Máte niekto skúsenosť s prepravou biku vlakom? Viem, ze spešniny zrušili, a chceli by sme ísť s kamarátmi na Oravu a zobrať biky. Vraziť takmer 10.000 do strešného nosiča (4 biky) sa mi zdá dosť veľký prepich. Zaujímalo by ma, či je to možné a ako to funguje. Samozrejme aj približná cena. Vopred ďakujem!
som zachytil ze chcu zrusit zastavku rychlikov v NMnV, Piestany, HC a este neviem kde. Je to len smerom do KE alebo aj nazad?
nevidim to ako stastne riesenie. Hovoril ze z Piestan ide len nieco cez 200 ludi smer vychod ale ci je toto zrovna relevantny dovod.
Napr naposledy by mi to velmi nepomohlo kedze sme sli vyjazd sice z TN ale domov sme nastupovali v NMnV.
Hovoril ze z Piestan ide len nieco cez 200 ludi smer vychod ale ci je toto zrovna relevantny dovod.
Tak hura mame aj cisla. Ano je to relevantny dovod, aby tu zmenu spravili. To ze bude musiet ?denne 200ludi z PN smer ZA v Trencine prestupovat (pricom ale budu v ZA za ten isty cas ako teraz) naozaj nie je dovod, aby vsetkym ostatnym na zapade (vratane ludi z PN cestujucich do BA, co budu nasobky opacneho smeru) dopravu nezlepsili. Nech idu do ....
Dolezal vcera aj vysvetloval, ze sa na danych zastavkach nerusia rychliky. Rusi sa len zastavenie dialkovych expresnych spojov typu BA - KE. A to je uz trochu ina informacia, ze ano.
Teraz nerozumiem, co to ma s voznami? To ze nezastavi v PN ma suvis s voznom?
To ze z PN do Ke ide malo ludi, ok ale naspat z PN do BA asi chodi pomerne vela ludi a nebudu predsa chodit do TN alebo TT ked chcu do BA ci?
Rychliky BA-KE (a spat) zmenili tusim na expresy a nezastavu v mensich mestach na zapade. Pridali nejaky nove REXy alebo ako to volaju, na trase BA - TN (a spat) zastavujuce tam kde predtym BA-KE rychliky. So easy.
Neviem nepozeral som, ale i tak je to somarina, lebo ako poznam ZSSK polovica vlakov bude meskat a potom tak ci tak budu musiet rychliky cakat na pripoje.
Smer KE by nemusel byt problem - v Trencine je ten novy 15min pred expresom. Ak bude problem na trati, budu ho mat velmi pravdepodobne oba vlaky.
Opacnym smerom idu rano aj rychlik z Puchova a aj Regiojet zacinajuci v ZA. Oba stoja aj v mensich mestach.
IMHO je to cele celkom dobre vymyslene. Uvidime.
Ale ano, pre kazdeho z tych 200ludi to bude somarina.
Dolezal podla mna zatial robi svoju robotu velmi dobre. Priznam sa, ze som v to nedufal, kedze ho nominovalo SME RODINA, ale vynimka potvrdzuje pravidlo a on je naozaj clovek na svojom mieste.
keby radsej riesili tie ich pravidelne meskania - lebo tie su dlhsie ako cas co usetria par zastavkami
ak niekto z povazia (mimo TN) bude chciet ist niekam za Zilinu smer KE znamena to prestup v ZA (alebo cestujuci od PN v TN) alebo sa bude musiet najprv dopravit do TN - snad maju v plane dovtedy rozsirit parkovisko pri stanici ked uz maju taketo tupe nedoriesene napady ako je v dnesnej dobre vseobecne zvykom. navyse sa prave ZA preraba takze "chvalim" nacasovanie tohto "projektu".
a ked si to tak teraz predstavim - aj tak sa to nakoniec vsetko natrepe do toho rychlika v TN/ ZA akurat bude musiet tona ludi prestupovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
výhladate
rozklíknite
europský
mobilitý
nevidim to ako stastne riesenie. Hovoril ze z Piestan ide len nieco cez 200 ludi smer vychod ale ci je toto zrovna relevantny dovod.
Napr naposledy by mi to velmi nepomohlo kedze sme sli vyjazd sice z TN ale domov sme nastupovali v NMnV.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1866480.html#p1866480
Tak hura mame aj cisla. Ano je to relevantny dovod, aby tu zmenu spravili. To ze bude musiet ?denne 200ludi z PN smer ZA v Trencine prestupovat (pricom ale budu v ZA za ten isty cas ako teraz) naozaj nie je dovod, aby vsetkym ostatnym na zapade (vratane ludi z PN cestujucich do BA, co budu nasobky opacneho smeru) dopravu nezlepsili. Nech idu do ....
Tu je to vysvetlene od 15:20: https://sk-sk.facebook.com/100058322756875/videos/1094924931218372
Detaily tu:
https://www.zssk.sk/wp-content/uploads/2022/09/20220902_KonecnyKCP-SK_2022-2023.pdf
To ze z PN do Ke ide malo ludi, ok ale naspat z PN do BA asi chodi pomerne vela ludi a nebudu predsa chodit do TN alebo TT ked chcu do BA ci?
Na nocaky na nastup do TN nie je pripoj?
Edit: Nocak Zemplin ostal ako R615 a stoji tam kde teraz - aj v PN.
Opacnym smerom idu rano aj rychlik z Puchova a aj Regiojet zacinajuci v ZA. Oba stoja aj v mensich mestach.
IMHO je to cele celkom dobre vymyslene. Uvidime.
Ale ano, pre kazdeho z tych 200ludi to bude somarina.
Edit: vcul som to dopocuval a o vlacikoch nakoniec povedal v posledných troch minútach veľké guľové ...
ak niekto z povazia (mimo TN) bude chciet ist niekam za Zilinu smer KE znamena to prestup v ZA (alebo cestujuci od PN v TN) alebo sa bude musiet najprv dopravit do TN - snad maju v plane dovtedy rozsirit parkovisko pri stanici ked uz maju taketo tupe nedoriesene napady ako je v dnesnej dobre vseobecne zvykom. navyse sa prave ZA preraba takze "chvalim" nacasovanie tohto "projektu".
a ked si to tak teraz predstavim - aj tak sa to nakoniec vsetko natrepe do toho rychlika v TN/ ZA akurat bude musiet tona ludi prestupovat