🔴HRY O ŽIVOT: ŠOFÉRKA JAZDILA NA R1-TKE V PROTISMERE, ZÁZRAK, ŽE NEDOŠLO K ZRÁŽKE❗️

Všímavý vodič nás upozornil na vodičku, ktorá sa mu vynorila v protismere na rýchlostnej ceste R1 pri Nitre ako duch.

Polícia SR - Nitriansky kraj

Nenápadný malý Peugeot 206 s cudzími evidenčnými číslami si pomaly razil cestu k najbližšiemu výjazdu.

Jeho vodička vraj mala smrť v očiach. Nečudo, veď keby sa plne venovala riadeniu vozidla a sledovala dopravné značenie nemuseli sme dnes o nej písať a nemuselo sa niekoľko desiatok vodičov, ktorí okolo nej museli prejsť, dostať do ohrozenia vlastných životov.

Polícia vyzýva všetkých vodičov, aby ak sa nebodaj dostanú do podobnej situácie okamžite odstavili vozidlo pri kraji cesty, obliekli si reflexnú vestu, vystúpili aj s celou osádkou auta a na príchod diaľničnej polície počkali za zvodidlami.

https://fb.watch/ezos5jq8NJ/
29.07.2022 - 11:30:42
01
V rádiu hlásili, jeden vodič ide v protismere. Kua a kukám, nie jeden, všetci 😮
29.07.2022 - 14:01:51
12
perez napísal:
Vôbec nerozumiem tomu čo chceš povedať, sorry. Len som sa ti snažil vysvetliť, prečo je veľa tvojich príspevkov skrytých. Lebo v nich riešiš veci, ktoré si si sám vymyslel a ľudí to nebaví.


Ano, standardne nikto nerozumie, lebo namiesto snahy o pochopenie vklada do mojich riadkov svoju motivaciu. Podla seba sudim teba princip. A kedze on by nieco take napisal len keby chcel niekoho nasrat, inak mu to hlava neberie. Tak automaticky predpoklada to iste u mna. Netrap sa nie si v tom sam.

Moje preisevky su skryte lebo ludia nechcu pocuvat nepohodlnu pravdu a kritiku. Tiez sa im neche rozmyslat a chcu sa zabavat. Ale mne to tazku hlavu nerobi. Ked to nevadi adminom, ze forum vyzera ako vyzera, mne je to jedno. Pre mtbiker.sk je forum aj tak len promo shopu a ak sa nevyjadrujes sposobom ktory kaziu obchody nemaju problem nech sa komunita samopisuje. Vysledok vidis.

Vtipne je ze neverim, ze tolko ludi moje prispevky cita, cize to znamena ze drviva vacsine klika place dole podla prispievatela nie podla obsahu... To klvalite fora iste prospeje.
To mi pripomina, uz sa vedia odpovede aspin na niktore z tychto otazok ?

Kenai napísal:
Nuz budem sa pytat kym mi niekto neda odpoved, alebo nebude jasne, ze tieto zasadne otazky su umyslene nezopdpovedane v mediach.
1. Je tam platny zakaz vjazdu? Je osadeny z oboch stran ?
2. Isli cyklisti pri pravom okraji vozovky za sebou?
3. Bola dostatocna udrzba komunikacie (zarastene krajnice, konare v ceste braniace vo vyhlade, vytlky) ? Ak sa jedna o verejnu komunikaciu.
4. Toxikologia cyklistov ?
5. Mali cyklisti prilby ?

Mimochodom o kolkych pripadoch nehod viete kde vysiel clanok nasledujuci den popisujuci ako UDAJNE doslo k nehode. A ten je plny emocnych dristov a vyhyba sa akejkolvek overitelnej informacii o nehode. Ved prebieha vysetrovanie, tu sa jedna o marenie vysetrovania minimalne ak to nebolo priamo na politicku objednavku. :puke:
29.07.2022 - 14:42:09
00
Jaroh napísal:
Šoféri na Slovensku vo všeobecnosti sú veľmi zlí šoféri. Nepriznáme si to, myslíme si, že sme superkráľi ciest, výborní šoféri, ale nie, nie sme. Iba nám chýba porovnávanie s dobrou šoférskou kultúrou.
Sme nepochybne jedni z najhorších šoférov v EÚ. Je v tom veľmi zlá výchova v rodinách, veľmi nízka kultúrnosť národa ako takého, veľmi nízka úroveň autoškôl, tradičná nedôvera vo verejné autority, veľmi nízka kvalita verejnej správy a ďalšie vplyvy.
Veď už napríklad len to, ako často ľudia nepoužívajú smerovky. V podstate sa nedodržiava maximálna povolená rýchlosť. Drvivá väčšina šoférovej keď na ceste vidí značku Práca na ceste, tak nepustí nohu z plynu a spomalí len vtedy, keď im práce fyzicky bránia v rýchlej jazde, oveľa častejšie ako v západnej Európe vidíme na sedláka zaparkované autá v zákazoch státia či na miestach, kde to zakazujú iné predpisy, Slovenské autoškoly málo učia princípy jazdy bezpečnej pre všetkých účastníkov, nie iba pre mňa ako vodiča ,.. atď atď atď.
Slováci veľmi málo cestujú, resp. cestovanie do zahraničia je na Slovensku najmä cestovanie bez áut do rekreačných rezortov. Tam však nevidia, ako vyzerá jazdenie, bežné v civilizovanejšej krajine. Hádam každý, kto ide autom na západ - za rodinou, za prácou, na výlet, ale teda skrátka nie do rezortu ale do normálnych miest, kde žijú a pracujú ľudia, vidí, že keď je niekde tridsiatka, tak sa tam jazdí tridsiatkou, že keď odbočujem, tak dám blinker, že keď vidím cyklistu, tak mi v hlave bliká kontrolka, keď vidím maníka v oranžovej veste, tak neprefrčím meter od neho stošyridsiatkou atď atď.

