Zdar , nevidel som tu este takuto temu .... tak by ma zaujimalo ktory zamok sa oplati kupit , ci mate nejake skusenosti ... lebo take tie 3 cislene za 200 sk su 0 bodov ...
ja mam jeden zamok na bike, kedysi ma stal 200 sk, a da sa za 1 sekundu odomknut paklucom, takze do zamkov by som veru moc neinvestoval, pokial samozrejme nechces prist o bike
Na biku sa, synu, do obchodu nechodí. Minimálne na Slovensku NIE!!!
Akýkoľvek zámok je asi sekundová práca dobrých nožníc, videl som live aj akciu typu: príchod dodávky, vyskočenie týpka, odcvaknutie zámku, nahodenie do dodávky, odjazd!!! Neuveriteľné!!!
V mojom rodisku vraj kedysi v jednej pomerne známej reštaurácii polícia objavila sklad lopát, bolo ich tam niekoľko desiatok rôznych cenových levelov. Niektoré sa cez tento "medzisklad" možno otočili aj viackrát. Zlaté je, že majiteľ reštaurácie sa zo spoluviny vyzul! Takže v takejto krajine žijeme...
tulenik ma pravda ale zase obcas treba bike zamknut. kokso vzdy ked idem zo shopu tak mam taky zly pocit ze bike tam uz nebude, ale zatial vzdy bol. v zasade ked mozem idem na starom biku ktory aj ked by ukradli mi nebude moc luto no obcas musim vybehnut aj na mojom novom a vtedy mam taky zly pocit. ale inak odporucam zamky s lankom minimalne minimalne 5-6 a viac mm napr tento: http://www.kellys-bicycles.com/index.ph ... &pID=15616
ja som bol raz z kamosmi v skole na bikoch....traja sme mali zamky...cize kazdy bike bol trikrat zamknuty....prisli sme po vyucku a zamky prestrihane a kamos mal najdrahsi bike tak ten tam nebol...no potesi urcite si to niekto ,,odomkol" skolskymi kliestami ale teta blba vydajnicka si nefsimla komu ich pozicala....chalan mal proste smolu....zamkom sa verit neda...
Presne o to mi ide , niekedy proste nastane situacia ked treba bike zamnkut , a ked to uz musim spravit tak chcem mat aspon kus bezpecie ... pozeral som aj nejake retazove kladky ... co je lepsiepodla vas retaz , alebo hrube ocelove lano
podla mna to je jedno... ak ma ten čo chce kradnuť klište tak ti rozvakne aj to aj to... ale u nas v škole sa stalo že manik zamkol bicykel o koleso no a prišiel zlodej koleso oddelil od bicykla a zobral cely bajk na chrbat okrem kolesa teda
Tak pravdaze to su blb*i co zmknu len koleso ale myslim si ze take poriadne ocelove lanko len tak nerozcvakne jednym cvakom .. a ked to tam bude niekto cvakat 2 minuty, hadam si uz niekto vsimne
takze az take jednoduche to nieje, ale jedna sa o trochu tazsie zamky,
v Holandsku sme videli take zamky bezne, dokonca aj extremy -
lanka skoro o vahe celeho bicykla - no oni ziju na rovine tak ich to nesere.
tak ale kedy sa ti naskytne realna situacia kedy musiš zamknuť bike ?? mna nič nenapada okrem toho ak ideš ideš do krčmy na pivo čo už teraz podla zakona ani nemožeš alebo ideš do školy alebo po rožky do obchodu . ale budiš ... však ja som tiež rozmyšlal nad zamkom
trosku OT, ale nevadi. spoluziakovi sa raz podarilo zamknut miesto svojho biku bike nejakeho primana. ten tam potom musel cakat tri hodiny kym mu ho odomkol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akýkoľvek zámok je asi sekundová práca dobrých nožníc, videl som live aj akciu typu: príchod dodávky, vyskočenie týpka, odcvaknutie zámku, nahodenie do dodávky, odjazd!!! Neuveriteľné!!!
V mojom rodisku vraj kedysi v jednej pomerne známej reštaurácii polícia objavila sklad lopát, bolo ich tam niekoľko desiatok rôznych cenových levelov. Niektoré sa cez tento "medzisklad" možno otočili aj viackrát. Zlaté je, že majiteľ reštaurácie sa zo spoluviny vyzul! Takže v takejto krajine žijeme...
a taketo ****
ten prvy je vo forme retaze , a druhy ocelove lanko
Gary,lanko
http://motoride.sk/?ID=1014
http://motoride.sk/?ID=1014&strana=2
takze az take jednoduche to nieje, ale jedna sa o trochu tazsie zamky,
v Holandsku sme videli take zamky bezne, dokonca aj extremy -
lanka skoro o vahe celeho bicykla - no oni ziju na rovine tak ich to nesere.
inak do skoly a na nakup len na starom