na FM napriklad nedas kotuc 200 resp 203mm, max 180, aspon teda co ja mam info. inac nevidim nic negativne, lebo su bezne k dostaniu adaptery pre strmen s PM uchytenim na FM
mirec16 Skus nejaky objektivny (rozumej nie lebo sa to tebe nepaci) argument preco je FM horsi ako PM.
dakujem za vysvetlenie rozdielu medzi objektivnym a subjektivnym ? ostanem ale pri tom subjektivnom argumente, kt je, ze znova sa nieco jednoduche (prehadzem komponenty, stary ram posuniem dalej a jazdim, klasicky cyklus) zmeni na nieco zlozitejsie (kupa adaptera event. rovno novej zadnej brzdy a podobne)… krasny ram, fantasticka hmotnost, vyborna cena a potom taka v podstate drobnost, kt urcite vacsine ludi vadit nebude, ale ked sa nad tym zamyslim, tak sa jednoducho musim opytat: preco? … majitelia Cannondale-ov pochopia ?
Hack3r 200mm kotuc dozadu na ram? Myslim, ze vacsine bude stacit tych 180. mirec16 Staci vymenit strmen, netreba celu brzdu a ak nemas najvyssiu sadu, az tak to neboli. Pre mna je velka vyhoda fakt, ze nemas zavit v rame ako je to u PM, ale priamo v strmeni. V rame je iba diera. Jednoduchsie, spolahlivejsie riesenie.
Hack3r 200mm kotuc dozadu na ram? Myslim, ze vacsine bude stacit tych 180. mirec16 Staci vymenit strmen, netreba celu brzdu a ak nemas najvyssiu sadu, az tak to neboli. Pre mna je velka vyhoda fakt, ze nemas zavit v rame ako je to u PM, ale priamo v strmeni. V rame je iba diera. Jednoduchsie, spolahlivejsie riesenie.
ved jasne, vsetko sa da dokupit, len stale mi v hlave bezi otazka preco? ? nieco ako ked som nedavno pozeral Pivot 429, krasny bajk, paradne hodnotenia, dokonca som ho nasiel v zlave a potom pozeram a vzadu Super Boost ?♂️ ale uz sme asi moc OT
toto sem uvádzam skôr ako zaujímavosť , taliansky výrobca Lee Cougan ( pôvodne americký) vymyslel takéto odpruženie zadnej stavby , je to HT ale zadná stavba pruží 30 mm
pat3 "Vymyslel". Je to softail. Zaujimavaostou je skor to ze je to tunovatelne, dokonca pre kazdu velkost ramu inak nastavene a tlmiace medium je olej.
no práve podľa mňa dosť rozdiel s HT.. tam jedným z hlavných dôvodov použitia je pružnosť ocele, na fulle je toto zabité.. pre mňa zmazaný jeden zásadný plus prečo tento materiál
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://m.pinkbike.com/news/review-trek-fuel-ex-e-99-xx1-axs.html
dakujem za vysvetlenie rozdielu medzi objektivnym a subjektivnym ? ostanem ale pri tom subjektivnom argumente, kt je, ze znova sa nieco jednoduche (prehadzem komponenty, stary ram posuniem dalej a jazdim, klasicky cyklus) zmeni na nieco zlozitejsie (kupa adaptera event. rovno novej zadnej brzdy a podobne)… krasny ram, fantasticka hmotnost, vyborna cena a potom taka v podstate drobnost, kt urcite vacsine ludi vadit nebude, ale ked sa nad tym zamyslim, tak sa jednoducho musim opytat: preco? … majitelia Cannondale-ov pochopia ?
jaj dpč, robí sa aj taký kde musia šlapať 😁
https://m.pinkbike.com/news/first-look-treks-new-fuel-ex-has-more-travel-and-more-adjustments.html
mirec16 Staci vymenit strmen, netreba celu brzdu a ak nemas najvyssiu sadu, az tak to neboli. Pre mna je velka vyhoda fakt, ze nemas zavit v rame ako je to u PM, ale priamo v strmeni. V rame je iba diera. Jednoduchsie, spolahlivejsie riesenie.
mirec16 Staci vymenit strmen, netreba celu brzdu a ak nemas najvyssiu sadu, az tak to neboli. Pre mna je velka vyhoda fakt, ze nemas zavit v rame ako je to u PM, ale priamo v strmeni. V rame je iba diera. Jednoduchsie, spolahlivejsie riesenie.
ved jasne, vsetko sa da dokupit, len stale mi v hlave bezi otazka preco? ? nieco ako ked som nedavno pozeral Pivot 429, krasny bajk, paradne hodnotenia, dokonca som ho nasiel v zlave a potom pozeram a vzadu Super Boost ?♂️ ale uz sme asi moc OT
Po zistení cena ma však už prešla chuť-
https://www.pinkbike.com/news/reeb-cycles-officially-launches-steel-short-travel-trail-bike.html
CraObs rovnaky ako na ht. napr https://www.cotic.co.uk/news/2019/steelforperformance