zdravim... co viete o avid juicy 7 ? ake mate s nimi skusenosti ??... rozmyslal som zeby som ich kupil tak mi prosim poradte chcel by som ich na DH a dat tam 203mm kotuce...
Boli s nimi nejake problemy(popozeraj v prispevkoch),ale myslim,ze nove uz to maju vychytane a na 203mm kotucoch by sa nemali ani moc prehrievat.No su aj lepsie moznosti na DH,napr.Avid Code, Formula The One...
...DH síce nejazdím ale na maratónoch zatiaľ vždy ubrzdili... mám vpredu 185... jazdím ich druhú sezónu bez problémov a servisu, len 2x výmena platničiek...
Slušná cena ,kľudne do nich choď, three som vozil na predošlom biku,slušné brzdy,pri dobrom nastavení brzdia fajn,seven určite nebudú horšie.Na DH lepšie už tie čo spomíňal warzone,ale ani s týmito myslím,že neurobíš chybu
kamarat to ma vždy som ich chcel a nakoniec to budú formula the one:D heh...lepšie... ale však aj hento pohode am dobré nastavitelne platničky sa daju nastavovať vzdialenosť...čiže bude tvrdšia alebo mekšia páčka
hmm no ja som mal Juicy 7 model 2008 a nikdy viac nakoniec som sa dozvedel, ze to menenie chodu packy bolo sposobene prenasanim biku s vytahu do vytahu na stojaka... Avid ma nejak zle doriesenu vyrovnavaciu nadrzku a pri polohe na stojaka sa kvapalina nejak preliala a brzdilo to na hovno... ale brzdny ucinok je dobry ale chod packy je pomerne dlhy a zvykne sa menit sam od seba... teraz mam Formuly k18 mam na nich uz 800km a v pohode zatial
ja mám AVID 5ky a už som pár krát obracal bike aj hore kolesami - aj včera pri oprave defektu a nič sa nestalo, takže ohladom tej vyrovnávacej nádržky a prelievani kvapaliny to bude blbosť, možno si to mal trochu zavzdušnené, potom by niečo na tom mohlo byť...
ja mám AVID 5ky a už som pár krát obracal bike aj hore kolesami - aj včera pri oprave defektu a nič sa nestalo, takže ohladom tej vyrovnávacej nádržky a prelievani kvapaliny to bude blbosť, možno si to mal trochu zavzdušnené, potom by niečo na tom mohlo byť...
5tky maju iny system... nemas tam regulovacie koliecko ako na 7 takze tam mas iny system sice nie velmy ale je iny.
ale co to znamena ze su kusave ?? trhaju ked brzdis alebo ako ?
to znamena, ze ked zabrzdis, tak sa ti "zakusnu" a trochu to z tebou sklbne
ale na DH je to idealne...
samozrejme som to prehnal ale len aby sm ti to vysvetlil, preto su trochu kusavee
No ja som jazdil "džúsy sedem" pocas prveho juloveho tyzdna 160 kotuce a brzdili niekedy az moc...treba sa fakt naucit davkovat silu lebo inak dost kúsali...Inak velmi dobre brzdy a co sa tyka toho kolecka tak chod packy sa s tym da celkom fajnovo nastavit...ja by som ich bral hned,kotuce neskrtali nepiskali no velka spokojnost...
takze co z toho vypliva ?? v celku boli len pozitivne hodnotenia na to ... az na to ze sa ta vyrovnavacia nadrzka nejako dobabrala... takze brat ci nebrat ??
Mam 5 aj 7, bicykle obraciam hore kolesami pomerne casto a na dost dlhu dobu. Ziadne problemy. Akurat som musel menit zadny kotuc za iny, lebo mi pocas urcitej sily brzdenia rezonovala zadna stavba.
Za tu cenu asi fakt nic lepsie nekupis.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
5tky maju iny system... nemas tam regulovacie koliecko ako na 7 takze tam mas iny system sice nie velmy ale je iny.
to znamena, ze ked zabrzdis, tak sa ti "zakusnu" a trochu to z tebou sklbne
ale na DH je to idealne...
samozrejme som to prehnal ale len aby sm ti to vysvetlil, preto su trochu kusavee
Za tu cenu asi fakt nic lepsie nekupis.