny z Moskvy,špiny Smerácke :puke:
fuj,vytočený som z tých hajzlov maximálne :punch:
24.02.2022 - 11:39:21
05
Hlas SD len toto:
Strana HLAS jednoznačne odsudzuje útok Ruska na Ukrajinu. Považujeme to za bezprecedentný čin, ktorý je v rozpore so základnými princípmi medzinárodného práva a Charty OSN. Solidarizujeme s Ukrajinou, ktorá sa do poslednej chvíle snažila situáciu upokojiť.

pre istotu,aby sa niekto náhodou neurazil-zbabelci ...
24.02.2022 - 11:43:03
00
Vidím dobre, že Blaha nemá nič na FB od rána? Asi premýšľa nad stratégiou. Ale predpokladám, že nič iné ako Uhrik nevymyslí.
24.02.2022 - 11:56:08
04
Blahovi sa zrutil svet, place doma do vankusa
24.02.2022 - 11:57:30
15
Hazard napísal:
Som z toho totálne znechutený. A keď si pomyslím, koľko ľudí na Slovensku tomu fandí, tak mi je zle...


Koľko presne ľudí to je, to nevieme, je ich zrejme dosť. To už je samo osebe zarážajúci fakt, čo je však úplne šialené, akí ľudia tomu fandia. Nie sú to len stratené existencie s minimom vzdelania, nie sú to len zúfalci bez budúcnosti, čo sa utiekajú k autoritatívnym idolom, nie sú to len ľudia, okolo ktorých úspech a šťastie ani len okolo nešlo. Sú to aj ľudia s VŠ vzdelaním, akademickými titulmi, takí ktorí naozaj netrpia nedostatkom prehľadu a vedomostí. A pri takých ľuďoch to zamrzí dvojnásobne, hoci aj za ich motiváciou hľadám predovšetkým (dokonale skrývanú) frustráciu z neúspechov vlastného a zo súčasného (pre nich zlého) usporiadania pomerov na Slovensku.

Dám tu na úvod dva citáty z aktuálnej diskusie na pravda.sk (ďakujem cyklokolegovi, že ma na nich resp. na ich autora upozornil, na Pravdu inak nezvyknem chodiť ;) ) . Tento autor (člen fóra) viackrát spomína terminus technicus "ľahko dohľadateľné". Veru tak, ľahko dohľadateľné...

- K článku : Putin uznal separatistické republiky v Donbase, citujem :

"Cukríček, situácia je taká, že NATOanálolezi tu NIKDY nemali väčšinu, NATO si čurindaklika presadila podľa hesla "víťaz berie všetko", dobre vedel, že by mu referendum neprešlo, takže kto komu pôjde teraz po krku je viac ako diskutabilné, tým skôr, že teraz kvičíte vy ameroanáli že vaše adresy sú verejne vykričané.

Ja sa na tom bavím, z môjho hľadiska bude najlepšie, keď sa neoconi a neolibi na jednej a alt-righti a katolifaši na druhej navzájom preriedia a my potom iba dorazíme zbytky oboch týchto grúp. Čím horšie, tým lepšie."

- K článku : Rusko má na Ukrajine a v jej okolí možno až 190-tisíc vojakov, tvrdia USA, citujem :

"Nebolo by najlepšie termonukleárne preorať krajinu obývanú potomkami kriminálnikov, náboženských fanatikov a štetiek?"

Keďže som bol ráno našťastie nalačno, nepogrcal som sa, a popozeral si pár ďalších autorských výtvorov tohto človeka, ktorého názory si napríklad v téme Koronavírus vážim, lebo vychádzajú z praxe, znalostí a prehľadu. Tu sa však, žiaľ, ako mnohokrát v histórii, ukazuje, že intelekt ľudskosť nezaručuje.

- K Blogu Gustáv Husák - 18.11.2020 - 29.výročie odchodu veľkého človeka, citujem :

"Kto sa dostal do Jáchymova, ten si to spravidla zaslúžil.

Že si to nechce priznať, tomu sa už hovorí confirmation bias.

Ja by som to riešil podstatne radikálnejšie - na svete bude dobre, ak budú len dve vrstvy: vrstva pravičákov a na nej vrstva betónu. Zemina sa neosvedčila, vyklíčili."

Moja poznámka : Ten Jáchymov som si nevybral náhodou, dotklo sa ma to osobne, keďže mladší brat môjho deda tam skončil, len pol roka po akcii B. S dedom sa už nikdy nevideli, zomrel v Čechách, po "ošetrení pracovného úrazu". Po prečítaní tohto príspevku som sa rozhodol, berúc do úvahy to, čo sa deje dnes, zverejniť tieto riadky.

- K vražde Kuciaka a jeho snúbenice sa ten istý človek, opakujem je to docent na VŠ, vyjadril v reakcii na článok z 12.04.2019 takto, citujem :

"Čo je "ohavné" na one shot one kill?

Celkom dobrá robota - keby sa nedali chytiť."

- Ku smrti signatára charty 77 Ivana Mašeka sa 08.01.2019 sa v reakcii na správu Pravdy vyjadril stručne citujem :

"Vtedy, tak ako dnes, ti totiž stačí vedieť KTO za tým je a všetko je jasné.

