nezastavam si isadore len nemam rad ak niekto zavadza. tiez tam nevidim tenisky s BOA ale len so snurkami, cize nejde len o obrandovanie existujuceho rovnakeho vyrobku.
Nie kazde otocne kolecko je BOA , takze aj sam trochu zavadzas. Podla mna, Isadore edicia s meshom , kolecko-nekolecko, posobi lacnejsie ako povodne tenisky od Novesty, ktore su cenovo vacsinou okolo 130e.
ja by som to už nebral ani zadarmo, ani z nostalgie nie - pri tych cenach. ...ako casuálky budiž ale na sport a trening isto nie. za socika velky vyber nebol, nieco som fasoval nieco kupil sam. po par treningoch sa zlomila kartonova opora paty a po pol roku sa nakomplet odtrhla ta semisova opora prstov pri podražke, co je dookola tenisiek. po roku sa z nich stala makka "handra" ktora sa dala "zatvorit" do knihy ako založka. najskor ich vyrabali s tou trail podražkou a po dvoch rokoch aj s hladkou. tie hladke nemali myslim ziadny PITCH
Parádne Ako hodnotíš číslovanie? Normálne nosím 47, ale tie ich tabuľky sú nejaké divné, som podľa nich medzi 44 a 45
Bezne nosim 43 (Lacoste, Nike...),vahal som tiez podla tabulky cm nad 42. Zobral som nakoniec 43 a sedia akurat. Takze beznu velkost ako nosis a mali by byt ok.
Moc to prezivate. "Maratonky" neboli nikdy dobra obuv na sportovanie, ale nic ine sme tu v tu dobu dokopy nemali. Teraz mam dvoje "maratonky" z Novesty na bezne nosenie a nic pohodlnejsie nepoznam ( asi som len malo narocny... )
Tak hadam si nikto nemysli, ze to mam tenisky na beh, alebo na sport. To su cisto len take "spacirky" do mesta na terasu a tak. A ano potvrdzujem, ze su fakt pohodlne. Aj klenbu maju vyformovanu super. Navyse sa to nezda, ale to pritahovanie lankami je dost navykove.
Mesto: Banská Bystrica Založený: 20.05.2009 Príspevky: 3 452
Nezaonďujú sa ti tam kamienky medzi tú podrážku? Raz som mala On tenisky, ešte tie prvé a hrozné nervy som ma to mala, lebo som furt kľúčami alebo papečkami vyšpáravala kamienky z podrážky 😁
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.