Zly sofer sa nerovna nekulturny sofer! Zly sofer sa nerovna sofer nedodrzujuci MPR! Zly sofer sa rovna sofer neshopny viest bezpecne vozidlo! Nevytvaraj pls dalsiu mantru. Hlasky ako pomaly a bezpecne by mali zakazat. Je dokazane ze ak vodic vedie vozidlo neprimerane pomaly danym podmienkam, ma ovela vacsi problem udrzat pozornost a jeho koncentracia je tatam. Stava sa to vsetklym, kamoinistom najviac. Pomaly sa nerovna bezpecne a rychlo sa nerovna nebezpecne.
S ostatnym plne suhlasim. Novorocne zelanie v lete,
Nemackych cestraov, nemacky rozpocet, nemeckych policajtov, nemecke predpisy, nemecke pokuty, nemecke platy, nemecke sluzby a madarsku vladu bez nemeckych pristahovalcov :lol:
29.07.2022 - 14:51:37
00
JOLI napísal:
Áno, toto je ďalšia vlastnosť slovenských vodičov ako obhajovať svoju nedokonalosť za volantom, klasický ačohentizmus. Namiesto toho aby bola snaha sa niekde posunúť v správaní na cestách doma, tak sa odvolávať, však nie sme o nič horší ako inde vo svete.


Ver mi, ze s vodicmi co sem pisu problem na ceste nemas. Ti su elita, mozno menej ako promile co sa neustale snazi o sovje zlepovanie. Problem mas s timi, co si ani neuvedomuju ze su vodici a ze vedu 2t zbran. Aj s timi co neroznznavaju, ze vodic nie je len vodic motoroveho vozidla, ale aj cyklista a ze obvykle ide o toho isteho cloveka.
29.07.2022 - 14:57:16
00
Jaroh napísal:
.... ja sa téme venujem už takmer 20 rokov.

Tak to gratulujem k skvelym vysledkom. :facepalm:
29.07.2022 - 15:02:29
00
Je to marný, je to marný…
29.07.2022 - 15:06:40
03
perez napísal:
Je to marný, je to marný…

external-content.duckduckgo.com
29.07.2022 - 15:08:46
00
andrej25 napísal:
No ale v realite býva často iba "30" + práca na ceste, ale ukončenie nikde.

A ešte v realite býva - práca na ceste - a dlhé týždne žiadnu prácu na ceste nikto nevidel :)
30.07.2022 - 21:18:46
02
Apropos, preco je na D2 v smere do Ba ta osemdesiatka uz kdesi pri Stupave?
30.07.2022 - 23:33:10
00
Podla mna koli smetelnym nehodam, ktore boli pri poslednej oprave mostu.
30.07.2022 - 23:37:40
00
Toho mostu v Lamaci? Neviem, co sa tam stalo, ale ved most je od prvej cedule 80ky dost daleko
31.07.2022 - 18:37:50
00
Ale robili sa tam veľké kolóny až po Stupavu, ak nie ďalej.
31.07.2022 - 18:53:22
00
Pozdravujem šoféra alebo soferku bieleho tiguana najnovšej generácie BL(BT) 329HA, čo ma pred Lozornom v smere z Jablonoveho predchádzal(a) v čase, keď oproti išlo iné auto. Keby som viac vystrcil lakeť, tak letím do priekopy...
01.08.2022 - 18:02:24
10
a myslis, ze tu ti odzdravi?
01.08.2022 - 20:12:23
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Príslušenstvo / Svetlá)
keyboard_arrow_up