Problém je, že signatoši mali proste byť zmiznutí. Sibír je veľká, ľahko zablúdiš a potom ťa spasie prvý sob"

- Ku menšinám a seniorom sa stihol vyjadriť 23.10.2018 v reakcii na článok o smrti dvoch rómskych dievčat pri Krompachoch, citujem :

"V podstate je ok, že nikoho nezaujímajú ani cigáni, ani důchodci."

- K Václavovi Havlovi tiež zaujímavo v diskusii k článku o 30 výročí odchodu sovietskych vojsk z ČSSR z 21.06.2021, citujem :

"Láhev Wožrala Prehulenec toho nakecal toľko, že by vydalo na tragikomický seriál.

Ale v Česku má to hovädo stále kult."

- K ženám jednoznačne tiež v reakcii na článok v Pravde z 24.01.2021 o ohrození činnosti mozgu vplyvom znečisteného vplyvu, citujem :

"okolo väčšiny žien mozog ani nešiel."

- K článku Ako chutí moc od Petra Weissa (Ako chutí moc), citujem :

"No vieš, keď sa ja dostanem k moci, to ešte len uvidíš, čo sa bude písať v podobne proklamatívnych zákonoch :)

Vydám pravičákov v plen, odoberiem im akékoľvek práva okrem práva vrešťať, ziapať a vydávať iné ústne zvukové efekty, ale aj tie iba na pobavenie lynčujúceho obyvateľstva.

Nechám postaviť rady dier na postavenie kolov okolo cestných ťahov. Každý, kto odchytí pravičáka a narazí ho na kôl, bude ho tam môcť zasadiť. Samozrejme, rozšírim to aj na katolibancov a inú chamraď."

Len pre Tvoju informáciu, double, autor týchto skvostov je Tvoj stranícky sympatizant.

Na viacerých miestach autor týchto príspevkov zdôrazňuje autor svoju príslušnosť k ľavému hornému rohu politického spektrálneho kvadrantu, najbližší mu je E.Chmelár, s ktorým sa podľa vlastných vyjadrení osobne pozná (hoci toto by som bral s rezervou, autor príspevkov tiež tvrdí, že je Rus, melie plynule jiddiš, zároveň je potomok zemepánov, uznáva derešovanie, zároveň je absolútna ľavicová avantgarda, atď. to by som bral len ako osobnostný prezentačný folklór).

Postoje autora k Rusku a jeho minulým a súčasným krokom, okupácii ČSSR, pohraničnej stráži, a mnoho iných, myslím netreba ďalej objasňovať. Ak má niekto vôľu brodiť sa tisíckami jeho príspevkov, má možnosť sa s nimi oboznámiť na stránkach diskusií denníka Pravda. To, že sa takto radikálne neprezentuje tu na fóre, resp. sa tak prezentuje len veľmi výnimočne, sa dá pochopiť.

Tu neexistuje nič iné ako jednoznačný postoj. Nepomôžu ani strany oficiálnych ruských formulácií, pozývacích listov lídrov Luhanska a Donecka. Neexistujú diplomatické formulácie, treba to povedať jasne :

JE TO PRACHSPROSTÁ OKUPÁCIA, NIČ INÉ !!!

Ako povedal pruský generál Carl von Clausewitz skoro pred 200 rokmi, "vojna je len pokračovaním politiky inými prostriedkami." A presne tak to je, politika Ruskej federácie dlhodobo smeruje k tejto expanzii, ktorou sa snažia prekryť svoje vlastné súčasné neúspechy v súťaži s vyspelými krajinami a zaostávanie na všetkých frontoch (okrem vojenského, prirodzene).

PS. Čudujem sa denníku Pravda, že nezrušil, prípadne nezablokoval profil tohto užívateľa. Hlavne sa však čudujem autorovi cca 6500 komentárov v tomto denníku. Viem, že nie je právnik, ale jeho vzdelanie stopercentne zaručuje takú úroveň právneho povedomia, aby vedel, že minimálne niekoľko desiatok jeho diskusných príspevkov napĺňa skutkovú podstatu trestných činov hanobenia rasy, národa a presvedčenia resp. podnecovania nenávisti. Byť ním, radšej by som ten profil zrušil, myslím to ako radu v dobrom, keďže je to kolega cyklista.

Všetko so všetkým súvisí. Dnešný deň je, žiaľ, prelomový. Dúfam, že sa nájde zdravý rozum.
24.02.2022 - 12:07:28
919
Jedine Rusi môžu zastaviť Putina, prvý sa už ozvali...https://novayagazeta.ru/articles/2022/02/24/bolee-100-mundepov-iz-raznykh-gorodov-rossii-vystupili-s-osuzhdeniem-spetsoperatsii-v-otnoshenii-ukrainy-news
24.02.2022 - 12:09:40
00
mozno je Blaha na ceste na Ukrajinu s Internacionalou na perach a kosakom v ruke konecne dat priucku tym Banderovcom 😉
24.02.2022 - 12:09:50
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up