Som asociál ,ale založil som si FB účet aby som mohol vidieť FB odkazy na ktoré sa niektoré články / diskusné príspevky odvolávajú. Na nič iné som to nepoužíval. Nikdy som nič nelajkol, nekomentoval, nehejtoval, absolútne žiadna aktivita, iba pozrel fotku / príspevok. Zadal som iba najnutnejšie údaje. Zrušili mi po krátkej dobe už tretí účet, že porušujem pravidlá. Na tretí krát som klikol na možnosť sťažovať sa a pýtali odo mňa fotku. Ebem ich. Ale wtf? Mám zavírený počítač alebo FB úplne ebe a chce vedieť o používateľoch úplne všetko?
Dnes je FB plný fejkových propagandistických účtov. Ako to robia, že FB tie ich sra*ky šíri a mne každý účet zrušia aj keď nijako neprispievam?
Som asociál ,ale založil som si FB účet aby som mohol vidieť FB odkazy na ktoré sa niektoré články / diskusné príspevky odvolávajú. Na nič iné som to nepoužíval. Nikdy som nič nelajkol, nekomentoval, nehejtoval, absolútne žiadna aktivita, iba pozrel fotku / príspevok. Zadal som iba najnutnejšie údaje. Zrušili mi po krátkej dobe už tretí účet, že porušujem pravidlá. Na tretí krát som klikol na možnosť sťažovať sa a pýtali odo mňa fotku. Ebem ich. Ale wtf? Mám zavírený počítač alebo FB úplne ebe a chce vedieť o používateľoch úplne všetko?
Dnes je FB plný fejkových propagandistických účtov. Ako to robia, že FB tie ich sra*ky šíri a mne každý účet zrušia aj keď nijako neprispievam?
Ako som písal, som asociál, takže nerozumiem. Znamená to, že bez ksichtu ma vždy vypnú, aj keď nevykazujem žiadnu škodlivú aktivitu? Žiadnu aktivitu okrem kliknutia na odkaz?
To som jediný komu tie tohtoročné sumy za štartovné na XC závodoch prídu ale že úplne prehnané? Skoro 30 eur? To je už iný extrém. Chápem, že každý chce zarobiť ale toto mi príde už trochu moc. Za tú 1 porciu jedla, tyčinku a kofolu v cieli.
Chápem, sú tam aj iné výdavky, ale je tam aj XY sponzorov. Proste mne osobne to príde už trocha prehnané. Keď sa nejaký študent ako ja chce zúčastniť možno aj každý týždeň-každý druhý týždeň na nejakom XC závode, tak je to už poriadna pálka. Možno keby o nejaké euro dali nižšie sumy, tak by prilákali viac nadšencov, čo by pre nich v konečnom dôsledku znamenalo väčší zisk.
Nuz, vsetko ide hore, tak niet sa comu divit, ze to zasiahlo aj oblast organizacie sportovych podujati. Budes musiet pobrat o cosi viac brigad, ked chces chodit na tolko XC zavodov
Nečudoval by som sa, ak by bola tohtoročná účasť o niečo nižšia. Vysoké štartovné neznamená hneď vyšší zisk. Ako som písal vyššie, o niečo lacnejšie štartovné môže prilákať oveľa viac nadšencov. Dalo by sa to prirovnať k Lafferovej krivke.
Je to ako so vsetkym, vsetko (umerne-neumerne?) zdrazuje. Vyssie naklady, mozno menej sponzorov… Na druhu stranu, malokto z nas si vie predstavit co vsetko obnasa priprava takej akcie, ci uz malej-lokalnej, alebo velkej. My vidime tych par hodin co sa zdrzime na preteku, lenze pripravy, vybavovacky, priprava trati, zabezpecenie dobrovolnikov a vsetko okolo toho prebieha mesiace dopredu. A teda silno pochybujem ze si organizator natom nabali vacky. Skor som pocul skusenosti ze si vobec musi neraz zobrat pozicku a nasledne ju po skonceni zo vstupneho vyplati... Tiez si vsimam tento “trend” a samemu sa mi nelubi, ale budme radi ze sa stale najdu ludia co to pre nas robia na ukor svojho volneho casu, a pokial im aj “nejaka stovka” zostane tak absolutne ju nezavidim. Len v mojom okoli minimalne na tento rok skoncili styri akcie, tak si vazme tie co pokracuju
Asi tak, plus nevies kolko realne sponzori aj davaju. Sice nie z cyklistiky ale z inej oblasti sportu mam trochu prehlad. Vsetko islo rapidne hore, plus nikto nevidi kolko casu a ludskych zdrojov stoji priprava planovanie a teraz nemyslim iba v den turnaja. V Septembri skoncime seriu podujati (ktore zacinaju v Maji) a viac menej hned musis zacat organizovat a vybavovat odznova.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
3x zrušený účet FB. V podstate si šťastný človek
neviem presne co je za tym, ale zda sa ze bol ukradnuty a pohodeny.
Ako som písal, som asociál, takže nerozumiem. Znamená to, že bez ksichtu ma vždy vypnú, aj keď nevykazujem žiadnu škodlivú aktivitu? Žiadnu aktivitu okrem kliknutia na odkaz?
uz asi treti rok mi to bez obstrukcii funguje.
to myslis vazne? vazne to vidis tak jednoducho? ze v tej cene je len jedlo v cieli?
odštepný z.;
preteky
k veci o 10 rokov ked budes pracovat ti 30e nepride vela ale to budes rad ze sa vobec prehovoris ist na bike
Ak sa ti to zdá moc, počkáš chvíľku po štarte a pôjdeš bez čísla. A čas si porovnáš.